Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Neber ji do ruky, vypouští smrdutou tekutinu.
Jinak nic nedělá.
Jak je to velky?? Svab to neni, neboj, ale myslim, ze ani vroubenka, tvar mi nesedi. Neni to klopuska? ![]()
Příspěvek upraven 01.03.19 v 19:26
Stoprocentně je to ploštice, tipuju ploštičku malou. Žije to na mrtvým dřevu a na zimu se to občas stěhuje domů. Je to naprosto neškodný.
Dobry vecer.. prosim poradte.. pred chvili jsem tohle nasla na lince… bydlime v panelaku a snad to neni to co si myslim… nejsem spindirka.. spis az moc prehanim uklid.. tak to snad neni svab? ![]()
Mám obavu, že je to rus domácí, ale ta fotka není moc ostrá, ten hmyz je vcelku rozmázlej a není tam žádný měřítko velkosti.
@Janli manzel ho zabil. Ja tak vykrikla.. ze jsem si to uvedomila az po chvili.. celkem velkej na brouka.. tak nevim zda rano delat poplach.. ted kontroluju stale celou kuchyn a nikde nic nevidim.
Ani neuvidíš, pokud jich tam je víc, tak vylezou v noci. Skočte ráno do drogerie, tuším, že mají něco na jejich odchyt, aby se přesně určil druh. Chápu, že je to nepříjemný, ale klidně jsi si mohla jednoho přinést domů s nějakým nákupem nebo přilezl od sousedů.
Tak celou noc jse kontrolovala kuchyn a vse. Cca po hodce jsem nabehla do kuchyne a nikdenic nebylo.. manzel odtahl ia kuchynskou linku i sporak.. protoze ja. celou noc nespala.. a nic tam neni.. ted rano jsem prohlidla veskerou mouku atd.. a tez nic.. nechapu.. ale pujdu koupit nejake postriky pro jistotu. Tak oni muzou lezt i stupackama??
@Aja 1234 ty bestie prolezou všude. Nekupuj postřiky, opravdu zatím jen odchytové klece, aby sis výskyt potvrdila. Jednak je zbytečný si byt zamořit chemií a druhá věc je, že tohle by měl pak řešit deratizér i s okolními byty. To pak řeší a platí družstvo nebo SVJ. Navíc sis opravdu mohla domů přinést jen jednoho s nakupem. A navíc nedám ruku do ohně za to, že to opravdu rus byl, už jsem psala, že fotka nic moc. Zhluboka se nadechni, uklidni se, nic není tak horký, jak to ze začátku vypadá. A pokud už bys pro svůj vlastní klid nějaký postřik chtěla, tak pořiď Biokill, mají ho ve větších zverimexech.
Prosim poradte, jsem čistotna žena ale doma jsem pri vařeni našla tohodle brouka muze se jednat o švaba?
vylezl u sporaku u zdi byl jen jeden