Je to těhotenství?

Anonymní
31.5.10 10:36

Je to těhotenství?

Krásný den,

chtěla jsem se zeptat, zda opravdu mohu být těhotná nebo si to jen namlouvám. Neužívám žádnou antikoncepci, po pilulkách jsem měla deprese a ještě jsem se nedokopala k DR. aby mi napsala jinou vhodnou antikoncepci. S partnerem tedy „prvozujeme přerušovanou soulož“. Minulý měsíc jsem měla MS normálně, ale od té doby je mi neustále zle, přijde mi, že se mi mění prsa (možná si to namlouvám). Ale tento měsíc se MS též dostavila, zrovna ji mám už 6.den, přčemž Ms mívám maximálně 3-4dni. Takže podle toho bych těhotná být neměla. Ale neustále mám obavy, že těhotná můžu být, ty neustálé nevolnosti, změna poprsí, atp…
Teď rozhodně miminko neplánujeme, máme roční holčičku a já se vracm ke studiu, takže bych z toho byla hodně špatná. Nenašla jsem ještě odvahu koupit si test, mám strach, že tam opravdu budou // čárky :-? Ale zase si říkám, že bych měla si ho koupit zavčasu, abychom se mohli ještě rozhodnout co dělat dál.
Předem děkuji za odpověď…
Ještě jsem se chtěla zeptat na nějakou vhodnou antikoncepci, ať se nemusím nadále strachovat :-?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
31.5.10 11:05

Je těžké určit zda je to těhu nebo ne.Lepší je hned si udělat test ať víš na čem si a nestresovat se zbytečně :wink: Držím palce aby to bylo tak jak ty si přeješ :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
31.5.10 11:07

nikto Ti neda jednoznacnu odpoved. urob si test. mozes byt tehotna, ale nemusis. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6438
31.5.10 12:03

Nějak nechápu, proč píšeš sem a nekoupíš si ten test? Myslíš, že tady ti někdo na 100% řekne, jestli těhotná jsi nebo ne? Já jsem například na začátku těhotenství neměla žádné nevolnosti, ani napětí v prsou, prostě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.5.10 12:14

No, my s manželem provozovali metodu „dáváme si pozor“ několikrát a nikdy jsem neotěhotněla. Ovšem jsou i takové, které otěhotněly i po HA. Takže fakt těžko říct. Teď je takový divný období, co jsem slyšela, řada lidí si stěžuje na zhoršení zdravotního stavu, bolesti hlavy, lehké deprese, takže i tlak v prsou s tím monžá může být spojený. Ale to fakt těžko říct. Já bych řekla, že ne, ale sama víš, viď, co máš dělat, abys to věděla 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
31.5.10 12:28

Podle mě těhotná nejsi… Nicméně, test bych si pro klid duše udělala, abych se přestala pozorovat…Oni pak ustoupí i ty obavy…Antikoncepce působící na CNS, neslyšela jsem o těchto nežádoucích účincích, nicméně jsou to hormony, ale to jsi zřejmě hodně citlivá, že?? S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
31.5.10 15:00

Souhlasím s Tiffani,podle mě pokud normálně menstruuješ to na těhotenství nevypadá…Příznaky si můžeš jen namlouvat.Já neměla od začátku těhotenství jediný příznak kromě vynechané MS. Udělej si test a máš jasno hned. Držím palce ať ti to vyjde jak si přeješ! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
31.5.10 15:40

Pry zena pokud menstruuje vice jak normalne-cca az k 9 dnum (coz asi neni Tvuj pripad), tak se mohlo stat,ze otehotnela,ale zarodek se neuchytil a byl vypuzen ven…Jinak spousta zen ma menstruaci a pritom tehotne jsou. Doktori pro to nemaji vysvetleni,ale je to tak. Nejlepsi bude ten test. Mozna ty priznaky mas z psychiky a kdyz si udelas test, uvidis tam 1 carku, tak ti treba priznaky vymizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.10 17:39

Moc děkuji…
Proč to sem píšu. Asi proto, abych prostě dostala odvahu ten test koupit. Jsem z toho opravdu psychicky v háji :-( Při prvním těhotenství jsem právě neměla žádné příznaky a ani dokonce vynechanou MS. Až když jsem šla na běžnou kontrolu, tak DR zjistila, že jsem těhotná…
Tak proto mám strach. Normálně menstruuju 3-4dny. Teď už 6.den, ale už se to ustálilo, tak doufám, že je konec. Myslím si ale, že je to spíše zdravotní poblém ty moje nevolnosti… Je mi celé dny na zvracení. Četla jsem, že druhé těhotenství je intenzivnější a většinou žena „prodělá“ těhotenské nevolnosti, různé nemoce spojené s těhotenstvím, ikdyž první bylo bezproblémové.. Tak doufám, že tam dvě čárky nebudou. Hned zítra se vydám do lékárny…
Děkuji moc :huban:

• Citovat
  • Upravit
4507
31.5.10 18:21

Dej vedet, jak jsi dopadla. Drzim palce a kdyztak ty 2 carky posli mne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.10 12:52

Ahoj, těhotná bys mohla, když dělate přerušovanou soulož. Spolužáčka si myslela když dělali s partnerem přerušovanou soulož ,že nemusí být těhotná.A ukazalo se,že jo. Ale test si mužeš koupit ,aby si byla jistotu.A netrap se Ti je to krásné mít takle děti za sebou. Já mám od sebe holky 3 roky a měsíc,ale dohadujou se. A když budeš od sebe 2 roky tak se spíš kamarádit. Já jsem s brachou o dva roky a rozumíme si od malá. M :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.10 16:58

Tak jsem testovala a test je negativní… :wink: A asi to bylo opravdu vsugerované, neboť aji nevolnosti odpadly, prsa jsou stejná jako předtím :wink:
Vím, že je to radost mít děti po sobě, taky bych to chtěla. Ale chci pokračovat dál ve studiu a kdybych to ještě odkládala, tak vím, že se k tomu už nedokopu… :roll: :wink:

• Citovat
  • Upravit
1690
3.6.10 19:50

Tak alespoň ti to dopadlo tak jak si přeješ…! :kytka: Tak teda gratuluju k negativnímu testíku a přeju hodně štěstí ke studiu!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.12.13 11:43

Ahoj holky, :-) chtela jsem se jen zeptat pred tremi mesici jsem nedostala MS tak jsem sla ke gynekologovi dal mi injekci na obnoveni MS a 3 mesice sem ji mela a ted po 3 mesicich ji zas nemam.Hcg v krvi mi nameril 12 jsem tehotna nebo jen semnou neco je v neporadku. Dekuji za odpoved na email:simona. labounkova@seznam.cz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.10.14 13:25

Dobry den chtela jsem se jen zeptat. Jestli ste nekdo uz skusenejsi?? Ja jsem mela ze svim pritelem ph.styk.a roztrch se nam kondom, a jeste k tomu sem nedostala menstruaci.Ale v cera 30.10.sem byla na ginde a rek mi ze mam strasne zvetsenou sliznici.ale nic tam nevidi rek ze nejsem? No a jeste sem si delala test a ten taky negativni, ale mam strasne spuchli prsa…Byla bych moc rada kdyby mi nekdo napsal co to muze bit a co mam delat. Dekuji moc za pochopeni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí