Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky: asi se mi udelal u konecniku „vlk“ mam tam takovej oteklej hrbolek a boli to:( mela jsem to myslim napisled tak v 15 kdyz byly taky vedra. Co na to? Je to takovej puchyrek tak 2 cm od vchodu do kakaoveho domku
ma fialovou barvu. Jak se toho zbavit? Boli to jako cert ![]()
Mel to chlap, dlouho to byla jen takova nafialovela hrcaq, potom se v tom zacal delat hnis a byl to obrovsky bedar, ktery se delal porad dokola a nakonec musel na chirurgii vyrezat to lozisko…:-/
@Janichka píše:
@Barca12345 faktdoufam ze se to zahoji
Nerikam, ze to musi byt to same, ale priznaky byly asi podobny… cervena skvrna, tmavla, tvrdla a zvetsovala se… potom to byl bedar velky jako dilek palce a kdyz praskl, udelala se do druheho dne znovu… jo a pritel az brecel u toho, jak to praskalo, vydrzel to tri dny a mazal… snad mas neco jinyho a prejde to… ![]()
@Barca12345 A neměl náhodou píštěl?
Zakladatelce: Není to puchýřek z opruzení v horku? Nebo hemeroid co vylezl?
@Lynette píše:
@Barca12345 A neměl náhodou píštěl?Zakladatelce: Není to puchýřek z opruzení v horku? Nebo hemeroid co vylezl?
Nevim, mluvili o „vredovem lozisku“ nebo tak nejak, on byl tak vystresly z toho skalpelu ze neposlouchal… ![]()
No asi to bude hemoroid
Nikdy jsem to nemela
ani po porodu
co na to?
Jééé Janichko už to čtu ![]()
Hele tohle jsem měla taky, bolest šílená…pomohla mi mastička septonex. Jinak doma choď klidně nahatá nebo si dávej mezi půlky např mulový čtverec aby se neotíral o kůži a nezapářel.
Jinak pravda je že v krajních případech musí zasáhnout chirirg ale teď to bude spíš z těch veder si myslím
@loka asi to bude ale hemoroid
to je divne, pul roku po porodu ![]()
Janichko pokud je to na kůži, ne vyloženě těsně u an. otvoru, tak by to mohl být jen pupenec..to vypadá jako beďar a klidně to může být nafialovělý, hemeroidy jsou takový měkký, tyhle pupence tvrdý.
Jinak an hemeroid je dubová kůra, nějaká spešl mastička volně rpodejná ale teď nevím názec, jinak si ho můžeš i zkusit sama zatlačit jestli to půjde
Hemeroid když prstem zamáčkneš dovnitř tak přestane bolet. Jestli vylézá ven tak je na mastičky pozdě a chce to odstranit ambulantně. Znám jednu super kliniku v praze. Odkud jsi? Jestli to nejde zatlačit dovnitř tak to není hemeroid ale spíš puchýřek.
Jsem ze zlina
do phy daleko
je to fialove a trochu tvrdea kdyz to zatlacim tak to prestane bolet
@Lynette diky za diagnozu dr,. Housey ![]()