Zapařenina intimních míst

Anonymní
19.6.12 22:00

Zapařenina intimních míst

Zdravím dámy, mám takový intimní dotaz, jsem cca 5 měsíců od porodu a trápí mě často kvasinky. Měla jsem je už 4krát od porodu, dvakrát jsem použila canesten 1 tabletu, na to mi můj doktor řekl, že je to špatně, že to jen utlumí a pak se to rozjede, takže mi na potřetí napsal 6 denní léčbu, po využívání se mi to po týdnu vrátilo, takže znovu, takže jsem vysadila cukry a bílé pečivo, vybrala jsem si laktobacily, vybrala jsem si tablety i krémy na venek, spodní prádlo nosím léta jen bavlněné, vyvařují si spodní prádlo i ručníky. Po koupání se utírám ručníkem, ale genitálie jen papírovými útěrkami, samozřejmě se utírám od předu do zadu. Nepoužívám žádná mýdla nic, myji se jen vodou. POužívala jsem lactacyd, ale ten se na doporučení lékaře vysadila. PO této léčbě jsem týden na to dostala menzes, který mi skončil teď v neděli. Měla jsem klid a dneska večer po osprchování svědění jako blázen, ale v oblasti konečníku a těsně nad ním, koukala jsem zrcátkem a je to růžové až na kůži, né výrazně jen světlě růžové jak rozdrážděné. Zadek a ta kůže a kousek sliznice, pochva mě nesvědí nic, vůbec mi to nesedí, že bych měla mít zase mykozu. Jsou teď šílené vedra, dle mě je to zapařenina, co myslíte? Máte s tím někdo zkušenost? Uvažuji, že se namažu bepanthenem, nebo imazol? Poradí někdo? Ještě k tomu, jsem se včera večer holila, takže mě určitě ten zadek svědí i z toho :roll: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.6.12 22:09

@JayLee nemám mezokain, pálivého, jooo k večeři kečup a pak jsem šla do sprchy

• Citovat
  • Upravit
4091
19.6.12 22:09

Mnooo takhle se mi projevila cukrovka… :roll: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.12 22:10

@JayLee a včera bulharku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.12 22:13

@jesenka33 jooo tak to jsem už taky dělala, měření cukru a v pořádku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.12 22:16

@JayLee i tak děkuji

• Citovat
  • Upravit
3905
19.6.12 22:37

Nevim, jestli je to to same :oops:,ale kdyz jsem si sedla na zachod v praci mela jsem potom nake svedeni a pomohla sedaci lazen s octem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lightsun
19.6.12 22:44

Ahoj, v tom vedru bych se nedivila opruzenině, namaž imazolem a uvidíš, nic nezkazíš. A větrej :lol: Jinak kvasinky… hmmm, vítej v klubu, mi pomohlo až porodit, od té doby jako když utne, klíííídeček :potlesk:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.12 22:46

@Lightsun už jsem rodila dvakrát :lol:

• Citovat
  • Upravit
3905
19.6.12 22:50
@Anonymní píše:
@Lightsun už jsem rodila dvakrát :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lightsun
19.6.12 22:53

A sakra :lol: to se mám za chvíli opět na co těšit, jo? :think:

• Citovat
  • Upravit
5203
19.6.12 23:15

A co detskej pudr? Ja s ti teda zkusenosti nemam, ale manzel bohuzel jo, zijeme ve velkem cedru a tak ho to casto trapi a pudr celkem pomaha a pak fakt vysadit to sladky, jinak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
19.6.12 23:24

Doporučuji Niveu proti oprozeninam…maji ji v DM a stoji kolem 100kc…fakt pomaha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.6.12 23:41

Stříkat rexonou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
19.6.12 23:53

Měla jsem to podobné, pomohl mi sudocream, měl by vydezifikovat všechno a jestli je to mykoza, tak mázni imazolem, ten na kvasinky zabere hned. A taky radím sukni a na ostro. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí