Pigmentový knír

1342
18.6.12 12:56

pigmentový knír

Ahoj holky,
udělal se mi hrozný pigmentový knír nad horním rtem. vypadá to opravdu šíleně a mě to dost trápí! Nevíte, co s tím? Jelikož se snažím otěhotnět, nechci si to mazat žádnou mastičkou, kde jsou nějaké hormony…Poradí někdo? Byla bych vám moc vděčná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
872
18.6.12 13:04

Me napada jen dermatolog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
18.6.12 13:07

@jruz Na kožním jsem už byla, ale dali mi nějakou mastičku, která mi nezabrala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691

Mám to samý, tak jsem zvědavá, kdo co napíše. Jinak v zimě to vidět neni, ale na sluníčku to vyleze. Loni mi pomohlo se před každou cestou ven na sluníčko pořádně pod nosem namazat vysokým faktorem. Pak se to opalovalo všude kolem a ty barvy se nakonec poměrně vyrovnaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836

Někde jsem četla rozhovor s modelkou Peštovou a ta na to doporučovala kalciovou mast. Prý to opravdu pomáhá. A nebo potírat citronem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Udělalo se mi to taky :cert: že mám krapet knír to vim, ale totok :zed:. Nejprve jsem myslela jestli to nemám od teho jak piju kafe :lol: že jako popíjím v práci celej den 2 - 3 hrnky. no ale to bych to měla už rok a ne te´d co začlo pálit sluníčko…

Co s tím nevím, makeupem to trochu zamaskovat jde, ale žádná sláva. hlavně makeup moc nepoužívám, te´d jedu v BB krému a trochu přepudrovat. Čekám že se ještě trochu opálím v ksichtě a ono se to možná ztratí. K tomu mám ještě skvrnu jak pětikačku na bradě :roll:

inko lenka

• Citovat
  • Upravit
461
18.6.12 13:08

Taky to mám, někdy míň, někdy víc. Nejvíc mi pomohlo iklen sérum. ale je to dost drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
18.6.12 13:15

Taky to mám :zed: :zed: :zed:
Vloni jsem to zkoušela odstranit i peelingem a stejně nic nepomohlo :?

• Citovat
  • Upravit
5533
18.6.12 13:42

Moje sestra ho má taky. Vypadá úplně děsně. Teď se jí začala dělat skvrna i pod okem. Zkoušela různé krémy, mastičky, běliče, ani dermatolog nepomohl, na chem. peelingu byla i na laseru a přijde mi, že to má čím dál horší :(
Takže když chce vypadat pěkně, musí na sebe natřít kilo make-upu, ale to není řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
18.6.12 14:08

Udělalo se mi to v prvním těhotenství pod linií slunečních brýlí, hned několik flíčků :roll: Nic tomu napomohlo, každopádně nyní- 3 roky! poté to už zmizelo. Jsem znovu těhotná a obličej si každý den mažu 50 faktorem, snad to pomůže, ale prý 100% to není :nevim:
Někdo k tomu má sklony a někdo ne. Vyzkoušela jsem i drahé krémy an pigmentové skvrny a bez efektu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
18.6.12 14:12

Nepomuze nic, jen natirat vzdy(a to i v zime)za kazdeho pocasi vysokym faktorem-ty skvrny oblicejovym opalovakem 50+..jak uz se to rozjede se sluncem, tak je zase do zimy vystarano :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
18.6.12 14:27

Taky mám knírek :D… je pravda co píšou, pomáhá na to jen se mazat 50 faktorem hlavně přes léto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.6.12 14:48

Také používám krém 50. ale jsem po tom dost bílá, i když to rozetřu, jak to nejlépe jde, tak je vidět, jak jsem bílá. Používám kvalitní biodermu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
18.6.12 15:01

Problém je, že já jsem dost snědá, takže pokud si budu natírat obličej a tělo ne, budu vypadat děsně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
18.6.12 15:14

Taky se hlásím do klubu :cert:
Jsem z toho nešťastná, nejvíc to ale vynikne když se právě namaluju-make-up dobrý ale když bych to měla přepudrovat :nevim: to mám spíš pocit, že se to ještě zviditělní. A to mám tmavé ještě kolem očí, takže trocha únavy a mám „hnědé brýle“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí