Bolest kyčle a kolene

397
15.6.12 14:51

Bolest kyčle a kolene

Ahoj holky, potřebuji poradit jestli má někdo podobný problém…
Před více než rokem jsem na konci těhotenství měla problémy s pravou kyčlí, hodně bolela a já doufala, že po porodu se to srovná. Rodila jsem teda 3× a teď poprvé mám takové problémy. Pak to bylo chvilku lepší, chvilku horší prostě dalo se to vydržet. Poslední týdny mám nohu úplně v háji, bolí kyčel, přechází to do kolena, na které si nemůžu skoro ani sáhnout a bolest pokračuje až do nártu. V podstatě mám v háji celou nohu, špatně se mi řídí, bolest při chůzi, ze schodů i do nich. Dnes na popud dětské doktorky jsem se odjednala na příští týden k praktikovi. Přiznám se, že se hrozně bojím co s tou nohou můžu mít, někdy mám pocit jakoby mi ji někdo přiškrcoval. Určitě mě pošlou na ortopedii, neznáte nějakého fajn ortopeda v Olomouci, který se nebude pozastavovat nad tím, že mám nadváhu, ale bude řešit můj problém a nějak mi pomůže? Díky moc za pomoc! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3142
15.6.12 16:19
@konvalinka13 píše:
Ahoj holky, potřebuji poradit jestli má někdo podobný problém…
Před více než rokem jsem na konci těhotenství měla problémy s pravou kyčlí, hodně bolela a já doufala, že po porodu se to srovná. Rodila jsem teda 3× a teď poprvé mám takové problémy. Pak to bylo chvilku lepší, chvilku horší prostě dalo se to vydržet. Poslední týdny mám nohu úplně v háji, bolí kyčel, přechází to do kolena, na které si nemůžu skoro ani sáhnout a bolest pokračuje až do nártu. V podstatě mám v háji celou nohu, špatně se mi řídí, bolest při chůzi, ze schodů i do nich. Dnes na popud dětské doktorky jsem se odjednala na příští týden k praktikovi. Přiznám se, že se hrozně bojím co s tou nohou můžu mít, někdy mám pocit jakoby mi ji někdo přiškrcoval. Určitě mě pošlou na ortopedii, neznáte nějakého fajn ortopeda v Olomouci, který se nebude pozastavovat nad tím, že mám nadváhu, ale bude řešit můj problém a nějak mi pomůže? Díky moc za pomoc! :-)

doplnila bych to o neurologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.6.12 18:13

To může být cokoliv, už jsi měla jít dávno a nenechat si to tak dlouho, uvidíš, jestli tě pak ortoped nepošle i na neurologii. Klidně to může být problém jen od té kyčle, že se ti roztáhlo pánevní dno a tudíž se celý spodek rozvolnil. Snad narazíš na dobrého doktora :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
15.6.12 19:58

Mojí mamku bolelo takhle dlouho koleno a pořád chodila na různý magnety a jiný rehabilitace. Nedávno narazila na zkušeného fyzioterapeuta, který jí vysvětlil, že problémm není v koleni, ale ve vyhozeném žebru. No a od toho se pak ty blokace a stažené svaly táhly přes kyčel až k tomu kolenu. Po 3 návštěvách a nápravách problém zmizel. Takže třeba by pomohl dobrý fyzioterapeut. Bohužel nejsem z Olomouce, takže neporadím konkrétní osobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí