Nafouklé břicho, jako bych přibrala 10 kilo :/

Anonymní
14.6.12 21:26

Nafouklé břicho - jako bych přibrala 10 kilo :/

Ahoj, prosím o radu, už 3. den mám nafouklé břicho, dnes extrémně, jako bych přibrala 10 kilo, je to hnus, dnes jsem si musela povolit pásek u kalhot :roll: Nechápu, čím to může být, proto hledám radu tady. Nic zlého jsem myslím nesnědla, jinak mi je dobře, ale člověk nikdy neví :nevim: Jinak jsem 2. měsíc po vysazení HA a snažíme se o prcka, dnes jsem 24 DC, tak že by nafouklé břicho před MS? Nikdy jsem to tak ale neměla :think: Těhotenství asi vylučuju, přece by se mi tohle nestalo pár dní po oplodnění :?:..nevíte prosím co to může být a rady jak se toho zbavit? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19071
14.6.12 21:30

To klidně může být tou blížící se menstruací…i když jsi to dřív neměla, tak právě po tom vysazení HA to může být jiné ten průběh… ;-)
Aspoň já než jsem otěhotněla, tak jsem to měla vždycky :roll: Koukala jsem na sebe v zrcadle a říkala si proč mám ten pupek větší než jindy a pak mi vždycky došlo, že se blíží den kdy to mám dostat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.6.12 21:38

Já byla nafouklá jak pátrací balon před ovulací…
Začlo to zhruba 5dní předem, bylo to horší a horší, až ten zatracenej folikul konečně prasknul a byl klid :twisted:
Kup si espumisan, můžou ho i těhotné a pomáhá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.12 21:40
@Gladys píše:
Já byla nafouklá jak pátrací balon před ovulací…
Začlo to zhruba 5dní předem, bylo to horší a horší, až ten zatracenej folikul konečně prasknul a byl klid :twisted:
Kup si espumisan, můžou ho i těhotné a pomáhá 8)

Před ovulací 24. dc? :think: :nevim: minulý cyklus jsem měla 32 dní…

• Citovat
  • Upravit
31594
14.6.12 21:46
@Anonymní píše:
Před ovulací 24. dc? :think: :nevim: minulý cyklus jsem měla 32 dní…

pokud nemáš ovulaci potvrzenou pomocí utz nebo měření bazálky, tak je možný naprosto všechno. Ovulace se mlže posunout.
A nebo je to PMS nebo těhotenství :jazyk: Ty příznaky bývají velice obdobné :lol: Já měla před posledním otěhotněním cykly mezi 20-40dny, takže když mi bylo 30DC blivno, tak jsem si mohla hodit mincí, co to je (mmch tenkrát to fakt byla ovu, nevím, co mi tím příroda chtěla říci, s návaly na blití jsem neměla ani pomyšlení ne rozmnoživání :| )
Každopádně ten espumisan fakt pomůže a případnému těhotenství neuškodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.6.12 21:48

Ja jsem takhle nafoukla pred ovulaci a pred MS, je to katastrofa a mmch dokonce i na vaze mam o dve kilca vic. :( Bricho mam jako tehotna v patem mesici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.12 21:49
@Gladys píše:
pokud nemáš ovulaci potvrzenou pomocí utz nebo měření bazálky, tak je možný naprosto všechno. Ovulace se mlže posunout.
A nebo je to PMS nebo těhotenství :jazyk: Ty příznaky bývají velice obdobné :lol: Já měla před posledním otěhotněním cykly mezi 20-40dny, takže když mi bylo 30DC blivno, tak jsem si mohla hodit mincí, co to je (mmch tenkrát to fakt byla ovu, nevím, co mi tím příroda chtěla říci, s návaly na blití jsem neměla ani pomyšlení ne rozmnoživání :| )
Každopádně ten espumisan fakt pomůže a případnému těhotenství neuškodí ;)

Jsem si říkala, že zítra si musím vzít jiné kalhoty, nebo z těsných džín mi vypadne pupek :mrgreen: Děkuji za radu s tím espumisanem :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.12 21:50
@Taminka píše:
Ja jsem takhle nafoukla pred ovulaci a pred MS, je to katastrofa a mmch dokonce i na vaze mam o dve kilca vic. :( Bricho mam jako tehotna v patem mesici.

Je fakt, že se cítím dnes jako kombajn :cert: Byla jsem s kámoškou na kafi a vůbec jsem se necítila, s tajně rozeplým poklopcem v kavárně :roll:

• Citovat
  • Upravit
13503
14.6.12 22:03
@Anonymní píše:
Je fakt, že se cítím dnes jako kombajn :cert: Byla jsem s kámoškou na kafi a vůbec jsem se necítila, s tajně rozeplým poklopcem v kavárně :roll:

No ja nemam chut chodit nikam, protoze si pripadam jako velryba(i kdyz mam jen 52kg), takova neohrabana a priserne nafoukla, takze pak nekde sedim a furt se kontroluji, zda mi nekde neco neleze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
14.6.12 23:34
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.6.12 08:06
@jazminka27 píše: :roll:

ty mas nejaky problem, ze prevracis oci? Pokud nemas co napsat, tak nic nepis, ale s timhle jsi tak nejak trapna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 08:42
@Taminka píše:
ty mas nejaky problem, ze prevracis oci? Pokud nemas co napsat, tak nic nepis, ale s timhle jsi tak nejak trapna.

To teda! O co jako jde? Tak se necitim s nafouklym bricchem dobre…to je duvod pro :roll: :?: 8o

• Citovat
  • Upravit
17095
15.6.12 15:45

@Taminka Holky,
vy tu pláčete pro 52 kg? proto ty :roll: Co máme říkat my ostatní? Já mám teď 75 kg, ještě to půjde na horu, čekám dvojčata, břicho mám jak balón a to ani nemusím být nafouklá. Taky se mi před menstruací v těle zadržovala voda, snad všem holkám, s kterými jsem se o tom bavila, ale je to jen pár dní, 2 nebo 3, pak to zase odezní, to je normální. Co já bych dala za 52 kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 16:15
@jazminka27 píše:
@Taminka Holky,
vy tu pláčete pro 52 kg? proto ty :roll: Co máme říkat my ostatní? Já mám teď 75 kg, ještě to půjde na horu, čekám dvojčata, břicho mám jak balón a to ani nemusím být nafouklá. Taky se mi před menstruací v těle zadržovala voda, snad všem holkám, s kterými jsem se o tom bavila, ale je to jen pár dní, 2 nebo 3, pak to zase odezní, to je normální. Co já bych dala za 52 kg :roll:

Tak ja teda 52 kg nemam :mrgreen: Mam cca o 10 vic, nejsem zadne orezavatko :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex