Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
To klidně může být tou blížící se menstruací…i když jsi to dřív neměla, tak právě po tom vysazení HA to může být jiné ten průběh… ![]()
Aspoň já než jsem otěhotněla, tak jsem to měla vždycky
Koukala jsem na sebe v zrcadle a říkala si proč mám ten pupek větší než jindy a pak mi vždycky došlo, že se blíží den kdy to mám dostat ![]()
Já byla nafouklá jak pátrací balon před ovulací…
Začlo to zhruba 5dní předem, bylo to horší a horší, až ten zatracenej folikul konečně prasknul a byl klid ![]()
Kup si espumisan, můžou ho i těhotné a pomáhá ![]()
@Gladys píše:
Já byla nafouklá jak pátrací balon před ovulací…
Začlo to zhruba 5dní předem, bylo to horší a horší, až ten zatracenej folikul konečně prasknul a byl klid
Kup si espumisan, můžou ho i těhotné a pomáhá
Před ovulací 24. dc?
minulý cyklus jsem měla 32 dní…
@Anonymní píše:
Před ovulací 24. dc?![]()
minulý cyklus jsem měla 32 dní…
pokud nemáš ovulaci potvrzenou pomocí utz nebo měření bazálky, tak je možný naprosto všechno. Ovulace se mlže posunout.
A nebo je to PMS nebo těhotenství
Ty příznaky bývají velice obdobné
Já měla před posledním otěhotněním cykly mezi 20-40dny, takže když mi bylo 30DC blivno, tak jsem si mohla hodit mincí, co to je (mmch tenkrát to fakt byla ovu, nevím, co mi tím příroda chtěla říci, s návaly na blití jsem neměla ani pomyšlení ne rozmnoživání
)
Každopádně ten espumisan fakt pomůže a případnému těhotenství neuškodí ![]()
Ja jsem takhle nafoukla pred ovulaci a pred MS, je to katastrofa a mmch dokonce i na vaze mam o dve kilca vic.
Bricho mam jako tehotna v patem mesici.
@Gladys píše:
pokud nemáš ovulaci potvrzenou pomocí utz nebo měření bazálky, tak je možný naprosto všechno. Ovulace se mlže posunout.
A nebo je to PMS nebo těhotenstvíTy příznaky bývají velice obdobné
Já měla před posledním otěhotněním cykly mezi 20-40dny, takže když mi bylo 30DC blivno, tak jsem si mohla hodit mincí, co to je (mmch tenkrát to fakt byla ovu, nevím, co mi tím příroda chtěla říci, s návaly na blití jsem neměla ani pomyšlení ne rozmnoživání
)
Každopádně ten espumisan fakt pomůže a případnému těhotenství neuškodí
Jsem si říkala, že zítra si musím vzít jiné kalhoty, nebo z těsných džín mi vypadne pupek
Děkuji za radu s tím espumisanem ![]()
@Taminka píše:
Ja jsem takhle nafoukla pred ovulaci a pred MS, je to katastrofa a mmch dokonce i na vaze mam o dve kilca vic.Bricho mam jako tehotna v patem mesici.
Je fakt, že se cítím dnes jako kombajn
Byla jsem s kámoškou na kafi a vůbec jsem se necítila, s tajně rozeplým poklopcem v kavárně ![]()
@Anonymní píše:
Je fakt, že se cítím dnes jako kombajnByla jsem s kámoškou na kafi a vůbec jsem se necítila, s tajně rozeplým poklopcem v kavárně
No ja nemam chut chodit nikam, protoze si pripadam jako velryba(i kdyz mam jen 52kg), takova neohrabana a priserne nafoukla, takze pak nekde sedim a furt se kontroluji, zda mi nekde neco neleze ![]()
@jazminka27 píše:
ty mas nejaky problem, ze prevracis oci? Pokud nemas co napsat, tak nic nepis, ale s timhle jsi tak nejak trapna.
@Taminka píše:
ty mas nejaky problem, ze prevracis oci? Pokud nemas co napsat, tak nic nepis, ale s timhle jsi tak nejak trapna.
To teda! O co jako jde? Tak se necitim s nafouklym bricchem dobre…to je duvod pro
![]()
@Taminka Holky,
vy tu pláčete pro 52 kg? proto ty
Co máme říkat my ostatní? Já mám teď 75 kg, ještě to půjde na horu, čekám dvojčata, břicho mám jak balón a to ani nemusím být nafouklá. Taky se mi před menstruací v těle zadržovala voda, snad všem holkám, s kterými jsem se o tom bavila, ale je to jen pár dní, 2 nebo 3, pak to zase odezní, to je normální. Co já bych dala za 52 kg ![]()
@jazminka27 píše:
@Taminka Holky,
vy tu pláčete pro 52 kg? proto tyCo máme říkat my ostatní? Já mám teď 75 kg, ještě to půjde na horu, čekám dvojčata, břicho mám jak balón a to ani nemusím být nafouklá. Taky se mi před menstruací v těle zadržovala voda, snad všem holkám, s kterými jsem se o tom bavila, ale je to jen pár dní, 2 nebo 3, pak to zase odezní, to je normální. Co já bych dala za 52 kg
Tak ja teda 52 kg nemam
Mam cca o 10 vic, nejsem zadne orezavatko ![]()
Ahoj, prosím o radu, už 3. den mám nafouklé břicho, dnes extrémně, jako bych přibrala 10 kilo, je to hnus, dnes jsem si musela povolit pásek u kalhot
Nechápu, čím to může být, proto hledám radu tady. Nic zlého jsem myslím nesnědla, jinak mi je dobře, ale člověk nikdy neví
Jinak jsem 2. měsíc po vysazení HA a snažíme se o prcka, dnes jsem 24 DC, tak že by nafouklé břicho před MS? Nikdy jsem to tak ale neměla
Těhotenství asi vylučuju, přece by se mi tohle nestalo pár dní po oplodnění
..nevíte prosím co to může být a rady jak se toho zbavit? Děkuji