Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ja bych tam zajela jehlou, vytece podle me hnis, zbytecne chodit k lekari ![]()
Záleží na tom, jak je ta boulička velká a pokud se objevila z ničeho nic a není bolestivá, pak to nic není. Určitě bych jí pozorovala a pokud by nemizela nebo se nějak měnila, pak by asi nic jiného než doktor nezbylo ![]()
@marra píše:
Ja bych tam zajela jehlou, vytece podle me hnis, zbytecne chodit k lekari
ty sadisto
uz vidim chlapa, co si necha jehlou pichat do svy nejvetsi chlouby ![]()
@careynka píše:
ty sadistouz vidim chlapa, co si necha jehlou pichat do svy nejvetsi chlouby
@marra píše:jsem vedela hned jak jsem to napsala, ze se nekdo ozve, hele jako ja kdyz mam bedara tam, jako tam tak ho taky projedu, takze zadne takove at trpi
to ja taky, ale mucim ho tad dlouho, az rupne sam ale jehlou bych na nej nesla ![]()
@marra píše:
Ja bych tam zajela jehlou, vytece podle me hnis, zbytecne chodit k lekari
kdybychom měli podobný problém a já navrhla manželovi toto, tak by mě asi zabil
![]()
Já bych jej zkusila přesvědčit, aby šel k dr. není to sranda. Znám ze svého okolí případ, kdy se takto přišlo na nádor. Nemusí to nic být, ale radši bych to neriskovala. V těchto případech čím dřív, tím lépe…
Holky děkuju, manžel na to zmáčkl a vystříkla z toho nějaká tekutina. Tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. No ale včera z toho byl fakt vyděšený ![]()
Hezký podvečer,
sice anonymně, ale snad mě pochopíte. Právě před chvilkou mě manžel zavolal do koupelny a ukazoval mi na penisu takovou průhlednou vodnatou bouličku na penisu. Je tvrdá, ale na dotek to nebolí. Hygienu má v pořádku, nevěrný mi taky není, nemá ani kdy
Netušíte, co by to mohlo být? K doktoru se ted nedostane a je z toho dost nervozní.