Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@loka Do prdky:/ myslela jsem ze jsem usetrena
pritom po pododu nic a ani jsem ted nemela zacpu nebo neco ![]()
Vlk ze zaparena pr*el ne? Tohle mi prijde taky jako hemeroid
@Janichka Já bych na to prubla ten gel z dubové kůry. Měla jsem s hemoroidama trošku problém po porodu a tohle mi pomohlo. A není pravda, že když už to je venku, tak pomůže jen ambulantní ošetření. Mně dubovka pomohla i na tyhle vylezlý potvory ![]()
@AdelQa Pokud tam není krevní sraženina tak tomu věřím. Přítel jí tam ale měl a když nepomáhalo nic skočil si na kliniku a problém byl vyřešen. Prý by se to samo nezahojilo. ![]()
Pochopitelně můžeš zkoušet gel z dubové kůry, sedací koupel z dubové kůry, fajn jsou taky čípky Procto-glyvenol ![]()
Příspěvek upraven 21.06.12 v 07:46
Já se s prominutím taky přivtěrnu do této diskuze
holky já když se utřu po velké straně tam mám malinko krve, je to sice fakt malinko, ale dost mě to znepokojuje, nevím, ale hemeroid to asi nebude, sice po porodu mi něco vylezlo, ale pak se to zpravilo a teď jak jdu na velkou tak mám někdy slaboučko krve, spíš mám strach jestli to nemůže být třeba rakovina tlustého střeva
možná že plaším zbytečně ale já se fakt bojím ![]()
@ivulik123 píše:
Já se s prominutím taky přivtěrnu do této diskuzeholky já když se utřu po velké straně tam mám malinko krve, je to sice fakt malinko, ale dost mě to znepokojuje, nevím, ale hemeroid to asi nebude, sice po porodu mi něco vylezlo, ale pak se to zpravilo a teď jak jdu na velkou tak mám někdy slaboučko krve, spíš mám strach jestli to nemůže být třeba rakovina tlustého střeva
možná že plaším zbytečně ale já se fakt bojím
A proč si nedojdeš k dr? Tohel mám občas taky, jen jsem enměla nikdy zatím nic vylezlého..ale krev mám sporadicky taky, ale já tam cítím prasklinku občas. je to tam rpostě náchylnější po tom porodu ![]()
@ivulik123 Je ta krev jasně červená? Je jen na papírku? Nejedla jsi něco moc kořeněného nebo ostrého ( krevety i s ocáskama) co by mohlo střevo mechanicky poškodit? Svědí to? Neměla jsi zácpu? Kup si Procto-glyvenol čípky - jsou hodně hojivé a když to po nich přestane tak to rakovina není. Na 90% to rakovina není ale je to nějaká blbost. To střevo můžeš mít jen víc prokrvené a jestli jsi hodně zatlačila tak praskla nějaká malá žilka. Radši si na záchodě dýl poseď a tlač s citem. ![]()
Příspěvek upraven 21.06.12 v 07:46
http://www.vseprozdravi.cz/…moroidy.html
Janichko tady máš odkaz i s obrázkem
@Lynette píše:
@ivulik123 Je ta krev jasně červená? Je jen na papírku? Nejedla jsi něco moc kořeněného nebo ostrého ( krevety i s ocáskama) co by mohlo střevo mechanicky poškodit? Svědí to? Neměla jsi zácpu? Kup si Procto-glyvenol čípky - jsou hodně hojivé a když to po nich přestane tak to rakovina není. Na 90% to rakovina není ale je to nějaká blbost. To střevo můžeš mít jen víc prokrvené a jestli jsi hodně zatlačila tak praskla nějaká malá žilka. Radši si na záchodě dýl poseď a tlač s citem.Příspěvek upraven 21.06.12 v 07:46
@ivulik123 No vidíš! Tak to opravdu nic není. Příště si dej špunty do uší a v klidu si tam poseď. ![]()
@Lynette píše:
@ivulik123 No vidíš! Tak to opravdu nic není. Příště si dej špunty do uší a v klidu si tam poseď.
Ivulik123 ještě můžeš na zhojení té prasklinky zkusit hemagel ten mi pomohl během jediného dne a to mi to teklo celkem dost ![]()
@loka jj, určitě vYzkouším, mě to moc neteče jenom občas, ale raději ať se to zahojí a mám klid ![]()