Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přes týden dopoledne vaření a domácí práce, odpoledne někam ven s dětmi (pokud není počasí, tak hraní s dětmi), večer večeře, koupání, uspání dětí. Víkend podobné, jen výlet nebo hraní i s partnerem nebo návštěva u rodiny. Ještě ti připadá tvůj týden až tak stereotypní?
s kamarády se scházím v rámci toho „ven“. Zatím mě to ale baví, s dětmi je i tak každý den jiný
![]()
Co bych dala za takovyto tyden. Prijit z prace domu a venovat se jen sobe ![]()
Práce, škola, školka, občas nákup, úkoly, jít ven, pokud je hezky, občas návštěva, večeře, ukládání dětí a tak dál a tak dál. Nemám pocit, že bych se nudila. V zásadě mi ten stereotyp ani nevadí. Je to jenom na pár let, než děti odrostou…i když na ně nadávám, že zlobí, jsou bordeláři atd. tak si to užívám.
O víkendech výlety, resty z týdne, prádlo a úklid…
@omites píše:
Co bych dala za takovyto tyden. Prijit z prace domu a venovat se jen sobe
Viď. Posledních pár týdnů se můj život smrsknul na práci, domácí vyučování a domácnost
![]()
@Anonymní píše:
Ahojte
Tak mě napadlo jak vypadá váš týden.. Mě připadá ten můj hrozný stereotyp a připadá mi že každý kolem žije mnohem zabavněji![]()
Po-pá :
jsem doma v 16:00 a pak jedno z toho: do fitka s kámoškou, někam ven s partnerem, domácí práce, válení doma, brigáda.
Víkend:
výlet s partnerem, nebo sezení doma (film) nebo grilování na zahradě s rodinou.
Jo, žiji zábavněji. Každý den je jiný. Jaký si to uděláš, takový to máš.
Přijdeš z práce už v 16h? Já přicházela nejdřív v 18h, spíš mnohem později. A o víkendech jsem často dělala přesčasy.
Nevím, na co si stěžuješ, však si volný čas můžeš zařídit, jak chceš, máš ho až až.
No.. Mas se krasne..
Po-ne.. Rano vstanu, snidane, domaci vyuka, uvarit obed upect buchty k svacine, uklidit, vyvencit deti, uklidit, vyprat vyzehlit, vecere, uspat deti, večer pracovat.. A tak porad dokola.. ![]()
Týden? Kojím a přebaluju co tři hodiny. Ani nevím, co je za den
![]()
@Anonymní píše:
Ahojte
Tak mě napadlo jak vypadá váš týden.. Mě připadá ten můj hrozný stereotyp a připadá mi že každý kolem žije mnohem zabavněji![]()
Po-pá :
jsem doma v 16:00 a pak jedno z toho: do fitka s kámoškou, někam ven s partnerem, domácí práce, válení doma, brigáda.
Víkend:
no sileny stereotyp. Reknu ti ten muj ano?
Rano vstanu k detem, udelam starsi snidani, maleho nakrmim, pak hasim uklid v kuchyni, pak zalevam balkon, pak delam obed, nastridacku se venuju mladsimu miminku i starsi dceri, podle toho kdo prave rve vic. Po obede ulozim starsi a kdyz usne i mimino, uklizim bordel, peru, vesim pradlo, zehlim… vecer delam veceri, nahanim starsi do postele, ctu pohadku, padam na hubu.
Obcas to prolozim nejakou prochazkou do supermarketu, kde nakoupim a cestou zpatky to vezmeme pres hriste.
KAZDY den vypada uplne stejne.
@Anonymní píše:
Ahojte
Po-pá :
Víkend:
tak pokud ti to takto stačí a naplňuje tě to, proč ne
pokud s tím spokojená nejsi, tak máš zrovna teď nejvyšší čas, to změnit. Máš tolik volného času, jsi bezdětná, vždyť můžeš dělat cokoli, co tě napadne ![]()
V 16 z práce! Mooooře volného času! Já chodívala v 18-19
.
Až to půjde, doporučuju projíždět seznam kulturních/vzdělávacích/sportovních akcí a chodit pokaždé jinam. Nebudeš vědět, co dřív.
@Ba-stet
Přesně tak. Teď nevím jestli se zakladatelka chlubí či si stěžuje. ![]()
Já dnes zjistila, že už je květen ![]()
Ahojte

Tak mě napadlo jak vypadá váš týden.. Mě připadá ten můj hrozný stereotyp a připadá mi že každý kolem žije mnohem zabavněji