Stála práce mě nebaví

Anonymní
7.5.20 15:38

Stála práce mě nebaví

Maminky.. Pracuji ráda. Během studia jsem měla 4 brigády - v obchodě, ve fitku, v nočním klubu a ještě jsem jezdila taxíkem. Poznala jsem hromadu lidí a vydělala si velmi hezké peníze. Miluji být v jednom kole! :srdce: jenže

• teď po ukončení studia jsem si našla stálou práci u počítače, dělám na technickém oddělení. A ubíjí mě to. Je to nezáživné, nudné, kolegové nic moc. Plat přijatelný, ale taky ve srovnání nic moc. Nevím co teď dělat. Ano, jsou nějaké výhody, nemocenská, dovolená.. Ale radši jsem pracovala 10 hodin, v každé práci po 5 a druhý den zase změna, než denně ranní 8mičky, odžít si papírování, přežít ženský kolektiv a hurá domů. :(

Jak se smířit s tím že už to prostě takto v životě bude? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5916
7.5.20 15:40

No a co ti bránilo v tom pokračovat i po ukončení studia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
7.5.20 15:44

Nikde není psáno, že musíš pracovat v kanceláři :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
7.5.20 15:51

Známá měla poměrně dlouhou dobu tři zaměstnání, z toho dvě brigádně, dálkově studovala VŠ a měla časově náročného koníčka. Já bych umřela, ale jí to vyhovovalo. Zkus to třeba pojmout podobně. Nebo stavte barák, to dělá ta známá teď + časově náročnou práci a ten koníček. :lol: Nebo co si dát pauzu a cestovat? Třeba na Zélandu sbírat jahody a pak se přesunout jinam a tam dělat taky nějakou sezónní práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
7.5.20 15:54
@Anonymní píše:
Maminky.. Pracuji ráda. Během studia jsem měla 4 brigády - v obchodě, ve fitku, v nočním klubu a ještě jsem jezdila taxíkem. Poznala jsem hromadu lidí a vydělala si velmi hezké peníze. Miluji být v jednom kole! :srdce: jenže
  • teď po ukončení studia jsem si našla stálou práci u počítače, dělám na technickém oddělení. A ubíjí mě to. Je to nezáživné, nudné, kolegové nic moc. Plat přijatelný, ale taky ve srovnání nic moc. Nevím co teď dělat. Ano, jsou nějaké výhody, nemocenská, dovolená.. Ale radši jsem pracovala 10 hodin, v každé práci po 5 a druhý den zase změna, než denně ranní 8mičky, odžít si papírování, přežít ženský kolektiv a hurá domů. :(

Jak se smířit s tím že už to prostě takto v životě bude? :(

Najdi si jinou praci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14910
7.5.20 15:59

Nic ti nebrání mít 4 brigády i nadále :D. Ale pak přijde koronovaris, nucená karanténa a spoustu lidí s různými DPČ zjistili, že mají nárok na nula prd. Takže buď volit jistotu nebo vzrušující nejistotu. A pokud jistotu, tak nikde tě nenutí zůstat v práci, která tě nebaví, najdi si jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.5.20 16:16

No tak si najdi jakoukoliv jinou práci, která není nuda v kanceláři, ale něco kde jsi v jednom kole a pracuješ s lidmi.

Blbé je, že v tuhle chvíli se taková blbě hledá.

Takže zůstaň tam kde jsi, nedávej výpověď, ale koukej se po příležitostech, doplńuj kvalifikaci, počítej byznysplány a podobně.

To co popisuješ zní jak že by tě hodně mohla bavit třeba pozice produkční. Ale v tuhle chvíli jsou firmy, které větší a složitější produkci potřebují spíš v útlumu.

Případně zvaž pracovat třeba jako dispečerka. Nebo si během vonlých odpolední dodělej instruktorskou licenci na nějaký sport, pracuj jako instrukotrka ve fitku či podobném studiu a případně rozjeď časem vlastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
7.5.20 21:16

Zmen pracu, ak ta tato ubija. Skus nejaku kreativnu, kde budes v kontakte s ludmi, popripade kde sa cestuje casto na sluzobne cesty. Budes tak mat v ramci prace kontakt s ludmi a nebudes na jednom mieste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová