Je tohle mykóza?

Anonymní
13.1.23 07:54

Je tohle mykoza?

Nemam zadny hrudkovity vytok ani svedeni. Jen me to pri utirani dole pali - nejvic u vchodu a obcas me zaboli podbrisek. Nejdriv jsem myslela, ze to je zanet mocaku, ale po vypiti urologickeho caje se mi vubec neulevilo. Tak jsem zacala mazat Clotrimazolem zvenci, ale uz nemam k nemu aplikatory, takze nemam jak krem vpravit dovnitr. Mam doma ale jeste Canesten, takovou tu jednu tabletu. Ma 500 mg, coz je docela dost. Uvazuju, ze dneska pred spanim si ji zavedu, ale nejdriv se chci ujistit… mela jste nektera taky mykozu bez hrudkoviteho vytoku a svedeni? K doktorovi pujdu, az kdyz nezabere ani ten Canesten. Diky moc vsem za rady!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
496
13.1.23 11:22

Ano, taky jsem to tak nedávno měla. Těch mykóz je několik typů totiž. Nejčastěji jsem měla Candida, která je typická pro hrudkovitý výtok, ale minulý rok jsem měla mykózu, při které jsem naopak měla sliznici úplně suchou, až mi dokonce popraskala po celé délce jakoby zvenku u vchodu, bylo to příšerně bolestivé a dostala jsem ATB. Zajdi si s tím co nejdřív ke gynekoložce. Krémy atd jsou dobré pro první pomoc, ale doktorka ti udělá stěry a nasadí přesnou léčbu na daný druh kvasinek. Já jsem si taky naivně myslela, že každý krém na kvasinky přece musí pomoct, ale není to tak, záleží na druhu těch virů :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí