Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemyslim si, ze by to melo byt embryo, to by melo max 1 centimetr.. a den po nehode vam asi nemphlo byt spatne z tehotenstvi, v tu dobu se jeste ani oplodnene vajicko neuhnizduje, to mu par dni trva.. a s tim pozitivnim testem je to hodne divny, ta carka by tak rychle nezmizela, spis jste se prekoukla ![]()
Edit: rekla bych, ze ten shluk krve byl prave z toho, ze jste mela tampon, tak se to tam vic nahromadilo
Příspěvek upraven 20.08.19 v 20:58
Ja bych na Tvem miste zasla ke gynekologovi a vse mu popsala..
Pokud beres antiko, tak je tehotenstvi spis vyloucene.
Ty predchozi potize jako nevolnost a silnejsi MS mohly byt psychicke. Ale ten chcuhvalec by me vydesil. Mohl to byt kus sliznice, ale radsi at Te prohledne lekar.. ![]()
5 cm? Jestlis nemela bolesti, tak to snad nemohlo projit nedilatovanym cipkem. 2,5 cm me bolelo dost a to embryo bylo. Tipuju, ze se ti tam nahromadila menstruacni krev a pak se srazila.
Pravděpodobně ti více narostla sliznice a to co jsi viděla byla právě odloučená sliznice (zvláště pokud ms trošku meškala). To mohlo být i stresem. Ta čárka chvilku bude nejspíš ryska, která se ukázala, jak test schnul. Pokud nemáš žádné problémy, tak bych na gyndu nechodila. Těhotenství (i následný potrat) je nepravděpodobné.
Nebudu úplně odpovídat, stejně bych jen opakovala, taky si nemyslím, že šlo o těhotenství, v tom můžeš být v klidu, ale jestli se můžu zeptat… Co myslíš tou „nehodou“? Jestli bereš ha, jaká nehoda se mohla stát vám oběma, že to ovlivnilo její spolehlivost? Omylem ti snědl pilulku? Néé, teď vážně, promiň
Jestli vám prasknul kondom nebo k ha přerušujete (nepovedlo se) a pilule zobeš poctivě a bez chyb, tak bych tyhle věci nepovažovala vůbec za nehodu.
Nejhorší prý bývá smrt z vyděšení, tak se nejdřív uklidni.
Den po nehodě byla nevolnost buď psychického původu, nebo jsi něco nevhodného snědla. Nyní bych ten shluk viděla na sraženou krev, nebo na kus sliznice. Pokud chceš uklidnit, zajdi na gynekologii a popiš to, co jsi měla na tampónu. Tohle těhotenství pravděpodobně nebylo.
Doporučuji nastudovat jak funguje oplodnění, který den je co atd. Jak rychle embryo roste
Ne, fakt si těhotná nebyla. Ta druhá čárka na testu tam že začátku naběhne a pak zmizí. A nechápu co můžeš mít za nehodu, když bereš antinu.
Dobrý den mám takový dotaz…Jsou to tři měsíce co spím se svým přítelem, a asi měsíc poté jsem si byla pro antikoncepci, kterou jsem začala brát 10.7. na gynekologii mi ovšem doktor řekl, že mám dostatečně vysokou sliznici na těhotenství a ať si udělám test, ten vyšel negativní a já začala brát antikoncepci. Moje menstruace však po začátku brání trvala asi jen tři dny a poté skončila, další jsem vynechávala…dnes jsem dostala další ovšem v jednu chvíli mi začalo být hrozně špatně, horko, měla jsem silné křeče, stahy v podbřišku a bodalo mě v pánevní oblasti. A na záchodě že mě " vytekla" něco jako krvavá koule o velikosti pingpongového míčku následovaná jasně červenou krví, jinou než pro normální menstruaci.
Má otázka zní, vím že je to nepravděpodobné, ale zda by i vzhledem k negativnímu testu, předchozímu krvácení a tomu že se do mě přítel nikdy neudělal mohl toto být spontánní potrat? Docela mě to vyděsilo, děkuji za odpověď.
@Anonymní píše:
Dobrý den mám takový dotaz…Jsou to tři měsíce co spím se svým přítelem, a asi měsíc poté jsem si byla pro antikoncepci, kterou jsem začala brát 10.7. na gynekologii mi ovšem doktor řekl, že mám dostatečně vysokou sliznici na těhotenství a ať si udělám test, ten vyšel negativní a já začala brát antikoncepci. Moje menstruace však po začátku brání trvala asi jen tři dny a poté skončila, další jsem vynechávala…dnes jsem dostala další ovšem v jednu chvíli mi začalo být hrozně špatně, horko, měla jsem silné křeče, stahy v podbřišku a bodalo mě v pánevní oblasti. A na záchodě že mě " vytekla" něco jako krvavá koule o velikosti pingpongového míčku následovaná jasně červenou krví, jinou než pro normální menstruaci.
Má otázka zní, vím že je to nepravděpodobné, ale zda by i vzhledem k negativnímu testu, předchozímu krvácení a tomu že se do mě přítel nikdy neudělal mohl toto být spontánní potrat? Docela mě to vyděsilo, děkuji za odpověď.
Ne, nemohl to být potrat.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na názor na mou nedávnou situaci. Asi před měsícem se nám s přítelem stala taková menší „nehoda“. Dítě opravdu nechceme a proto beru antikoncepci. Ale i přes to jsem byla hodně nervozní, protože přece jen to není 100%. Hned den potom mi bylo hodně špatně a tato nevolnost pokračovala minimálně další týden. Za 10 dní jsem si udělala test kde byla asi na vteřinu slabá druhá čárka, která vzápětí zmizela a pak po 19 dnech tam byla jen jedna čárka. Před pár dny jsem začala krvácet což jsem si oddychla, že můžu těhotenství vyloučit. Tohle krvácení bylo ale o dost silnější než obvykle. Tohle krvácení trvalo cca 3 dny a včera, když jsem byla na koupališti, se mi stala hodně zvláštní věc. Když jsme se už chystali domů, šla jsem si vyměnit tampon na záchod a najednou, když jsem ho vyndala ze mě něco vypadlo. Byl to takový shluk žláz velký cca 5 cm. Strašně mě to vyděsilo a říkám si jestli náhodou nedošlo k oplodnění vajíčka, ale vlivem antikoncepce se nemohlo dál vyvíjet. Co myslíte? Děkuji za odpovědi.