Je třeba mít strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.9.16 19:33

@Emilie děkuji :hug:

Moc děkuji! Pravda, je taková, ze ja plasila uz v těhotenství..trochu me ten strach o toho drobka zaskočil..spis mam dojem, ze spis než mala budu asi zachvili potřebovat doktora ja…furt ji pozoruju…

Mimochodem, ted kvečeru jsme byly venku..mala valila za ruku jako obvykle a pak něco zmercila, pustila se a šla ode me sama pryč jakoby se nechumelilo…

• Citovat
  • Upravit
401
30.9.16 19:37
@Anonymní píše:

Moc děkuji! Pravda, je taková, ze ja plasila uz v těhotenství..trochu me ten strach o toho drobka zaskočil..spis mam dojem, ze spis než mala budu asi zachvili potřebovat doktora ja…furt ji pozoruju…

Mimochodem, ted kvečeru jsme byly venku..mala valila za ruku jako obvykle a pak něco zmercila, pustila se a šla ode me sama pryč jakoby se nechumelilo…

Tak vidis, opravdu zadny strach. Deti musi prekonat strach, nektere k tomu holt potrebuji vetsi motivaci nez jine :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.9.16 19:42
@Anonymní píše:

Já bych ještě dodala, ona nemá sourozence, viď. Ono je to taky někdy znát, ud ruhého potmka už máma ví, má nějaké zkušenosti, co má akt brát vážně a co ne, a taky ne tolik času se tímhle zatěžovat. Zjistila jsem to, když jsem já teda měla první miminko a u nás v obejváku byla valná hromada (doslova) dětí od půl roku do deseti let. Měla jsem nerva o ty mimina, zvláště o to totálně nehlídané mojí kamarádky. Ta suše odvětila - neboj, to je třetí… Měla pravdu. Drobných sourozeneckých strkanic bylo mnoho a nějaký ten řev furt, ale na závěr oné valné hromady jsem musela konstatovat, že se fakt nikomu nic nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.16 19:58

Nečti tolik a bud v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat