Noc bez pleny

219
29.9.16 19:27

Noc bez pleny

Dobrý večer, prosím o radu zda budíte v noci /jen jednou dítě na čůrání? Náš má tuhé spaní a spí dlouho. Tak se někdy do rána stane nehoda. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27637
29.9.16 19:30

@JayLee přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
29.9.16 19:36

Nebudila a budit nehodlám, holky mají 3 roky a spí v noci s plenkou, já vstávám brzo ráno do práce(ve 4hod) a jsem lenošná kvůli tomu vstávat v noci a rušit jim i sobě spánek. Ony do toho určitě dozrají a nebudou ty plenky mít věčně a ve škole se na to nikdo ptát nebude kdy byly úplně bez plen.Po obědě spí bez plenek a bez nehod, v noci se občas počůrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
29.9.16 19:38

A navic tim podporujes návyk močení v polospanku.Dite ma nárok na to mit v noci pleny do 5 let, pokud je vyšetřeno a je v pořádku, tak i déle. Musi dozrát centra v mozku, aby se dite pri plném mocovem mechyri probudilo a taky se musi tvořit dostatek hormonu, který v noci zahustuje moč a způsobuje, aby ji byli méně. U nekoho se tak stane později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
29.9.16 19:47

Taky jsem nikdy nebudila. Měl v noci plínky asi do 4 let, pokaždé mokré, ale nakonec jsme je poměrně bez problémů odbourali. Nechala bych to na dítěti, připadá mi zbytečné okolo toho vyvádět psí kusy, aby dítě bylo bez plen ve třech letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.16 20:09

Rada pro kluka skoro 3.5 roku který se denně od 1.9 počůráva ve školce po obědě při spaní??? I po 40min spánku ho jsou učitelky zbudit a je turch

• Citovat
  • Upravit
9023
29.9.16 20:19
@Anonymní píše:
Rada pro kluka skoro 3.5 roku který se denně od 1.9 počůráva ve školce po obědě při spaní??? I po 40min spánku ho jsou učitelky zbudit a je turch

Vycura se pořádně před spaním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
29.9.16 20:19

Asi bych to vyřešila tak, že bych dala do školky balík takových těch natahovacích plen a ať si je pokaždé před spánkem vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
30.9.16 16:58

Mne se dite budi v noci na UM. Pri ty prilezitosti mi rekla, ze chce curat, tak jsem ji dala, protoze jsem chtela, aby vedela, ze kdyz si rekne, je to spravne. No ted si nerika, tak ji v noci uz nedavam. Prave proto, aby si nezvykla budit se. Parkrat se pocurala a ted uz dve noci mela plenku suchou az do rana. Takze za me, na curani bych nebudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí