Šílené fleky na těle

348
28.9.16 08:19

Šílené fleky na těle

Po probuzení dcery 28 měsíců, jsem si při převlékání všimla, že má po pažích a nohách, šílené fleky. Vystouplé, ohraničené, teplé na dotek. Nesvědí ji to ani nebolí. Vypadá to jak od kopřivy, ale ve velkém. Kdyby nebyl svátek, tak jdu k dr. Ale jít na pohotovost. Nic zvláštního nejedla, tak nevím co to má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27662
28.9.16 08:24

A svědí jí to? s tímhle bych na pohotovost šla, ale já jsem plašan :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
28.9.16 08:26

Řekla bych alergie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
28.9.16 08:26

Vypada to desne, ja bych na pohotovost sla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
28.9.16 08:29

Fakt to vypadá jako kopřivka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
28.9.16 08:30

Nesvědí, nebolí, teplotu nemá. Ale vypadá to strašně, určitě půjdu, jen mě napadlo jestli nemáte někdo zkušenost. Alergie mě taky napadla, ale na co? Nic neobvykleho neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27662
28.9.16 08:35

@divomys alergie se může rozjet kdykoliv na cokoliv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
28.9.16 08:36

To je fakt hodne, take bych jela na pohotovost.
Vypada to jako silna alergicka reakce. Zvire, jiny praci prasek, avivaz, nove pyzamo /latka/, lek. I ovoce, ktere problem driv nedelalo to muze zpusobit-nejaky postrik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
28.9.16 09:02

Nemáš nějaké léky na alergii? Fenistil kapky? Dala bych dítěti jednu dávku a pokud by do půl hodiny nebylo zlepšení, šla bych k lékaři, klidně dnes na pohotovost. Taky bych se přikláněla k alergické reakci. Je to fakt dost veliké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
28.9.16 09:04

Už ji to mizí, tak nevím jestli jet. Už to zkoro vůbec nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
28.9.16 09:13

@nozu fenistil kapky mám, ale už to má skoro pryč, tak nevím jestli dát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
28.9.16 09:15

Jestli to zmizelo, tak bych je nedávala. a jet asi taky nemá cenu. doktor by tam nic neviděl. Možná zkus ty fotky ukázat zítra své dětské doktorce a uvidíš, co ti na to řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
28.9.16 09:16

Ahoj, je to alergie. Přesne takovou jsem mela v dětství ja a občas se ještě objevuje. Většinou se to stane po spaní, když je tělo prohráte. Já to mela na peří a má roztoče. Kdybys mela nějaký prášek, zirtec či xyzal apod. staci pulku a za chvilku je to pryc.. Měj je doma pro prevenci. K lékaři, když půjdeš, dopadne to tak, že budete brát každý den prášky a podle me zbytecne, jen to dite unavuje a zatěžuje. Lepsi je byt spis připraven a pokusit se vyhnout věcem, které by ji mohly škodit. Určite jdete na testy ať vis co přesne ji vadi, ale stále léčbě bych se bránila. Z vlastni zkusenosti vim, že mi alergie ustoupily az po vysazení léků! Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
28.9.16 09:16

Vypadá to na alergii, něco podobného se mi dělalo na testech u alergologa v místě vpichu. Jinak alergie může být na opravdu cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
28.9.16 09:18

Pokud to mizí, tak bych to řešila s pediatrem. Ukaž mu ty fotky. Možná to je momentální indispozice, ale možná to je předzvěst toho, že něco vadí.

Pokud máš fenistil, tak je ještě dej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect