Šílené fleky na těle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9166
28.9.16 09:24
@Luciiik88 píše:
Ahoj, je to alergie. Přesne takovou jsem mela v dětství ja a občas se ještě objevuje. Většinou se to stane po spaní, když je tělo prohráte. Já to mela na peří a má roztoče. Kdybys mela nějaký prášek, zirtec či xyzal apod. staci pulku a za chvilku je to pryc.. Měj je doma pro prevenci. K lékaři, když půjdeš, dopadne to tak, že budete brát každý den prášky a podle me zbytecne, jen to dite unavuje a zatěžuje. Lepsi je byt spis připraven a pokusit se vyhnout věcem, které by ji mohly škodit. Určite jdete na testy ať vis co přesne ji vadi, ale stále léčbě bych se bránila. Z vlastni zkusenosti vim, že mi alergie ustoupily az po vysazení léků! Držím palce :kytka:

Přesně jak píše Luciiik88, ještě mě napadá, zda jste nebyli na návštěvě, kdo má zvíře, neběhala včera travinami, prací prášek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
28.9.16 09:29

Dobrý den, podívej si do mouky jestli nemáš v mouce takový ty malinký broučky, někdy si je můžeš přinést z obchodu. Ty způsobují obrovské reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.9.16 09:46

Včera měl jeden kluk od nás přesně totéž, skákal předtím dlouho v javorových větvích:-) Tak asi taky alergie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
28.9.16 09:52

Ahoj, řekla bych alergie na něco co ti snědla, nebo něco z okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
28.9.16 11:05

Ahoj, přesne tohle měla dcera taky, je to jednoznačně na něco alergie. Dej ji hned něco jako Fenistil kapky, Zodac apod. A hlavně si dojdi na alergologii a nech ji nabrat, na co je alergicka…muže to byt i aviváž, či oblečení, potraviny. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
28.9.16 15:54

Tak po odpoledním spánku se to opakovalo, plakala, že ji to svědí, tak jsme jely. Ze je to kopřivka, dostala hned cipek dexamethazonu a doma dávat fenistil kapky, calciovy sirup a na noc dithiaden. A v pátek pokud se to nezhorší k naší dr. a ta nás když tak pošle na alergologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
28.9.16 17:45

A nevíte někdo jak je to s tim kalciovym sirupem. Dočetla jsem se, že je to doplněk stravy, vápník. Tak k čemu je to dobré ohledně alergii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
28.9.16 20:10

Vím, že se dává při různých reakcích. Dostala jsem calcium při reakci do kapačky a co si pamatuji, tak dříve jsem chodila na injekce do žíly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.17 17:30

Dotaz na vyrazku

@divomys Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tu vyrazku, jestli se vám to opakovalo a zda jste byli na alergologii. Syn má teď 2 dny po sobě totéz :? Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
29.1.17 17:51

@Petruse1811 Ahojky, má syn to samé co je na fotkách? Mohla by to být kopřivka.. Měla jsem a bylo to děsné.. sice jsem ji měla až jako dospělá, tak jsem se s tím 2-3 dny nějak bojovala, drbala a tak a pak když už byla dr v ordinaci jsem volala, popsala příznaky, řekla že bud at přijdu a nebo že to vidí na kopřivku, vzala jsem si tedy léky na alergii, brala jsem je 3 dny a pomalu mizelo.. Dítě nemám, tak nevím jaké léky smí děti užívat, ale pokud máš doma léky na alergii vhodné pro dítě, tak to zkus, popř. pohotovost nebo dr.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.17 18:29

@Pavucinkaa Moc děkuji! Dala jsem mu fenistil kapky. Už to zmizelo, ale vyděsilo mě to, když to měl teď 2 dny po sobě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
29.1.17 19:00

@Petruse1811 ten fenistil je na alergii? mohla to být nějaká alergie jen chvilková.. mě se to vyrašilo budto po přežrání vlašákách a nebo po jednom německém léku ibuflamu nebo tak nějak se to jmenuje a měla jsem dva.. Je silný a možná se to mému tělu nelíbilo :D neměl syn tedka něco co by mohlo vyvolat alergii? může se jednat i o nový prací prášek, nové vůně doma, nové oblečení.. Určitě být na tvém místě bych se pro sychr poradila s dr, kdyby se to ještě objevilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
31.1.17 21:29

@Petruse1811 s dcerkou jsem na alergologii nebyla, měla nějakou kopřivku, vím že jsem dva dny potom byla u naší dr. a ta nás nikde neposlala. Vím že to tak 3 týdny ještě trochu mivala na nohách, ale ne už tak moc, jak na fotkách a od té doby naštěstí dobrý. Ale z čeho to měla dosud nevím. Davala jsem ji ten fenistil kapky. Zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí