Je tu ještě naděje?

Anonymní
17.4.23 20:01

Je tu ještě naděje?

Hezký den všem,
je mi to takové hloupé se ptát, ale určitě se zde najde někdo zkušenější, kdo mi poradí nebo vyjádří názor. :)
Dnes jsem přišla od doktorky a ani po druhé kontrole se jí něco nezdá. Na první kontrole mi řekla, ze plod je nejspíš mladší, ale je v děloze a to je zatím hlavní. Dneska opět, že se jí zdá mladší a že by fotka měla vypadat jinak - jak neřekla a že zatím i bez srdeční akce, že tam tedy něco vidí, ale že to není úplně jistý, protože když měla na monitoru nějakou červenou tečku, tak ta se nehýbala. Takže mám přijít příští týden znovu a když zas nic, tak se domluvíme na dalším postupu.
Plus tedy teď pár dní jsem vždy ráno po utření měla na papíře trochu krve. To jsem jí řekla a právě říkala, že to k tomu bývá. :nevim:
Já se jen ptám, mám si dělat ještě nějakou naději nebo už ne, co myslíte? :)
Jinak poslední menstruace byla 17.2, ale měla jsem zrovna nějaký delší cyklus, jak naschvál. Ovulace byla až 13.3.
Na ultrazvuku mám 6+5tt.
Myslím, že kdyby to nedopadlo, tak se asi nezhroutím, doma už jednoho prcka mám a tohle bylo nečekané. :) Ale i tak bych ráda četla zkušenosti ještě před kontrolou. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
17.4.23 20:12

Chod k dr. az v 9 tt a mas klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
17.4.23 20:29

Mně řekl něco podobného doktor taky, ale srdeční akce byla. Bohužel se plod nevyvíjel jak by měl, a v 11 tt jsem potratila. Naděje možná je, ale asi už ne moc velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
17.4.23 22:03
@Anonymní píše:
Hezký den všem,
je mi to takové hloupé se ptát, ale určitě se zde najde někdo zkušenější, kdo mi poradí nebo vyjádří názor. :)
Dnes jsem přišla od doktorky a ani po druhé kontrole se jí něco nezdá. Na první kontrole mi řekla, ze plod je nejspíš mladší, ale je v děloze a to je zatím hlavní. Dneska opět, že se jí zdá mladší a že by fotka měla vypadat jinak - jak neřekla a že zatím i bez srdeční akce, že tam tedy něco vidí, ale že to není úplně jistý, protože když měla na monitoru nějakou červenou tečku, tak ta se nehýbala. Takže mám přijít příští týden znovu a když zas nic, tak se domluvíme na dalším postupu.
Plus tedy teď pár dní jsem vždy ráno po utření měla na papíře trochu krve. To jsem jí řekla a právě říkala, že to k tomu bývá. :nevim:
Já se jen ptám, mám si dělat ještě nějakou naději nebo už ne, co myslíte? :)
Jinak poslední menstruace byla 17.2, ale měla jsem zrovna nějaký delší cyklus, jak naschvál. Ovulace byla až 13.3.
Na ultrazvuku mám 6+5tt.
Myslím, že kdyby to nedopadlo, tak se asi nezhroutím, doma už jednoho prcka mám a tohle bylo nečekané. :) Ale i tak bych ráda četla zkušenosti ještě před kontrolou. :)

No hele. Podle kalendáře jsi 7+0 a podle utz 6+5. Srdeční akce musí byt vidět nad 5mm takže ještě kousek zbyva. Ale touhle dobou roste proste ukazkove a pokud víš ovulaci, tak každý den hraje roli. Muže mít i špatný utz takže nevidí srdíčko, které je miniaturní. Já měla na 6+2 5,8mm Resp mám ovulaci až 19-21 DC takže když odpovidalo embryo 6+2 tak já byla nějaký 6+4 a tabulkove bych čekala, ze už tvoje teď bude mít 6-8mm. Jestli spinis, tak bych asi celkem čekala, ze si tělo poradi samo… já u prvního ukapla slzu a pohoda. Taky mám jedno doma.. u druhého už horsi (byla jsem 8tt a odpovidalo 6tt) a třetí (8tt kontrola super a koncem 12tt jsem začala špinit a zjistila, ze mam v sobě už čtyři týdny mrtvý miminko)… no to už me poslalo do kolen a slušný depky. Nakonec jsme sli do trictvrte roce do posledního pokusu a tam vyslo vše perfektně. Už vybírám hračky k prvním narozeninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.4.23 14:43

Ahoj holky, prosím o radu. Dnes jsem od početí 7+3, podle menstruace se nemůžeme úplně řídit, protože mám nepravidelný cyklus. Od začátku mě hlídají, HCG krásně roste, ale pořád si myslím, že je to malinké. V pondělí jsem byla v nemocnici, že už mi udělají revizi, ale paní doktorka byla moc hodná a řekla, že ještě do zítra počkáme a uvidíme. Takže zítra buď revize - nebo to bude dobré.
Ultrazvuk v tuto chvíli vypadá, jako na fotce. Jsou dva žloutkové váčky - takže dvojčátka. Ve zprávě mám, že je vidět jeden emprionální pól. Paní doktorka říkala, že ten silnější nakonec může zůstat a druhé se vstřebá, nebo ho vypudí.
Jde mi to, že mi přijde ještě moc brzo na to kývat na revizi, zítra se mi do toho nechce, pokud mi HCG ještě stoupne. Nějaký vývoj ve váčku přece jen je, i když plod zatím není zřejmý, máte někdo zkušenost prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 20:51

Koukám, že jsem se upsala a na ultrazvuku je 6+2, ale to stejně nic moc nemění. Špinit jsem přestala, už 3 dny nic. V pondělí hned zajdu do nemocnice, jelikož má moje doktorka dovolenou. To čekání je strašné, nejradši bych to věděla hned, ikdyby to bylo špatné, ale mám ještě počkat na příští týden.
Nahlodává mě stále, že tentokrát jsem měla ten cyklus delší, hodně posunutá ovulace, tak uvidíme. Počítám se vším, ale jen ať to už vím. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.23 20:53

@Ivet1993 vůbec neporadím, tohle také zažívám poprvé, ale přeju hodně štěstí a síly na zítra! :)

• Citovat
  • Upravit
34322
19.4.23 22:01
@Ivet1993 píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Dnes jsem od početí 7+3, podle menstruace se nemůžeme úplně řídit, protože mám nepravidelný cyklus. Od začátku mě hlídají, HCG krásně roste, ale pořád si myslím, že je to malinké. V pondělí jsem byla v nemocnici, že už mi udělají revizi, ale paní doktorka byla moc hodná a řekla, že ještě do zítra počkáme a uvidíme. Takže zítra buď revize - nebo to bude dobré.
Ultrazvuk v tuto chvíli vypadá, jako na fotce. Jsou dva žloutkové váčky - takže dvojčátka. Ve zprávě mám, že je vidět jeden emprionální pól. Paní doktorka říkala, že ten silnější nakonec může zůstat a druhé se vstřebá, nebo ho vypudí.
Jde mi to, že mi přijde ještě moc brzo na to kývat na revizi, zítra se mi do toho nechce, pokud mi HCG ještě stoupne. Nějaký vývoj ve váčku přece jen je, i když plod zatím není zřejmý, máte někdo zkušenost prosím?

Tak na revizi nechod, ne? Klidne muzes tyden dva pockat. Vubec neni kam spechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty