Je tu někdo, kdo neudělal státnice?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kamarád byl vyhozen od státnic na právech.
Já sla na druhý pokus, chytla jsem profesorku, která vyhazovala opravdu hodně, dokonce pár lidí vyhodila úplně. Neřekla bych, že to byli ti, kteří měli nedostatky, spíš docentka měla problémy se sebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zajímá mě, zda je tu někdo, kdo přešel celou VŠ bez větších problémů a prostě neudělal státnice?Já si pamatuji jednu paní, co se k nám hlásila do práce a ona měla celou VŠ včetně obhajoby, ale neudělala státnice z jazyku, takže titul nemá a vše mohla zahodit. A pak znám ještě jednu paní, co vybouchla v 1. termínu a měla takové nervy a tak už byla znechucená ze všeho, že k opravným nezvládla jít, takže taky nemá jako nic. Nikoho nebude nikdy zajímat, že člověk prošel celou VŠ, když ten titul není, přijde mi to hrozná škoda. Mě státnice čekají a nevím, jak je přežiji. Nedokážu na nic myslet jen na to, že to asi neudělám.
Znam u kombin. studia, nekteri nebyli schopni napsat a dopsat bakalarku, jini uz nezvladli ucit se na SZ a posledni neudelali sz na poprve a pak uz nesli..u dalkaru dost bezne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na naši fakultě kolovala historka, pravdivá, že kdysi vylili studentku od posledni státnice a ta to vyřešila skokem do školního tzv. „BAZENU“. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jizvíková píše:
Kamarád byl vyhozen od státnic na právech.
Já sla na druhý pokus, chytla jsem profesorku, která vyhazovala opravdu hodně, dokonce pár lidí vyhodila úplně. Neřekla bych, že to byli ti, kteří měli nedostatky, spíš docentka měla problémy se sebou.
Taiza? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
Znam u kombin. studia, nekteri nebyli schopni napsat a dopsat bakalarku, jini uz nezvladli ucit se na SZ a posledni neudelali sz na poprve a pak uz nesli..u dalkaru dost bezne.
- Citovat
- Upravit
U nás úplně neudělá státnice většinou kombinované studium, bohužel jsem takovou jednu vedla. Bakalarka A, ale vyhodili ji z okruhu. Je fakt, že dělala v nemocnici a nachytali ji na medicínském okruhu… Bylo mi jí líto, ale to je holt život. Kamarádka pak neudělala po pěti letech Bc. studium na filde, nebyla prý jediná… Anonym práce
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:S bakalářkou jsem se tak hodně navztekala, ale prostě když už jsem u finále a už to mám na dosah, BP je odevzdaná a schválená, není to žádné veledílo, ale dle hodnocení vedoucího a oponenta ani propadák, psala jsem to poctivě sama, tak když už jsem u konce, tak mi začínají vypovídat službu nervy. Už je to dlouho. Já chci chodit normálně s rodinou ven, bavit se, chodit cvičit (za studia jsem nabrala 5 kg), číst si, chci dělat normální věci a už bojuju s velikou nechutí až averzí. Co se týče našeho ročníku, doposud jsme měli velmi málo odpadlíků, sice hodně teď s námi zamával covid a opatření, spousta lidí fofry v práci a s domácí školou s dětmi a teď k prvnímu termínu státnic jde jenom cca polovina.
Jo a ikdyz vědu práce, tak sama teď dokončují Ph. d. studium a úplně tě chápu, taky už jsem vyčerpaná a vůbec nemám chuť to dotáhnout, s titulem v kapse si ale řekneš že to za to stálo… Něco jako porod 😁
- Citovat
- Upravit
Studovala jsem petilety magistersky obor (pred par lety jsme byli jeden z poslednich oboru, kde se to jeste nedelilo na bakalare a magistra), takze kdybych skoncila bez statnic, vyhodila jsem sest let zivota (rok jsem prodluzovala kvuli Erasmu). Nicmene prvni pokus jsem neudelala, druhy uz ano. Znam ale dost lidi, co to zapichli tesne pred koncem a to ne kvuli tomu, ze by neudelali statnice, ale protoze se jim nechtely dopisovat ruzne seminarky a diplomka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Afrikana píše:
Studovala jsem petilety magistersky obor (pred par lety jsme byli jeden z poslednich oboru, kde se to jeste nedelilo na bakalare a magistra), takze kdybych skoncila bez statnic, vyhodila jsem sest let zivota (rok jsem prodluzovala kvuli Erasmu). Nicmene prvni pokus jsem neudelala, druhy uz ano. Znam ale dost lidi, co to zapichli tesne pred koncem a to ne kvuli tomu, ze by neudelali statnice, ale protoze se jim nechtely dopisovat ruzne seminarky a diplomka.
Kéž bych zvládla na 1. pokus aspoň něco. Bojím se, že si vytáhnu otázku, u které si nevzpomenu vůbec na nic. Už aby to bylo za mnou. Ještě tři týdny. Na nervy, jaké mám, je to dlouhá doba, na učení, které mi nejde, je to krátká doba
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Kéž bych zvládla na 1. pokus aspoň něco. Bojím se, že si vytáhnu otázku, u které si nevzpomenu vůbec na nic. Už aby to bylo za mnou. Ještě tři týdny. Na nervy, jaké mám, je to dlouhá doba, na učení, které mi nejde, je to krátká doba
Si musis rict, ze uz jen posledni 3 tydny a budes mit pak klid. Jeste naposledy zaberes a pak se s titulem v kapse budes uz jen „valet“:) A urcite to zvladnes! Musis si taky verit.
No ja jsem statnice i pak dalsi titul delala na 2×. Pamatuju se jak se mi taky uz nechtelo. Deti atd. Ale fakt jsem to chtela, tak jsem vydrzela.
Kdyz si projedes vsechny otazky, tak si vzdycky na neco vzpomenes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GirlWithHairRibbon píše:
Si musis rict, ze uz jen posledni 3 tydny a budes mit pak klid. Jeste naposledy zaberes a pak se s titulem v kapse budes uz jen „valet“:) A urcite to zvladnes! Musis si taky verit.
No ja jsem statnice i pak dalsi titul delala na 2×. Pamatuju se jak se mi taky uz nechtelo. Deti atd. Ale fakt jsem to chtela, tak jsem vydrzela.
Kdyz si projedes vsechny otazky, tak si vzdycky na neco vzpomenes.
Děkuji za podporu ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojte, tak jsem zvládla vše na 1. pokus
. V to jsem ani nedoufala, měla jsem štěstí na otázky. Mně se tak ulevilo, tohle předčilo mé nejodvážnější představy. Udělalo nás dost, někdo vylít z jednoho nebo ze dvou předmětů. Jen jedna holčina nedala nic, ale jí selhaly nervy ![]()
Díky, kdo mi drželi palce
![]()
- Citovat
- Upravit
@divine woman to bohužel nemůžou protože mnohdy ani po těch šesti letech neumí spoustu věcí co umí sestra… většinu věcí se nenaučí nikdy takže by tu sestru dělat nemohli když neumí ani vzít krev, natož jiný věci..
- Citovat
- Upravit