Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Není špatný, na YouTube se dají najít videa starších. Odhalují ho na náměstí s hudbou.
@sara1000 Ve Slanym byl vždy krasnej, s tou hudbou je to pěkný, trvá tak 10 minut. Tak pak dej vědět pokud pojedete jestli se ti líbil.
Tak to vam moc dekuji za krasne recenze.Tak ja se s dcerkou tedy vydam a urcite napisi.
Ja tedy ohnistroje nemam rada.Ale dcerka touzi ho videt.
Jeste jednou dekuji
Mame vzdycky pekny.
Bud muzete primo na namesti, tam je i hudebni doprovod k tomu, jen je tam hodne narváno.
Pro ty mene odvazne je mozne sledovat ho i od kauflandu. Tam je take pekne videt, jen nejste primo ,,u zdroje,,.
@Luca82
To by asi nevadilo.Spis resim parkovani.Pojedeme z Phy.Da se tam prosim v okoli v pohode zaparkovat?
U Kauflandu prrdpokladam,ze v pohode ![]()
@sara1000 píše:
@Luca82
To by asi nevadilo.Spis resim parkovani.Pojedeme z Phy.Da se tam prosim v okoli v pohode zaparkovat?
U Kauflandu prrdpokladam,ze v pohode
Parkoviste u Kauflandu nebo u Penny. U Lidlu udelali závoru, tam se uz neda. Nebo v nejake ulici. Ale zkusila bych ta parkoviště.
Ale vsude byva strasne plno. Jezdi sem hodne lidi. Snad budete mit stesti. Drzim palce.
Tak jsme doma z vyletu.Musim rict,ze jsem s dcerkou byla nadsena.Ohnostroj vskutku nadherny.Plne namesti lidi,ale i tak jsme pohodlne videli a uzili si to..
Moc dekuji vsem za inspiraci.A zas pristi rok ve Slanem uz s celou rodinou
![]()
@sara1000 Tak to jsem rada ze se vám to líbilo
S parkováním nebyl problém?
@Breberka123
Mela jsem stesti.Cele okoli namesti policie logicky uzavrela.A vsude bylo plno aut.Ale zajela jsem hned do prvni ulicky,co jsem potkala a bylo tam jedno misto
.
Ale auta teda stala vsude,kde se dalo.Predpokladam,ze i policie na tu chvili zavrela oci.Protoze ani ja jsem nedodrzela predpisy.V te ukicce se mohlo stat max.30min.A ja tam byla hodinu a v pohode.Hlavne,asi by ani nezjistili,kdy jsem parkovala ![]()