Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, žiju v ČR , ale mám v USA sestřenici, tak mi když tak napiš kontakt do zprávy.
@pikola píše:..jo tak na to jsem se vlastně taky chtěla zeptat..
Co je kancelářská potřeba pro ženy?
Taky by me zajimalo, co je kancelarska potreba pro zeny. A proc se zamerujes na USA, kdyz je to tak slozite, a nikoho tam neznas? A jako vazne, budes posilat penize cizim lidem z emimima, a jak si osetris, ze penize fakt pouziji na ten produkt (a ze se to bude libit natolik, ze budou chtit dat pozitivni recenzi)? Proc neposlat vzorky? Na amazonu (a urcite i jinde) jde psat recenze i bez nakupu.
No ja tu treba jsem, ale prosim te, posli odkaz co to vlastne je. Pak te treba doporucim. a jinak souhlasim s @hani28
Ziju v USA a pisu recenze docela casto, hlavne na Amazonu. Taky je pisu vymenou za vyrobky, je to tu docela bezne. O jake kancelarske potreby se jedna? Chapu, ze jsi trochu v nevyhode. Neni jednoddussi poslat ten vyrobek. Mozna bude stacit jen odkaz ![]()
@Zuza17 pokud nejsi nějaký podvodník co ty peníze pošle později až po nákupu a nakonec nepošle nic, tak jsi na nejlepší cestě stát se sama obětí podvodu. Půlka lidí ti ted napíše, at pošleš prachy, že tam mají příbuzné. Máš eshop, vytvoř slevový kód na nákup zdarma a ten zájemcům dej. Ale celé se mi to opravdu nezdá, co jsou kancelářské potřeby pro ženy? ![]()
@Lalelale píše:..tak samozřejmě jsem to nemyslela tak, že ať pošle peníze mě, ale ze bych jí dala kontakt na mou pribuznou v USA , ať se už holky spolu domluví. .Přeci ten vyrobek nehodlá poslat do ČR , ale v USA. Jinak ten slevový kód dobrý nápad.
@Zuza17 pokud nejsi nějaký podvodník co ty peníze pošle později až po nákupu a nakonec nepošle nic, tak jsi na nejlepší cestě stát se sama obětí podvodu. Půlka lidí ti ted napíše, at pošleš prachy, že tam mají příbuzné. Máš eshop, vytvoř slevový kód na nákup zdarma a ten zájemcům dej. Ale celé se mi to opravdu nezdá, co jsou kancelářské potřeby pro ženy?
@Meduňková neboj já nemyslela nikoho konkrétního tady a určitě ne tebe
Spíš že celý ten nápad je fakt neštastný (a trochu podezřelý)
@pikola ježiš ![]()
@pikola píše:
@Lalelale vibrační sešívačka
Tak to se nedivím, že to nikdo nechce testovat… Když se představím, že by mi to při sešívání začlo vibrovat
![]()
Můžou napsat recenze i ti, co nejsou v USA? Třeba by ti napsali recenze i ti, kteří by výrobek nevyzkouseli.