Je tu veterinář?

95
12.9.14 20:54

Je tu veterinar??

Holky, prosím je tu mezi vami veterinar/ka? Pobrebuji radu, manzel dojede az za dve hodiny a ja si nevim rady s nasim yorksirem. Lezi v pelechu, ma zimnici. Kdyz se snazil vyskocit na gauc, silene zaknucel. Zkousela jsem mu promackat mirne brisko a nic.Ale prijde mi takove napjate:( Snad to jsou jen zarazene prdy nebo neco takoveho:( nezvraci, cumak ma studeny mokry. Myslite, ze staci kdyz zajedem na veterinu za ty cca 2 hodky nebo se mam radsi sbalit a jit pesky hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
12.9.14 20:56

A proč si nezavoláš na tu veterinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.9.14 20:58

@kacaba87
Ja bych sla hned..za 2h uz noze byt pozde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
12.9.14 21:00

A chodí normálně nebo kulhá na jednu ze zadních noh? Yorkové mají často luxaci pately - mohlo se mu to stát po tom vyskočení na gauč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
12.9.14 21:01

To, že leží v pelechu a klepe se (má zimnici dle vás), můźe být reakce na bolest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.9.14 21:03

Chodí normálně, má i chuť k jídlu, ale samozřejmě mu nic nedávám. Při venčení vše v pořádku, tak nevím, co to může být:( manžel se zmínil, že i včera když ho utíral z venku, tak trošku zakňučel, takže to má asi od včerejšího rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.9.14 21:05

Zimnice nebo to klepání ustalo, opravdu to byla asi reakce na bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
12.9.14 21:08

Žádnou ze zadnich nožek ani nenadnáší? Nikdy jste si nevšimli, že by při procházce občas hopkal po třech?
Jo a podle studeného a mokrého čumáku se nic nepozná - nejlepší je změřit teplotu v rektu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
12.9.14 21:11

Náš pes se klepal když měl rozřízlou tlapku, natrhlý ucho, když mu bylo zle z přežrání (klepal se a pak zvracel). Má to jako reakci na bolest nebo nevolnost (ptali jsme se na veterině). Já osobně bych radši zavolala někam na veterinární pohotovost a zeptala se (kdyžtak mám i číslo). Pak bych zajela na tu veterinu. Taky jsem takhle párkrát volala. A babiččin pes se třepal když ho bolelo v třísle. Skákal přes zábradlí a natáhl si to. Snad bude v pořádku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
95

Ne nozky ma opravdu v poradku. Zkusili jsme se projit, chodi normalne, akorat ma ocas mezi nohama, jakoby se bal asi prave te bolesti:(. Zkusim zmerit teplotu jestli se necha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267

@kacaba87 Ja jsem v tomhle plasan a mazala bych hned, bo bych zkusila nejakeho znameho poprosit o odvoz. Muze to byt cokoli od luxace pately az po nejakou banalitu, treba zalomeny drapek. Ze se klepe a ma „zimnici“ muze byt reakce na bolest a stres. Taky mame jorksirku a tohle delala, kdyz ji napr. padaly zuby, klovl andulak do cenichu, pichla vosa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.9.14 21:13

Tak je to 38,3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
12.9.14 21:15

@kacaba87 tak to je OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
12.9.14 21:15
@kacaba87 píše:
Ne nozky ma opravdu v poradku. Zkusili jsme se projit, chodi normalne, akorat ma ocas mezi nohama, jakoby se bal asi prave te bolesti:(. Zkusim zmerit teplotu jestli se necha.

A nemůže mít něco píchlého v zadku? nebo tam někde? naší boloňačku jednou štípla včela a co ta vyváděla - než jsem jí vytáhla žihadlo :nevim: :think: tak může mít nějaký trn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.9.14 21:24

Vsem dekuji, za 15 minut prijede taxi a frcime:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie