Je tu veterinář?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4327
21.8.17 13:54

@janpes rentgen dělám nebyl ptala jsem se na něj, ale dle slov vet zatím není důvod jí víc trápit. Tak jediné co je vedlo k předpokladu že má zánět kosti byla citlivost toho drápu a kapsa jakoby na ukazováčku.

Ted z hlavy to asi uplně přesně dohromady nedám, ale vím že Augmentin, dalacin a tedn třetí si asi nevzpomenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
21.8.17 14:06

@Anikaa02 no tak rtg vyšetřením se zvíře netrápí, je to rychlé a bezbolestné a odůvodnilo by to podání takovéto kombinace antibiotik. Jinak opravdu doporučuji konzultaci jinde, pokud se Vam postup vaší lékařky nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
21.8.17 14:09

@janpes Děkuji moc raději pojedeme i jinam at víme na čem jsme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
26.8.17 20:14

Ahoj holky, je tu nějaký veterinář? :( nebo alespoň někdo se zkušeností, jak zachránit ježka? :,( Připlazil se nám ke dveřím s tržnou ránou u zadní packy, měl tam už larvy :,( tak jsme ho postříkali dětským sprejem na vši, opláchli, larvy vytáhli pinzetou a vydesinfikovali…:( teď asi počkáme do zítra a zajedeme na veterinu, pokud to přežije… Nevíte, co ještě bychom mohli udělat pro něj? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
26.8.17 20:17

@Beruska.tucnacek55 napis na fb dame jmenem Dagmar Vršková, je to veterinarka a jezky osetruje docela casto. Pokud neodpovi, najit na netu chovatelskou stanici morcat Caramba, mohl by byt na strankach na ni telefon. Nebo ještě na fb vet. ordinace Xenopus. Jaj nez jsem to vypsala uz bych mela tel nalezenej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
26.8.17 20:19

Uz to mam 775 240 909.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
26.8.17 20:36

@Tarjei Moc děkuji, paní jsem napsala, na číslo se nemohu dovolat :( Snad to chudáček přežije..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
26.8.17 20:40

@Beruska.tucnacek55 to cislo ma ofiko na vet. pohotovost, tak snad to brzy zvedne. Jinak ja bych jezkovi asi zkusila nabidnout neco k jidlu a piti. Mozna vajecnou michanici nebo vejce natvrdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
26.8.17 20:54

@Tarjei Stříkačkou jsme mu dali vodu a piškot s vodou na kašičku..samotnou vodu chtěl, ale stím piškotem už ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
26.8.17 21:09

@Beruska.tucnacek55 no mozna ze je ten piškot sladkej, ale vetsina zvirat ho ochotne basti..muze mit nejaky zraneni…to chce fakt veterinare. Ale rekla bych ze je dobry znameni ze pije. Zvire ktery by chcipalo uz nic chtit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
26.8.17 21:54

@Tarjei Jo taky si myslím že je super, že pije :) Právě ten piškot jsem četla na netu :nevim: Ještě jsme mu zkusili dát psí granule a ty teda očichával víc než piškot, ale nesnědl nic.. :( Je to bojovník..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
26.8.17 21:57

@Beruska.tucnacek55 no jo, on je piškot dobrej jako nakopnuti, je v tom cukr a vajicko..jestli máš kousek syrovýho masa, tak naskrabat..treba by si dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
26.8.17 22:09

@Beruska.tucnacek55 a do ty vody mu dej trochu kdybys mela glukopur ale v nouzi poslouží i normos cukr. Ho to nakopne trochu energeticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
26.8.17 22:16

@Tarjei Teď spinká :) hned ráno mu dám to maso a zkusím i vajíčko na tvrdo. A tu vodu s cukrem mu dám taky, děkuji za radu :kytka: Nemám bohužel glukopur, zkusím vodu s medem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
27.8.17 14:42

@Tarjei Tak mám smutné zprávy.. :( ježek to má za sebou, nechali jsme mu udělat rentgen a měl rozlámanou pánev…prý nemá cenu ho trápit, tak jsme mu nechali píchnout injekci :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný