Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se usmívám napr. na lidi kolem sebe v práci ať je to chlap nebo ženská a nic víc tím naznačit nechci. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli je rozdíl v tom když se na mě chlap usměje jestli je to jen slušnost, neboli když se střetneme pohledem slušnost se usmát, nebo má o mě zájem, líbím se mu. Doufám, že jsem se dobře vyjádřila a že jde můj dotaz pochopit. Když jsem to googlovala tak jsem na tohle odpověď nenašla a tak jsem se chtěla zetat vás.
Díky předem za odpověď.
Zkus se vyfotit ty sama - mysli na někoho, koho miluješ a pak na šéfa..
Kolikrát se usměju na někoho jen tak na ulici. Ať je to chlap, ženská nebo dítě. Z velké části úsměv oplatí.
Nic speciálního bych za tím nehledala a toho kolegu už fakt nech. Musí z tebe být na nervy. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli je rozdíl v tom když se na mě chlap usměje jestli je to jen slušnost, neboli když se střetneme pohledem slušnost se usmát, nebo má o mě zájem, líbím se mu. Doufám, že jsem se dobře vyjádřila a že jde můj dotaz pochopit. Když jsem to googlovala tak jsem na tohle odpověď nenašla a tak jsem se chtěla zetat vás.
Díky předem za odpověď.
A v jaké to bylo situaci?
V práci, ve výtahu, na ulici, v baru atd.?
Může to znamenat leccos…že má dobrou náladu a směje se na všechny a všechno kolem, že je slušný, že se mu líbíš, mohl se usmát ze soucitu, nebo že chce sex (třeba v tom baru).
Jsou i úsměvy formální, pracovní, přesně dávkované… ![]()
Nebrala bych to jako projev zájmu, já se smeju na všechny, třeba i jen tak na někoho cizího na ulici a naopak, na mě se taky usmívá často někdo, jako projev zájmu to nevidím.
@Anonymní píše:
Díky předem za odpověď.
Na tak základní věc nezná odpověď ani google?
Samozřejmě že když se na tebe chlap usměje, chce tě do postele
![]()
Chudák šéf, ty jsi neodbytná jak moucha, co jde po hov.nu ![]()
Usmívám se na lidi na ulici, na řidiče autobusu, na vychovatelku v družině i bezdomovce, když mu dávám dvacku. Jestli já náhodou nechci sbalit půl Prahy ![]()
@Králičice píše:
Zkus se vyfotit ty sama - mysli na někoho, koho miluješ a pak na šéfa..
Když ona miluje právě toho šéfa a pořád se snaží zjistit, jestli on je na tom stejně. ![]()
@Anonymní píše:
Díky předem za odpověď.
Usmívám se furt a rozhodně nechci všechny do postele, ani se mi všichni nelíbí.
Viděno tvou optikou, tak by mě chtěl asi fakt každej
![]()
@Anonymní píše:
Díky předem za odpověď.
Už zase? Chudák šéf. ![]()
Úsměv ne
ale pokud je v tom i delší pohled, dotek, Něžné chování.. tak už za mě jo ![]()
Pokud se s někým střetnutí pohledem povětšinou se usmeji pokaždé a je jedno jestli je to muž a nebi žena. Obecně se hodně usmivam… ![]()
@Kockazvysocan píše:
Usmívám se furt a rozhodně nechci všechny do postele, ani se mi všichni nelíbí.
Viděno tvou optikou, tak by mě chtěl asi fakt každej![]()
Samozřejmě, to je totiž právě to nepochopení rozdílu mezi muži a ženami. Ty sice nechceš do postele skoro nikoho, ale tebe by chtěl do postele skoro každej
![]()
Díky předem za odpověď.