Je v tom rozdíl? Úsměv

Anonymní
6.3.23 06:34

Je v tom rozdíl? Úsměv

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli je rozdíl v tom když se na mě chlap usměje jestli je to jen slušnost, neboli když se střetneme pohledem slušnost se usmát, nebo má o mě zájem, líbím se mu. Doufám, že jsem se dobře vyjádřila a že jde můj dotaz pochopit. Když jsem to googlovala tak jsem na tohle odpověď nenašla a tak jsem se chtěla zetat vás.
Díky předem za odpověď. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2997
6.3.23 06:38

Já se usmívám napr. na lidi kolem sebe v práci ať je to chlap nebo ženská a nic víc tím naznačit nechci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
6.3.23 06:40
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli je rozdíl v tom když se na mě chlap usměje jestli je to jen slušnost, neboli když se střetneme pohledem slušnost se usmát, nebo má o mě zájem, líbím se mu. Doufám, že jsem se dobře vyjádřila a že jde můj dotaz pochopit. Když jsem to googlovala tak jsem na tohle odpověď nenašla a tak jsem se chtěla zetat vás.
Díky předem za odpověď. :)

Zkus se vyfotit ty sama - mysli na někoho, koho miluješ a pak na šéfa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4477
6.3.23 06:41

Kolikrát se usměju na někoho jen tak na ulici. Ať je to chlap, ženská nebo dítě. Z velké části úsměv oplatí.
Nic speciálního bych za tím nehledala a toho kolegu už fakt nech. Musí z tebe být na nervy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
6.3.23 06:44
@Anonymní píše:

A v jaké to bylo situaci?

V práci, ve výtahu, na ulici, v baru atd.?

Může to znamenat leccos…že má dobrou náladu a směje se na všechny a všechno kolem, že je slušný, že se mu líbíš, mohl se usmát ze soucitu, nebo že chce sex (třeba v tom baru).
Jsou i úsměvy formální, pracovní, přesně dávkované… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
6.3.23 06:45

Nebrala bych to jako projev zájmu, já se smeju na všechny, třeba i jen tak na někoho cizího na ulici a naopak, na mě se taky usmívá často někdo, jako projev zájmu to nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
6.3.23 06:55
@Anonymní píše:

Na tak základní věc nezná odpověď ani google? :think: Samozřejmě že když se na tebe chlap usměje, chce tě do postele :mrgreen: :dance:

• Citovat
  • Upravit
53190
6.3.23 07:06

:roll: Chudák šéf, ty jsi neodbytná jak moucha, co jde po hov.nu :roll:
Usmívám se na lidi na ulici, na řidiče autobusu, na vychovatelku v družině i bezdomovce, když mu dávám dvacku. Jestli já náhodou nechci sbalit půl Prahy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5693
6.3.23 07:14
@Králičice píše:
Zkus se vyfotit ty sama - mysli na někoho, koho miluješ a pak na šéfa..

Když ona miluje právě toho šéfa a pořád se snaží zjistit, jestli on je na tom stejně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11464
6.3.23 07:52

Ja se neusmivam, abych nebyl dvojsmyslnik:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
6.3.23 07:56
@Anonymní píše:

Usmívám se furt a rozhodně nechci všechny do postele, ani se mi všichni nelíbí.
Viděno tvou optikou, tak by mě chtěl asi fakt každej :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.3.23 07:59
@Anonymní píše:

Už zase? Chudák šéf. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 08:01

Úsměv ne :) ale pokud je v tom i delší pohled, dotek, Něžné chování.. tak už za mě jo :lol:

• Citovat
  • Upravit
1292
6.3.23 08:05

Pokud se s někým střetnutí pohledem povětšinou se usmeji pokaždé a je jedno jestli je to muž a nebi žena. Obecně se hodně usmivam… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
6.3.23 08:06
@Kockazvysocan píše:
Usmívám se furt a rozhodně nechci všechny do postele, ani se mi všichni nelíbí.
Viděno tvou optikou, tak by mě chtěl asi fakt každej :mrgreen: :zed:

Samozřejmě, to je totiž právě to nepochopení rozdílu mezi muži a ženami. Ty sice nechceš do postele skoro nikoho, ale tebe by chtěl do postele skoro každej :mrgreen: :* :andel: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky