Je možné v mém případě otěhotnět?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
20.11.24 18:53

Je zde možnost těhu?

Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, jestli je možné abych byla těhotná. Už od minulého týdne tuším, že to bylo ve čtvrtek jsem zvracela, a bylo mi celý den strašně špatně až tak, že jsem do sebe nebyla schopná dostat žádný jídlo ani pití, a bylo to vlastně úplně z ničeho nic. Od té doby mi je pořád nějak divně, mám návaly na zvracení, ale nikdy nezvracím, a je jedno jestli je to před jídlem nebo po jídle, a další věc je, že mě bolí podbřišek, píchá mě u vaječníků, bolely mě třísla a kyčle, tak jak kdybych je měla namožené po celým dni v posilovně. Bolí mě bedra a trápí mě občasné návaly horka a zimnice, další věc je ta, že mám pocit, že se mi zvětšily prsa (i přítel má takový pocit) a bolí mě uzliny nebo žlázy v podpaží a v okolí prsou. Dále co, tak jsem pořád strašně unavená a taková bez energie, pobolívá mě sem tam hlava
a trpěla jsem nechutenstvím k jídlu a teď mám zase strašný chutě Občas, když ležím na břiše, tak je mi to nepohodlný, a když ležím na zádech a nějak se víc natáhnu, tak cítím takové pnutí a je mi to taky nepříjemný. Všichni si ze mě už dělají “srandu” a rýpou si do mě, jestli náhodou nejsem těhotná, a tak jsem si udělala test značky Mamatest a po půl hodině mi vyšel se světlou druhou čárkou. Vím, že by se to nemělo odečítat po více jak 3 min, ale vím, že plno holek to tak mělo taky, že se jim to ukázalo po limitu a nakonec stejně těhotné byly. Menstruaci bych měla dostat zítra, ale vůbec nevím, jestli jí dostanu, protože už zhruba 3 měsíce (teď je to čtvrtý) menstruaci moc nemám..mám ji dva až 3 dny a to hodně slabě, že mi fakt stačí třeba jeden tampón za celý den. Vlastně ani nevím, jestli se tomu dá úplně říkat menstruace nebo jenom špinění. Každopádně nevím kdy jsem měla ovulaci, nevím přesně den kdy jsme s přítelem spali, protože spolu spíme poměrně často, a pokud bych byla těhotná, tak bychom se samozřejmě na miminko strašně moc těšili. Jen chci poradit bez nevyžádaných rad a hnusných komentářů, jestli je možnost, že bych byla těhotná. Test je dělený předevčírem z ranní moči. Další test si chci dělat tak možná 3 až 5 dnů po tom, co se nedostaví menstruace, protože mám pocit, že se nedostaví … před týdnem mě bolelo břicho víc na menstruaci, než dnes den před menstruací..
Děkuji moc za rady a odpovědi mějte se hezky :srdce:

Příspěvek upraven 21.11.24 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9676
20.11.24 18:56

Test je negativní a těhotenství ti v tuhle chvíli nikdo ani nepotvrdí ani nevyvrátí. Budeš muset počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35594
20.11.24 19:23

Jestli jsi měla nechráněný styk můžeš být těhotná. Udělej si test znovu za pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.24 19:39

@Ve569 Ahojky, určitě ti nechci brát naději, jen přidám mou zkušenost. Už několikrát jsem to měla úplně stejně jako ty, přes nevolnosti, bolest prsou a podbřišku, menstruace trvající tři dny a čárka na testu jako máš ty v limitu. Nikdy z toho těhotenství nebylo a pravděpodobně za to mohou moje cysty na vaječnících. Ať už ses těhotná nebo ne, možná by nebylo na škodu zajít si na gynekologii a nechat se zkontrolovat, zda je vše v pořádku, aspoň budeš vědět na čem jsi. Držím palce, aby to dopadlo, jak si přeješ. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.24 12:55

@Ve569 tak jak to dopadlo? :srdce: zkoušela si další test? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5
23.11.24 21:29
@Anonymní píše: Více

Menstruaci jsem úplně nedostala😁 spíše špinění, které přišlo o den později😅 stačí mi jeden tampon na celý den..ale krev je tmavě červená a někdy růžová (hlavně po čůrání), ale v obou případech je toho stopové množství.. ale dnes mě hodně bolí břicho, dalo by se říct, že jako při silné ms, ale ta nikde🤷🏽‍♀️..🤷🏽‍♀️
test budu dělat v týdnu🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital