Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj děvčata, jaké máte zkušenosti s antikoncepcí Jeanine nebo YAZ??? Děkuji, všem přeji hezký den ![]()
Taky beru Yaz a super. Yaz mi sedla jako jediná, ze všech tabletek…
Ahojda já beru Jeanine a jsem spokojená. Myslím že obě tyhle antikoncepce jsou takové šetrnější…
( A u mě žádnej pokles teda určo ne e
)
za mě 100% Jeanine, po Yaz jsem nabrala 5kg za 1,5měsíce a absolutní nechuť k sexu…
YAZ… Sedí úžasně, jinou jsem ani nikdy (krom Yasminelle) nebrala a pokud nebude vážnější důvod pro změnu, ani nebudu ![]()
To se mi docela právě líbí že jsou obě šetrnější. Ale víc jse teda přikláním k Jeanine (teda až co na to můj gynekolog). Někde jsemi našla že působí proti rakovině prsu a vaječníků. A kolik Jeanine stojí?
myslím že oboje stojí kolem 800,– na 3m
už je to dlouho co jsem je brala…
Já dávám za Yaz kolem 1000,–. Někdy 970,– jednou dokonce 1080,–.. jak která lékárna… Vím, že v Ol. je jedna u náměstí hrdninů a tam kolem 950,– ![]()
@tam321 píše:
To se mi docela právě líbí že jsou obě šetrnější. Ale víc jse teda přikláním k Jeanine (teda až co na to můj gynekolog). Někde jsemi našla že působí proti rakovině prsu a vaječníků. A kolik Jeanine stojí?
Já za ni platila ted naposledy (už po novém roce) 890,– na ty tři měsíce…
Jinak je dobré si ty ceny pozjištovat v tvm okolí, já byla nemile překvapená když jsem zjistila že rozdíl v ceně mezi lékárnama může být i 100,– ![]()
@Minnnie píše:
Já za ni platila ted naposledy (už po novém roce) 890,– na ty tři měsíce…Jinak je dobré si ty ceny pozjištovat v tvm okolí, já byla nemile překvapená když jsem zjistila že rozdíl v ceně mezi lékárnama může být i 100,–
Ono se to nezdá, ale pokud beerš antiko třeba 10 let, to máš 4 plata po 3 ročně, na každým 100,–, tj. 400/rok, tj. 4000 ročně, pokud dobře počítám…? a to už se dá něco pořídit ![]()
Barus, já jsem názoru, že cena je sice vyšší, ale ne tak vysoká, abych si musela kupovat nějaký nevím co za 200,–/3 měs. a pak trpěla jak pes..