Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak o cenu mě teda ani moc nejde,když bude dobrá, proč ne.Jen jsem se ptala informativně.DĚKUJI. Uvidím co mi na to řekne můj gynekolog, ale určitě chci změnu. Minisiston už nikdy víceeee.
Najde se ještě někdo, kdo měl nebo má s nimi zkušenost???
Jestli se tpáš mě, tak ne. Já jen Yasminelle a YAZ… Taky mi o cenu nikdy nešlo, jakmile jde o zdraví, tak cenu neřeším ![]()
Tak já beru Jeanine. Je to moje první a jediná antikoncepce, kterou beru už cca 5 let a jsem spokojená. A cena se pohybuje kolem 800,–.
@kklarysek píše:
Tak já beru Jeanine. Je to moje první a jediná antikoncepce, kterou beru už cca 5 let a jsem spokojená. A cena se pohybuje kolem 800,–.
K Jeanine jse taky spíš přiklánáním,doufám že můj gynekolog nebude proti a napíše mi jí.
@tam321 píše:
Ahoj děvčata, jaké máte zkušenosti s antikoncepcí Jeanine nebo YAZ??? Děkuji, všem přeji hezký den
Já po YAZ nedostávala menses, protože je tam hormonů tak jako akorát a stačí jen minimální výkyv hormonů a menses se nedostaví ![]()
Beru YAZ,jsem spokojená,max. sedí,ale ta cena
od Novýho roku šla nahoru,pohybuje se kolem 900kč
![]()
Máte někdo s zkušenosti s Jeanine, ta by mě zajímala víc?? Děkuji ![]()
jeanine super, brala jsem jí asi 3 roky, pak mi moje „super“ exgynekoložka nabídla tuto novinku Yaz…
Ještě Yadine byla super…
Ano, taky jsem za ní dala okolo 900,– (na tři měsíce)
a určitě spokojenost, můžu doporučit:)
Jeanine jsem brala take, ale vysadila jsem je kvuli bolesti hlavy ![]()
A kterou kupuješ za 700Kč? Pokud Jeanine, tak prosím o info kde? ![]()