Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, víc by mi vadilo, kdyby mělo gramatiku jako ty. To by na něj asi zahlíželi nemile…..
@Anonymní píše:
Dobrý den, vadilo by vám kdyby si vaše dítě jeden nehet na ruce lakovalo na černo a brousilo do špičky, myslíte že by na něj ve škole kvůli tomu nějak zahlíželi?
Je to hnusné.
@Anonymní píše:
Dobrý den, vadilo by vám kdyby si vaše dítě jeden nehet na ruce lakovalo na černo a brousilo do špičky, myslíte že by na něj ve škole kvůli tomu nějak zahlíželi?
ty jsi to dítě? a od vás nikdo nemá nalakované nehty?
v dnešní době mívají nalakované nehty i holčičky ve školce a jestli někdo zahlíží?
![]()
@Trojlístek píše:
Je to hnusné.
to asi jo, ale zahlížet asi nikdo nebude
@Janli píše:
Ne, víc by mi vadilo, kdyby mělo gramatiku jako ty. To by na něj asi zahlíželi nemile…..
Co tam mám za gramatickou chybu?
@stinga píše:
to asi jo, ale zahlížet asi nikdo nebude
Znám pár starých chlapů, co to tak mají (většinou hrají na kytaru). Takoví ti metalisti, bigbíťáci.
Přiznám se, že naše holky by si všimly a určitě by se jim to nelíbilo ![]()
@Anonymní píše:
Co tam mám za gramatickou chybu?
celkem v pohodě, chybí ti pouze dvě čárky,
ale já je někdy také při rychlém psaní vynechávám ![]()
@Trojlístek píše:
Znám pár starých chlapů, co to tak mají (většinou hrají na kytaru). Takoví ti metalisti, bigbíťáci.
Přiznám se, že naše holky by si všimly a určitě by se jim to nelíbilo
tak ve 14 se jaksi vymezují názory, u nás ve třídě v tom věku chodily dvě holky s řetězy od vrchu až dolů, a černé oblečení - no učitelkám se to moc nelíbilo,
ještě jsme hodně nosily všechno černé a o dvě čísla větší,
prostě k tomuto věku to patří
@Mei-ling píše:
píše: Více
@stinga píše:
tak ve 14 se jaksi vymezují názory, u nás ve třídě v tom věku chodily dvě holky s řetězy od vrchu až dolů, a černé oblečení - no učitelkám se to moc nelíbilo,
ještě jsme hodně nosily všechno černé a o dvě čísla větší,
prostě k tomuto věku to patří
Přiznávám, že pro takové vymezení nemám úplně pochopení, ale chápu, že někdo může mít pubertu hodně těžkou…
U nás se vymezovala jedna dívka, jeden chlapec. Později se zjistilo, že mají doma velké rodinné problémy (tyrani, zneužívání). Tím vymezenym vzhledem pouze volali o pomoc… aby si jich vůbec někdo všiml ![]()
@Trojlístek píše:
Přiznávám, že pro takové vymezení nemám úplně pochopení, ale chápu, že někdo může mít pubertu hodně těžkou…
U nás se vymezovala jedna dívka, jeden chlapec. Později se zjistilo, že mají doma velké rodinné problémy (tyrani, zneužívání). Tím vymezenym vzhledem pouze volali o pomoc… aby si jich vůbec někdo všiml
tak to nevím,
domácí situaci tehdejších ořetězovaných spolužaček jsem neznala, akorát vím, jaké jsou dnes a čím se živí - jedna učí cizí jazyky a je z ní elegantní dáma, a ta druhá na Slovensku pořádá kursy jemného zrození, chodí jako dula k porodům, žije přírodně, nosí hodně batikované šaty - takže ani jedna z nich nevyrostla pro kriminál, což prorokovala paní učitelka