Jeden problém za druhým

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4523
14.12.20 20:59

Jeden problém za druhým

Ja se snad zblázním! Naše zcela zdravé dítě nám nějak začíná moc marodit. Logopedii neřeším, tam chodíme už dlouho a ještě dlouho budeme. Před pár dny jsme ho objednala na oční, protože nejspíš hůř vidí. Za týden jdeme na ortopedii, protože pořád chodí po špičkách a začínají se mu zkracovat Achilovky. Dnes začal kulhat, že ho prý bolí v třísle, málem ani neusnul, jsem zvědavá na ráno. Po brouzdání na netu na mě vyskočil zánět kyčle, no mě omejou, snad jen nějak blbě šlápl… případně snad to počká ten týden, než máme termín na ortopedii, ať to vyřešíme při jednom. No a aby toho nebylo málo, večer při čištění zubů si našel u jednoho zubů boulicku hnisu, maličkou, ale byla tam. Vymackla jsem mu to, nemá to červené ani natekle, neboli ho to, zub vypadá normálně… no ale stejně zítra té zubařce zavolám. Ja se děsím rána, co dalšího se mu stane. Díky za pozornost, muselo to ven. Taky máte někdy takové na nic dny, kdy se všechno borti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7700
14.12.20 21:11

Jasně že máme, já tě úplně chápu. Ale to víš, s dětmi je pořád něco. Já ted´ pořád lítala se sebou i se synem (13)k zubařce, protože synovi po úraze dělala něco jako korunku na zub, ten se nám podařilo za pár dní ztratit, kluk ho nejspíš snědl! i s houskou, takže znovu to martýrium, jakože otisky a pak pro nový zub, sranda taky. A to jsme začátkem září byli na trhání a pak na kontrole, no prostě u zubařky jako doma. A já půjdu taky už asi potřetí. Tak u vás je to aspoň pestré, že půjdete k různým lékařům. Uvidíš, že to nic nebude a klučina si užije vánoce. A ty taky ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
14.12.20 21:15

Mas to pekne nakumulovane v jedne dobe.. U nas takto, za delsi dobu teda.. Ale teda taky to stalo za to.. Co se naprosto neplánovaně narodilo 3 ditko.. Tak to slo pekne po sobe.. Syn se narodil s parezou nervu-rok cvičení vojtovky, v 6 tydnech chytil nestovice, samozřejmě všichni 3.. Prostrednimu diagnostikovali kylu-musel na operaci.. Nejstarsi diagnostikovali celiakii… Me taky.. A dal to frci.. Takze :hug: muze byt hur.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
14.12.20 21:24

@tereza12345 No to máte teda taky veselý, u nás naštěstí nic vážného, ale je to prostě všechno naráz. Navíc ty blbý zuby, to je mor naší rodiny, já už živě vidím, jak někde mezi svatkama řešíme zánět zubu. No a ten zánět kyčle to snad nebude, snad fakt jen nějaký namozeni. Ono to bude dobrý, já se z toho vyspím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.12.20 21:31

Jestli má zánět kyčle, tak to týden opravdu nepočká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
14.12.20 22:26

@chaela bacha aby ta kyčel nebyla slepák :think:

Jinak jo, když se to see, tak se to see. Taky to tak někdy máme, navíc já jsem hysterka a hypochondr a hned to vidím zle… :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
14.12.20 22:26

@chaela Kolik mu je, ze si sam cisti zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.20 22:33

@chaela takto kritický jsem měla podzim 2016 a 2019.
2016 měl syn v září zápal plic, potom 2× zánět středního ucha, zápal plic, laryngitidu, 2× zánět středního ucha a pak byly Vánoce…
2019 měl hned po týdnu školky zápal plic. V noci se budil dušností a nikdo mi nevěřil. Až ho tedy poslali na RTG a měl nález na obou plících a k tomu mu v nemocnici přišli na salmonelu. Pak měl 3× ucho a zase byly Vánoce.
Ty detaily kolem neřeším (logopedie, fyzioterapie…).
Letos to jsou „jen“ zuby (našla mu 2 kazy a má oslabenou sklovinu na všech zubech), což může být kvuli častým ATB. Ale nevrta a hned trhá, což mě mrzí na jsem z toho víc špatná než on. Teď mi přijde, že špatně vidí, ale budu řešit az na jaře, až půjdeme na sedmiletou prohlídku. Kromě toho ma na hlavě ekzém a má tam méně vlasů, kvůli roušce má ekzém po celém obličeji a se zimou se mu objevila vyrážka i na rukou, ale rukavice nosit nechce. :zed:
Ale u nás se to každoročně lepší po Vánocích, tak tomu věřím.

• Citovat
  • Upravit
4523
14.12.20 22:33

@rozand je mu skoro 6, zuby si necisti sám, docistuju.
@Tarinka No to snad radši tu kyčel… Nebo ideálně nic. Teď spí zcela klidně, tak uvidím, co noc a ráno. Ale jeho to bolí na levé noze, nebolelo by kdepak vpravo? A úplně jinde? No fakt doufám, že z toho nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
14.12.20 23:08

@chaela a joo levá, tak to slepák nebude…hlavně ať je brzy ok, určitě se vše brzy poresi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.20 23:09

Ja to uz takhle vlastne ani nevnimam. Aktualne slysim vedle v pokojicku kasel, takze druhakovi zacnou zitra opet prazdniny..jinak resime bradavice, snad pristi rok otoplastiku usi, bryle, ktere podle doktora ma 3 dioptrie a pritom je nenosi, protoze vidi, zuby mel kazici obdobi, ted dobry, ale boli ho dasen, jak rostou stolicky, hledam ortodoncii na rovnatka…pak pretahovani uplne nejde jak by melo, tak snad jedine, ze mluvi dobre:-) Ta druha mala potvora, je zatim proti tomu bezudrzbova:-) Mam pocit, ze vyresim jednu vec a dalsi dve jsou v poradi…a jeste takhle servisuju tatinkam protoze ten se u doktora ani sam neobjedna…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA