Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čekala jsem dítě, narodilo se mi dítě. Dokonce 2×100% úspěšnost. ![]()
Narodila se mi holka, takže to vyšlo z 50%, to si myslím, že je taky dobrý výsledek, když pravděpodobnost byla 1:1.
Ne, jako chápu, že blbneš. Nicméně neber to tak vážně, je to blbost. Kdyby to bylo tak jednoduchý, dělal by se tento test pohlaví i v ordinaci, při pořizovací cene sody i moči.
A ty fotky jsou fakt nechutný. ![]()
@Kockazvysocan já už je smazala, říkala jsem že když bude vadit tak smazu nemám stim problém. Ja to chtěla jen vědět jestli to také nějaké vyšlo co si píšeme s holkama na ten tak tam to berou úplně normálně i si to posíláme mezi sebou.Je to život a realita. Proto jako jsem myslela ze tady jsou taky takoví normální holky a budou to brát normálně. Ja co vím tak maximálně jedné to nevyšlo z 80holek co si tam píšeme zatím i máme svoji vlastní skupinu na tohle, žádné zábrany tam nemáme.
Čím větší ptákovina, tím spíš tomu lidi věří, to fakt nechápu
@Nikolniky25 píše:
Holky zkoušeli ste někdy jedlou sodu s močí? Když peni tak kluk když bez reakce holka? Já to zkoušela u prvního a kluk to byl teď zkouším u toho druhého a opět pění. Zkousela jsem i prstýnek nad briskem a když houpe kluk když točí holka a mě se opět houpe jako u prvního kluka. Nehcete taky zkusit? Přidám fotku kdyby některé to vadilo tak smazu fotku a nechám jen komentář. Uplne mě to fascinuje jak to 95%ženským vychází jsou o tom i studie že to tak opravdu je.Tady ještě video kde to studují a maminky vědět už co budou mit dopředu ale tu sodu zkouší jestli je to tak. Příspěvek upraven 09.03.21 v 08:11
No jako asi tak - kdybych si uplne ukrutně přála kluka a dle sody i prstynku vyšel kluk, tak bych tomu z radosti verila. Kdyby vyslo jedno tak a druhe onak, verila bych tomu s klukem.
Ale když na to koukam z normalniho pohledu, za mě blbost.
@Nikolniky25 a zkoušela jsi už i moč manžela? To se možná budeš divit ![]()
@AnastazieB zkoušela jsme a nic ani náznak něčeho, pije jen vodu nic jinýho tak nevím teda a vy ste to zkoušely?
Ja nechapu, ze se porad ti genetici zabyvaj chromozomy, kdyz se staci vycurat do sklenice s jedlou sodou nebo zatocit prstynkem nad brichem ![]()
@Mutlice píše:
Ja nechapu, ze se porad ti genetici zabyvaj chromozomy, kdyz se staci vycurat do sklenice s jedlou sodou nebo zatocit prstynkem nad brichem
![]()
Presne, jaképak štráchy s 3/4D utz a jinými picicarnama na kontrolách v těhotenství ![]()
Vždyť je to holky pro zasmati a rozptýlení. Me to třeba vyšlo u prvního syna jak soda tak i prstýnek a to jsem ještě nevěděla pohlaví ale věděla že tom prostě kluk bude. Predce nic na tom není. Utz taky neřekne 100procent pohlaví kolikrát už jsem viděla tvrdily holčičku a nakonec se narodil kluk a neboj celou dobu tvrdily kluka a na posledním utz najednou holka.Je to všechno 50 na 50.Kamaradka to teď taky zkusila se sodou a vycházela ji holčička a holčičku čeká, ale taky opět 50 na 50 jestli ve finále z toho nebude kluk. ![]()