Jedlý papír v Hradci

62
28.5.12 15:01

jedlý papír v Hradci

Ahojky holky,syn bude mít rok a chtěla bych mu udělat ten dortík z jablíček a piškotů.Chci se zeptat jestli mi bude na vrchu držet jedlý papír,jako jestli se mi nějak nerozpustí.A pak ještě jestli nevíte kde v Hradci Králové ho prodávají a nebo popřípadě kde by mi ho udělali z mé fotky.Předem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
28.5.12 15:19

Pokud bude na suchém piškotu tak se nerozpustí,ale pokud tam bude krém,tak to nemá cenu.Fotku bych nedělala,bo ten papír brzy vybledne,a to asi není dobrý nápad na vzpomínku.Jinak já jsem ho kupovala v hypernově nebo v Jednotě.Jsou to ty obdelníky.

• Citovat
  • Upravit
62
28.5.12 15:46

no poslední vrstva budou asi ty jabka,ale mohly by být i piškoty.v hypernově a v jednotě jsi sehnala s obrázkem - já bych chtěla obrázek. Jak jako vybledne,dopoledne bych ho dala na vrch a odpoledne se stejně ten dort sní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
28.5.12 15:49

Tady ti udělají z fotky ;) http://www.tritonhk.cz/

• Citovat
  • Upravit
5misa6
28.5.12 15:52

Né bez obrázku jsem kupovala.Ale vím,že ty barvy blednou.Jinak se prodávaly fixy na ten papír.Tak leda kdyby jsi tam něco namalovala :mrgreen: nemyslela jsem,že za jeden den to vybledne,ale třeba za týden,já jsem myslela,že to chceš dát na památku.

• Citovat
  • Upravit
62
28.5.12 15:56
@levmah28 píše:
Né bez obrázku jsem kupovala.Ale vím,že ty barvy blednou.Jinak se prodávaly fixy na ten papír.Tak leda kdyby jsi tam něco namalovala :mrgreen: nemyslela jsem,že za jeden den to vybledne,ale třeba za týden,já jsem myslela,že to chceš dát na památku.

udělám ho synovi k prvním narozeninám a odpoledne příjdou babičky,dědečkové,tetičky atd. takže bude hned pryč :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.5.12 15:58
@Hodaka píše:
Tady ti udělají z fotky ;) http://www.tritonhk.cz/

děkuji moc zkusím to tam :lol: :* :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
28.5.12 16:03

Já ti teď nevím, jestli jsem dávala jedlý papír na marmeládu, nebo krém, ale určitě ne na suchý piškot. Měla jsem s obrázkem, nikoli s fotkou, obrázek se nerozpustil ani trochu. Můžeš si k tomu koupit ještě gel pro zvýraznění barev. Objednávala jsem z netu, stránek je spousta, stačí si vybrat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.5.12 16:20
@Raduš.ka44 píše:
Já ti teď nevím, jestli jsem dávala jedlý papír na marmeládu, nebo krém, ale určitě ne na suchý piškot. Měla jsem s obrázkem, nikoli s fotkou, obrázek se nerozpustil ani trochu. Můžeš si k tomu koupit ještě gel pro zvýraznění barev. Objednávala jsem z netu, stránek je spousta, stačí si vybrat. ;)

Taky jsem dávala na krém a bylo to v pohodě! Kupovala jsem obrázky na netu i s gelem a radost dětiček byla veliká!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.5.12 16:28
@Raduš.ka44 píše:
Já ti teď nevím, jestli jsem dávala jedlý papír na marmeládu, nebo krém, ale určitě ne na suchý piškot. Měla jsem s obrázkem, nikoli s fotkou, obrázek se nerozpustil ani trochu. Můžeš si k tomu koupit ještě gel pro zvýraznění barev. Objednávala jsem z netu, stránek je spousta, stačí si vybrat. ;)

děkuji,,jj jávím na internetu mají spoustu krásných obrázků :lol: nejprve bych volila,třeba vyzvednutí na prodejně ;) a pak když tak objednám přez internert :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
28.5.12 17:06

zkus se poptat v místních cukrárnách, já sháněla tady u nás a v cukrárně mi nabídli výběr asi z deseti motivů a do týdne byli schopni zajistit i z vlastní fotky, uspěla jsem ve dvou ze šesti, které jsem obcházela
je pravda, že na netu je nepřeberný výběr, ale když si spočítáš, nakolik vyjde papír a kolik je poštovné … já to zvažovala, ale abych skousla tu poštu, musela bych objednat snad na 5 let dopředu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí