Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny a prosím vás o radu!
Je mi dvacet,menstruaci mám krásně pravidelnou,před pár měsíci jsem vy:,–(ila antikoncepci,protože mi nedělala dobře..nedávno jsme s s přítelem říkali,že bychom moc už chtěli miminko.Ovulaci jsem si jen spočítala,nijak jsem si jí nedokazovala,říkala jsem si,že nemusíme spěchat.Protože jsme v té době bydleli přes celou republiku od sebe a o víkendu nás čekalo stěhování,nebyl na milování moc čas,ani síly..zvládli jsme to jen jednou či dvakrát,v sobotu a vypočítaná ovulace byla asi na středu..pak ale dlouho nic..už asi týden mi straší hlavou,zda nejsem těhotná,během stěhování a tak,jsme to tak docela odsunuli a říkali si,že bychom měli počkat,než se chytneme v práci a tak.Před pár dny mi začalo být špatně,menstruace měla být v úterý,to odpoledne jsem si dělala ale test-jedna čárka.Zatím se stále nedostavila,zlobí mě téměř celý den žaludek,ale nezvracím.Navíc od včera mám hrozně těžká a bolavá prsa,taková napjatá a neustálou chuť na milování,i když jí kolem menstruace fakt nemívám.Ted nevím,jak to se mnou je a co dělat.Poradíte?Co si o tom myslíte??Dík za odpovědi
Ahoj,
no, jestli ve středu styk a v sobotu ovu, tak to by to mršky stihli, mají výdrž. Akorát mi nejde do hlavy, že bys měla na testu jen jednu čárku…víš, že je to dlouho od oplodnění. No, ale koukej. Moje kamarádka měla // až týden po vynechané MS a za měsíc rodí
, takže já bych radila ( to asi nerada slyšíš, co ), počkej týden a pak si udělej test znovu a kup si takový ten hodně citlivý, tam by se to už ukázat muselo.
Jinak s tím, že ti je špatně. Nemůžu posoudit, přijde mi to taky brzy, mě začalo být šoufl až začátkem 7 týdne = 3 týdny po vynechané MS, ve 4 týdnu ( v den očekávané MS ) jsem koukala jako puk, že mám //, nic, ale vůbec nic mi nebylo, snad jen, že mě bolelo břicho, jako bych to měla dostat a nic. Toť vše, ale každý tělo je jiný.
Ahoj, taky jsem měla testy negativní, v prvním těhu. Jak píše Amynka, klidně to spermijky mohly stihnout. Přežijou i 5dní:-) No, počkej týden, nebo 2 a pak testni znova:-) A když se nezadaří teď, zkusíte znova a určitě to vyjde. Já první čekala taky ve 20:-)
Ahoj
K té nevolnosti…Když jsme dělali druhé mimi,tak jsem ráno vztala a bylo mi divně od žaludku.To bylo týden před očekávanou MS.Udělala jsem se test a byly tam. ![]()
Radím,počkej tak 3 dny až týden a testni se znova. ![]()
Zdravím všechny ![]()
Taky je mi 20. Vy:,–(ila jsem anťáky, přibližně si propočítala ovulaci a měli jsme sex. Nyní jsem to měla v pondělí dostat (je čtvrtek) a nic. Dělala jsem si ale test a ten řekl, že nene. Ale mně pobolívá bříško, prsa mně bolela asi před týdnem (a jak!!!), další příznaky žádný… Jsem z toho celá nesvá. A taky nějak moooc jím
Říkám si, že počkám tak do příštího týdne a testnu se ještě jednou a když stále MS nepřijde a testík ukáže že ne, půjdu asi k dr.
Ahoj můj případ je velice podobný.taky jsem si propočetla a udělala ovulační test, byl pozitivní,měli jsme s mužem sex, a po týdnu se cítím opravdu divně pořád mě pobolívá podbřišek,pořád se mi chce čůrat.Ale test je „zatím“ negativní.Úplně stejně jsem to tak měla před 2 léty a máme chlapečka.No uvidíme, přeju hodně štěstí. ![]()