Jedná se o šikanu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
13.10.13 20:51
@ncc1701 píše:
V kratkosti, zazila jsem to podobne, ctvrthodinovy vyslech, kde jsem byla, ze mi obed trval 33 minut, kdyz mam ve smlouve napsano 30 minut (pak uz jsem radeji nejedla vubec), buzerace kvuli dvema mezeram mezi slovy misto jedne, nebo treba cteni mailove posty. O udajne kradezi firemniho fotaku a tom, co nasledovalo, snad ani nebudu mluvit. Slecne majitelce je dnes 36 let :)
:think: taktéž paranoidní slečna majitelka? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
13.10.13 21:03

@Tiger-lily
Treba je to ta sama :)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
13.10.13 21:04

@colafit
Odesla jsem po pul roce, lehci o patnact kilo (jupi) a bohatsi o schopnost precizni rychloprace (jupi). Takze mi ten pulrok vlastne dal sama pozitiva :)

Příspěvek upraven 13.10.13 v 21:05

• Citovat
  • Upravit
35438
13.10.13 21:04
@ncc1701 píše:
@Tiger-lily
Treba je to ta sama :)

Kéž by to byla jen tahle jedna ;). Jak ses s ní bavila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
13.10.13 21:09

@Tiger-lily
No vzhledem k tomu, ze me rodice naucili hlavne to, ze autoritam se neodporuje, tak jsem vzdycky sklopila hlavu, uznala chybu a snazila se ji dal vyvarovat, protoze tyhle situace pro me proste jsou deprivujici :) spolumajitelem firmy byl jeji starej, taky psychous. Jsou jako psychousi znami i v obci, kde ziji, a kde dela znamej starostu. A v breznu jsem mluvila s jejich byvalym zamestnavatelem, ktery se s nimi dodnes soudi, protoze mu ze dne na den zdrhli s know how i klientama.

• Citovat
  • Upravit
27281
13.10.13 21:12

Zakladatelko:

Pokud chodíš do práce se sevřeným žaludkem, tak ta práce za to 100% nestojí.

Moje rada???
Hledala bych okamžitě práci novou. Ve chvíli kdy bych jí našla bych si v práci na šéfku dovolila otevřít kušnu a říct jí jasně svuj postoj a nenechat si čůrat na hlavu!

1. Buď to šéfka vezme a budeš se mít líp
  2. Šéfka to nevezme a navrhne ti odchod. V tu chvíli už můžeš TY mávat výpovědí a již mít novou práci.

Podotýkám, že jsem se s něčím podobným (ba i horším) setkala taky. Jako absolventka. Vozili se po mě až to fakt najednou byla šikana… ve chvíli kdy jsem dala výpověď se mi táááák ulevilo, že si to málokdo dovede představit a ty dva měsíce jsem jim to naoplátku dávala pěkně sežrat.
Sama jsem si pak nadávala, že jsem tam já trubka držela rok a hledala chybu v sobě… vyčítám si to i teď a vyčítat budu vždycky, že jsem prostě nezareagovala dřív :zed:

Přiznám se, že mě to poznamenalo a stojím si za názorem, že jakmile vstávám do práce s pocitem sevřeného žaludku tak JE NUTNÉ dát výpověď… nestojí to za to… fakt že ne. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.10.13 21:13

@ncc1701 :lol: :lol: Tak to jsou dobří borci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.10.13 21:15

Ja to nemela tak extremni, ale reditel nam kontroloval prichozi i odchozi postu. ze zacatku jsem to ani nevedela a napsala par mailu kamaradum, manzelovi, dozvedela jsem se to tak, ze prohodil naky vtipek o tom, co budem mit k veceri :think:. ze zacatku jsem byla nepricetna a vsechno tisickrat kontrolovala. pak jsem si rekla, ze na to dlabu, ve sve praci jsem dobra a vypustila to. zkus se vice uvolnit, kolegyne z toho byla tak na nervy, ze kazdy mail tisickrat kontrolovala, snazila se nepouzivat stejna slova a rida byl zly, ze nase profese neni zadne slohove cviceni, ale obchod:-)navic ji to zabralo furu casu.zkus na to prestat tolik myslet. jinak asi jinou radu nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat