Nechaly byste si žehlit prádlo?

3040
13.10.13 18:44

Nechaly byste si žehlit prádlo?

Ahoj holky, dostali jsme se teď do dost blbé situace a potřebujeme si přivydělat. Je mi jedno jak, ale hlavně by to muselo být po večerech. A tak mě napadlo žehlení. Osobně to dost nesnáším a kdybych jen trochu mohla, tak to hodím někomu na krk a zaplatím. Žádná jiná možnost tady není - vesnice. A o roznášení letáků se tu rvou důchodci. Pracující člověk ve srabu nemá šanci.
A tak otázka - nechaly byste si žehlit?
Představuji si to asi takhle: zavolá, dojedu si pro to a třeba druhý den přivezu. Částku si představuji cca 2-10kč od kusu.
Dík za odpovědi. Jen mne prosím neodsuzujte - hledám východisko z nouze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Larr
13.10.13 18:46

@lemaz nežehlím.
Dnes ještě někdo žehlí :jazyk:.

• Citovat
  • Upravit
3071
13.10.13 18:48

Já žehlím, ale raděj bych nežehlila, než za to platit :)..ale nikdy neříkej nikdy a myslím, že někdo by byl ochotný to zaplatit. To spíš udělat průzkum přímo mezi lidmi, které bys oslovovala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
13.10.13 18:48

Košile jo ostatní ne protože ostatní věcí nežehlím

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
13.10.13 18:49

@lemaz
kdybych měla víc peněz, tak si žehlit nechám hned.

Trochu potíž vidím v té vesnici, mamky kamarádka si takhle přivydělávala, měla 2rodiny a 2× týdně žehlila. Taxu měla za koš prádla, ono to byly hlavně košile, oba zákazníci manažeři. Vydělala si hezké peníze.

• Citovat
  • Upravit
lenasaneprihlasena

Mít peníze navíc, tak si klidně nechám žehlit… :o)

• Citovat
  • Upravit
19609

Taky o tom přemýšlím, jako že bych někomu žehlila :mrgreen: Teď mi vyprávěla sestra, že se na kosmetice rozebíralo, jak jakási paní žehlí a udělala si na tom slušný byznys, zajede pro to a pak přiveze. Jako kolik za to bere netuším, ale věřím, že lidí co by chtěli vyžehlit je dost. Alespoň tady to občas v diskuzích čtu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856

Jo nechala!!! hned bych ti zavolala, ale jsem desne daleko.

@Larr tak nektery veci se musej - manzelovy kosile neosulim a svoje kalhoty taky zehlim, nejsem smudla, abych chodila ve zmuchlanym. Taky cejchy jsou lepsi vyzehleny, lip se v tom spi. To se musim teda fakt hecnout, to delam nerada.

Ja zehlim rada, k televizi a tak, ale bohuzel, ted jsem vecer tak vyrizena, ze tupe lezim na gauci a kdyz mam energii, tak siju. Taky na vydelek teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952

..a mě to třeba strašně baví…každý na mě čumí, jak na blbečka :lol:… já zas nesnáším umývat nádobí… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040

@kamce já právě než s tím vyrazím ven, tak bych chtěla slyšet názory tady. Nabídnu i umývání oken. Já už nevím co jinak. Jooo, ještě bych mohla jít na úřad a plakat, ale to bych si musela přerazit nohy. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
13.10.13 18:52

Já si nechávám žehlit a hlavně mandlovat povlečení. Tak polovinu žehlím sama a co nespěchá, nebo se mi nechce, vezmu k paní, která žehlí, mám to cestou do práce. Je to otravná práce a nebaví mě. Nechávám si i umýt okna, za to ráda zaplatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr

@suik jasně, ale nám jaksi zmizelo oblečení, co se musí žehlit.
Chlap je u policie - dříve košile a kalhoty, dnes mají kombinézy, které jen vyvěsím, povlečení mám nejraději krepové, jak píši - časem žehlení zmizelo, přesto, že mi nikdy nevadilo.

• Citovat
  • Upravit
6872

@lemaz Klíďo, já uvažuji že si nechám prát a žehlit ložní prádlo, za barákem mám prádelnu… :lol:
Takže jestli se Ti chce… zkusit to můžeš!! Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
13.10.13 18:53

@lemaz
A co třeba hlídat děti a nebo uklízet? Kamarádky teta je profi uklízečka v Ostravě, prý uklidí dům za pět hodin a bere cca 500. Za těžší úklid (okna a nevim co ještě) je taxa vyšší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
13.10.13 18:54

@lemaz Joo jako myslím, že za zkoušku to určitě stojí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie