Nechaly byste si žehlit prádlo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nechaly byste si žehlit prádlo?
Ahoj holky, dostali jsme se teď do dost blbé situace a potřebujeme si přivydělat. Je mi jedno jak, ale hlavně by to muselo být po večerech. A tak mě napadlo žehlení. Osobně to dost nesnáším a kdybych jen trochu mohla, tak to hodím někomu na krk a zaplatím. Žádná jiná možnost tady není - vesnice. A o roznášení letáků se tu rvou důchodci. Pracující člověk ve srabu nemá šanci.
A tak otázka - nechaly byste si žehlit?
Představuji si to asi takhle: zavolá, dojedu si pro to a třeba druhý den přivezu. Částku si představuji cca 2-10kč od kusu.
Dík za odpovědi. Jen mne prosím neodsuzujte - hledám východisko z nouze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já žehlím, ale raděj bych nežehlila, než za to platit
..ale nikdy neříkej nikdy a myslím, že někdo by byl ochotný to zaplatit. To spíš udělat průzkum přímo mezi lidmi, které bys oslovovala:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lemaz
kdybych měla víc peněz, tak si žehlit nechám hned.
Trochu potíž vidím v té vesnici, mamky kamarádka si takhle přivydělávala, měla 2rodiny a 2× týdně žehlila. Taxu měla za koš prádla, ono to byly hlavně košile, oba zákazníci manažeři. Vydělala si hezké peníze.
- Citovat
- Upravit
Taky o tom přemýšlím, jako že bych někomu žehlila
Teď mi vyprávěla sestra, že se na kosmetice rozebíralo, jak jakási paní žehlí a udělala si na tom slušný byznys, zajede pro to a pak přiveze. Jako kolik za to bere netuším, ale věřím, že lidí co by chtěli vyžehlit je dost. Alespoň tady to občas v diskuzích čtu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo nechala!!! hned bych ti zavolala, ale jsem desne daleko.
@Larr tak nektery veci se musej - manzelovy kosile neosulim a svoje kalhoty taky zehlim, nejsem smudla, abych chodila ve zmuchlanym. Taky cejchy jsou lepsi vyzehleny, lip se v tom spi. To se musim teda fakt hecnout, to delam nerada.
Ja zehlim rada, k televizi a tak, ale bohuzel, ted jsem vecer tak vyrizena, ze tupe lezim na gauci a kdyz mam energii, tak siju. Taky na vydelek teda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
..a mě to třeba strašně baví…každý na mě čumí, jak na blbečka
… já zas nesnáším umývat nádobí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kamce já právě než s tím vyrazím ven, tak bych chtěla slyšet názory tady. Nabídnu i umývání oken. Já už nevím co jinak. Jooo, ještě bych mohla jít na úřad a plakat, ale to bych si musela přerazit nohy.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si nechávám žehlit a hlavně mandlovat povlečení. Tak polovinu žehlím sama a co nespěchá, nebo se mi nechce, vezmu k paní, která žehlí, mám to cestou do práce. Je to otravná práce a nebaví mě. Nechávám si i umýt okna, za to ráda zaplatím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suik jasně, ale nám jaksi zmizelo oblečení, co se musí žehlit.
Chlap je u policie - dříve košile a kalhoty, dnes mají kombinézy, které jen vyvěsím, povlečení mám nejraději krepové, jak píši - časem žehlení zmizelo, přesto, že mi nikdy nevadilo.
- Citovat
- Upravit
@lemaz Klíďo, já uvažuji že si nechám prát a žehlit ložní prádlo, za barákem mám prádelnu… ![]()
Takže jestli se Ti chce… zkusit to můžeš!! Držím palce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lemaz
A co třeba hlídat děti a nebo uklízet? Kamarádky teta je profi uklízečka v Ostravě, prý uklidí dům za pět hodin a bere cca 500. Za těžší úklid (okna a nevim co ještě) je taxa vyšší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit