Práce - Casillas?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9273
12.10.13 20:37

Práce-Casillas ?

Ahoj holky, máte některá skušenost s prací pro firmu Casillas? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.11.13 17:46

Podvodníci

Firma Casillas a Chris inves v jednom. Podvodníci s kreditníma kartama. Dělají podvodné, nekalé praktiky. Dostávají lidi do finančních problémů. Výplatu neuvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denisa LB
5.12.13 22:02

Koukám právě na inzerát, obsluha kiosku v OC, ale v popisu o tomto ani zmíňka a plat 30 000,– Kč?? ha ha ha…nejhorší je, že každý druhý inzerát je podvod… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
12.12.13 15:39

Pracovala jsem tam, ale peníze nikdy neuvidíte. Podvodníci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.14 09:31

Já mám zkušenost dobrou ;) stále zde pracuji a výplatu mám vždy včas a v přesné výši jakou jsem měl mít. Takže to co tu tvrdíte jsou jen pomluvy z důvodu konkurenčních bojů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
15.1.14 09:36

Podvodníci, neplatiči a riziko, že někdo napadne i vás, že jste podvodník. NEBRAT!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
15.1.14 09:36
@Anonymní píše:
Já mám zkušenost dobrou ;) stále zde pracuji a výplatu mám vždy včas a v přesné výši jakou jsem měl mít. Takže to co tu tvrdíte jsou jen pomluvy z důvodu konkurenčních bojů!

Ano, proto jste jako anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.14 10:34

Slečno pokud tu práci provádíte nekale a podvodně pak se nedivím že Vám někdo řekl že jste podvodník ;) V práci platí jen to není práce hodinově placená ale ve formě fixního platu při splnění určitého počtu smluv ;) Ale to je u každé práce v přímém prodeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
15.1.14 11:48

Nikde netvrdím, že mi někdo řekl, že jsem podvodník. Bylo řečeno, že HROZÍ RIZIKO…bla bla. Není to čistě moje zkušenost. Jen rodinný příslušník u nich pracoval a to mi bohatě stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.2.14 20:23

Ahoj o co v té firmě jde? Mám jít na pohovor a ted přesně nevím jakou práci tam budu vykonávat. Informujte mě prosím. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.14 23:08

Ani na pohovor nechoďte. Budete v různých městech na mobilním stánku v Tescu apod. ze sebe dělat šaška a nabízet lidem kreditní karty o které nemá nikdo zájem. A když už nějakou smlouvu uzavřete, tak Vás za krátkou dobu stejně vyhodí za malou produkci a peníze žádné neuvidíte. A tak to jde měsíc co měsíc pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat