Práce - Casillas?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce-Casillas ?
Ahoj holky, máte některá skušenost s prací pro firmu Casillas? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Podvodníci
Firma Casillas a Chris inves v jednom. Podvodníci s kreditníma kartama. Dělají podvodné, nekalé praktiky. Dostávají lidi do finančních problémů. Výplatu neuvidíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám právě na inzerát, obsluha kiosku v OC, ale v popisu o tomto ani zmíňka a plat 30 000,– Kč?? ha ha ha…nejhorší je, že každý druhý inzerát je podvod… ![]()
- Citovat
- Upravit
Pracovala jsem tam, ale peníze nikdy neuvidíte. Podvodníci!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám zkušenost dobrou
stále zde pracuji a výplatu mám vždy včas a v přesné výši jakou jsem měl mít. Takže to co tu tvrdíte jsou jen pomluvy z důvodu konkurenčních bojů!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podvodníci, neplatiči a riziko, že někdo napadne i vás, že jste podvodník. NEBRAT!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já mám zkušenost dobroustále zde pracuji a výplatu mám vždy včas a v přesné výši jakou jsem měl mít. Takže to co tu tvrdíte jsou jen pomluvy z důvodu konkurenčních bojů!
Ano, proto jste jako anonym.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Slečno pokud tu práci provádíte nekale a podvodně pak se nedivím že Vám někdo řekl že jste podvodník
V práci platí jen to není práce hodinově placená ale ve formě fixního platu při splnění určitého počtu smluv
Ale to je u každé práce v přímém prodeji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikde netvrdím, že mi někdo řekl, že jsem podvodník. Bylo řečeno, že HROZÍ RIZIKO…bla bla. Není to čistě moje zkušenost. Jen rodinný příslušník u nich pracoval a to mi bohatě stačilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj o co v té firmě jde? Mám jít na pohovor a ted přesně nevím jakou práci tam budu vykonávat. Informujte mě prosím. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani na pohovor nechoďte. Budete v různých městech na mobilním stánku v Tescu apod. ze sebe dělat šaška a nabízet lidem kreditní karty o které nemá nikdo zájem. A když už nějakou smlouvu uzavřete, tak Vás za krátkou dobu stejně vyhodí za malou produkci a peníze žádné neuvidíte. A tak to jde měsíc co měsíc pořád dokola.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit