Nechaly byste si žehlit prádlo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Camael píše:
No mít plný vodítka jorkšírů a čivav, tak nevím.
Tak takové joršíro-čivavové smečce by slušel nějaký brigádník vylepanec v martenskách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Camael píše:
@Burj Chalifa @Jitka1976
A pak bych sem dávala fotky s dušíky..![]()
Jůůů…to by bylo romantický…
![]()
- Citovat
- Upravit
Nechávám si žehlit povlečení u šikovné paní - pro prádlo si přijede, zase mi ho přiveze. Platím 35,– Kč za cíchu, mandl by mě vyšel na stejnou cenu, ale musela byych si to tam odtáhnout sama. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám sušičku, skoro nežehlím. Z každé pračky tak 3 kousky a to zvládnu i sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitka1976
ja mam teda opacnu skusenost..mojho ako vravis bojoveho
mi napada tlupa 6-8 psov na jednom voditku a slecna dotoho kraca s mobilom na uchu.. ![]()
@Camael
jojo..nas sa tiez brani, a pre istotu mu vzdy dam kosik, on ich aspon pekne otrepe..:-))
@Nejhodnější
clanok je strasny..ale nechapem, jak si nemohli tie cuby ohlidat.. ![]()
a hlavne ked haraju preco lezu do restaurace.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nejhodnější
Neřekla jsem, že jsou nebezpečnější, ale rozhodně otravnější, kor když je jejich páníčci nechávají volně a nemají je vycepované. A teda já za to nemůžu, ale jorkšír a čivava, to pro mě není pes (bez urážky).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Camael píše:
@Nejhodnější
Neřekla jsem, že jsou nebezpečnější, ale rozhodně otravnější, kor když je jejich páníčci nechávají volně a nemají je vycepované. A teda já za to nemůžu, ale jorkšír a čivava, to pro mě není pes (bez urážky).
Pro mě taky ne a to pejsky miluju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa
Mám podobnýho známýho s jorkšírem, vypadají fakt pěkně.
A asi dáme pokoj, nebo dostanem banána. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Camael píše:Že nemáme rádi joršíry? No to snad ne. No jo, jsme trochu OT.Tak zpět k tématu.
@Burj Chalifa
Mám podobnýho známýho s jorkšírem, vypadají fakt pěkně.A asi dáme pokoj, nebo dostanem banána.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa
Možná to vylepšíme radou: žehlit jo, ale ne jorkšíry. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Camael píše:
@Nejhodnější
Ale zase ideální pes do bytu… Já zase neuznávám velký psy v bytě. Beru to jako trápení psa… Ale to není k tématu…
- Citovat
- Upravit
@lemaz Já žehlím jen lepší kousky dětem do škol a do práce a to bych asi stejně nesvěřila, aby mi to někdo nepoškodil a to domácí prostě nežehlím. Co není nutné, nežehlím, takže bych si to dělat nenechala.Ale pokud někdo žehlí vše, nezdá se mi takový přivýdělek jako špatný nápad-možná někde ve městě…kdo ví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem si napsala letáček a zítra ho rozhodím. Uvidíme, jestli se to chytí. Každopádně děkuji za názory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nejhodnější
My máme psa, co váží 15 kg, to zas není tolik, a nejsme v bytě. Mně zase vadí obecně chudáci v bytech, co tam jsou celý dny sami a vyjou a vyjou, na velikosti psa nezáleží.. Ale asi už dáme pokoj, tady se žehlí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit