Nechaly byste si žehlit prádlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
13.10.13 19:58
@Camael píše:
No mít plný vodítka jorkšírů a čivav, tak nevím. :D

Tak takové joršíro-čivavové smečce by slušel nějaký brigádník vylepanec v martenskách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
13.10.13 19:58
@Camael píše:
@Burj Chalifa @Jitka1976
A pak bych sem dávala fotky s dušíky.. :mrgreen: :mrgreen:

Jůůů…to by bylo romantický… :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
26270
13.10.13 20:01

Nechávám si žehlit povlečení u šikovné paní - pro prádlo si přijede, zase mi ho přiveze. Platím 35,– Kč za cíchu, mandl by mě vyšel na stejnou cenu, ale musela byych si to tam odtáhnout sama. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
13.10.13 20:04

Mám sušičku, skoro nežehlím. Z každé pračky tak 3 kousky a to zvládnu i sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309

@Jitka1976
ja mam teda opacnu skusenost..mojho ako vravis bojoveho :roll: mi napada tlupa 6-8 psov na jednom voditku a slecna dotoho kraca s mobilom na uchu.. :pocitac:

@Camael
jojo..nas sa tiez brani, a pre istotu mu vzdy dam kosik, on ich aspon pekne otrepe..:-))

@Nejhodnější
clanok je strasny..ale nechapem, jak si nemohli tie cuby ohlidat.. :nevim:
a hlavne ked haraju preco lezu do restaurace.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@Nejhodnější
Neřekla jsem, že jsou nebezpečnější, ale rozhodně otravnější, kor když je jejich páníčci nechávají volně a nemají je vycepované. A teda já za to nemůžu, ale jorkšír a čivava, to pro mě není pes (bez urážky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.10.13 20:05
@Camael píše:
@Nejhodnější
Neřekla jsem, že jsou nebezpečnější, ale rozhodně otravnější, kor když je jejich páníčci nechávají volně a nemají je vycepované. A teda já za to nemůžu, ale jorkšír a čivava, to pro mě není pes (bez urážky).

Pro mě taky ne a to pejsky miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
13.10.13 20:05

@Burj Chalifa
Mám podobnýho známýho s jorkšírem, vypadají fakt pěkně. :D A asi dáme pokoj, nebo dostanem banána. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.10.13 20:08
@Camael píše:
@Burj Chalifa
Mám podobnýho známýho s jorkšírem, vypadají fakt pěkně. :D A asi dáme pokoj, nebo dostanem banána. :mrgreen:
Že nemáme rádi joršíry? No to snad ne. No jo, jsme trochu OT.Tak zpět k tématu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
13.10.13 20:10

@Burj Chalifa
Možná to vylepšíme radou: žehlit jo, ale ne jorkšíry. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
13.10.13 20:11
@Camael píše:
@Nejhodnější

Ale zase ideální pes do bytu… Já zase neuznávám velký psy v bytě. Beru to jako trápení psa… Ale to není k tématu…

• Citovat
  • Upravit
3163
13.10.13 20:11

@lemaz Já žehlím jen lepší kousky dětem do škol a do práce a to bych asi stejně nesvěřila, aby mi to někdo nepoškodil a to domácí prostě nežehlím. Co není nutné, nežehlím, takže bych si to dělat nenechala.Ale pokud někdo žehlí vše, nezdá se mi takový přivýdělek jako špatný nápad-možná někde ve městě…kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
13.10.13 20:16

Už jsem si napsala letáček a zítra ho rozhodím. Uvidíme, jestli se to chytí. Každopádně děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
13.10.13 20:18

@lemaz
kde je ta tvoja vesnicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
13.10.13 20:18

@Nejhodnější
My máme psa, co váží 15 kg, to zas není tolik, a nejsme v bytě. Mně zase vadí obecně chudáci v bytech, co tam jsou celý dny sami a vyjou a vyjou, na velikosti psa nezáleží.. Ale asi už dáme pokoj, tady se žehlí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat