Jedná se o štěnice ?

7
7.12.21 15:03

Jedná se o štěnice ?

Dobrý den chci se zeptat. Na těle se mi objevili štípance hlavně na ramenou a rukou. Vypadají jako od komára. Byla jsem dnes u doktorky, která mi na to akorát taky řekla že to může bejt od komára a nic víc neřešila. Bojím se že to můžou bejt štěnice. Zatím jsem pokousaná jenom já. Přikládám foto :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
7.12.21 15:06

Můžou a nemusí, prohlédni domácnost a dej lapače. A máš do pár dnů jasno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
7.12.21 15:33

@Nikol023 pokud spis v tilku, tak by mohli. Oni lezou hodně na nezakrytou část těla. Mrkla bych do polstaru, jestli nejsou v něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
7.12.21 15:55

Komari v prosinci? To je dost nepravdepodobny, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
7.12.21 16:38

Komára jsem zabila docela nedávno. sametky jsem měla ještě v říjnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.12.21 21:28

@martina.se Anoo to jsem dělala, nepřijde mi že bych tu právě něco měla. V neděli jsem spala u přítele, většinou spím v mikině. U něj jsem měla tílko a druhý den na to jsem měla tohle, tak doufám že tam měl zatoulaného komára 😫

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.21 01:53

Svědí te to hodně ty štípance? Já jsem teď nedávno zažila štěnice v ubytku. :,( Kousance nejmíň týden hrozně svědí, pořád jsem se škrabala. Potom vypadají jak malé stroupky. Pokud si nejsi jistá zkus doma nebo u přítele vstát uprostřed noci, rožni a podrobně prozkoumej zdi jestli tam nelozí. Ony jsou aktivní v noci a to máš pak jasno.

• Citovat
  • Upravit
344
8.12.21 01:56

Může to být ono, u štěnic se objevují většinou 2-3 štípance u sebe (ale já to tak moc neměla), ale taky to klidně může být cokoli jiného. Ty nervy z toho jsou ale hrozný :? Prozkoumej v noci zdi a budeš vědět. Ještě se dá nahřát žehlička s přes pečící papír přejet matrací. Pokud se objeví mastné skvrny, tak tam jsou. To jsem ale osobně nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
8.12.21 02:44

Může to být od jakéhokoli hmyzu. V drogerii se prodávají takové jako kartičky, které se strčí mezi matrace. Mělo by to pomáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 12:35

Štěnice?

Dobry den, prosim o anonym. Dnes pri uklidu jsem pod postelí nasla tohle. Jsou to stenice??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.22 12:38

Pokud bude po zmáčknutí krvavý flek a máte Štípance tak ano.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.22 12:43
@Anonymní píše:
Pokud bude po zmáčknutí krvavý flek a máte Štípance tak ano.

Vylozene postipane ne. Ja mam hodne suchou a svedivou pokozku obcas se mi nějaký pupinek objevi, ale vylozene postipana rict nemuzu.

• Citovat
  • Upravit
Janli
20.10.22 12:51

Na té druhé fotce je podle mě stinka nebo svinka. První fotku nepoznám.

• Citovat
  • Upravit
6664
20.10.22 13:05

Spíš ne, ale podle takových chcíplotinek to úplně s jistotou říct neumím.
Prohlédni štěrbiny mezi matrací a postelí, pokud máte, tak koukni pod koberec, příp. pod lišty kolem zdí, pokud jdou nějak rozumně sundat. A sleduj případné poštípání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 13:16
@klamonožka píše:
Spíš ne, ale podle takových chcíplotinek to úplně s jistotou říct neumím.
Prohlédni štěrbiny mezi matrací a postelí, pokud máte, tak koukni pod koberec, příp. pod lišty kolem zdí, pokud jdou nějak rozumně sundat. A sleduj případné poštípání.

Pozdeji odpol ma prijit kámoška tak mi pomuze dat postel stranou a kouknout pod koberec. To male na druhe fotce ma sedou, takovou jakoby stribrnou barvu to popisu barvy stenice neodpovida. Ale i tak jsem ted pekne vystresovana z toho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek