Jedná se o štítnou žlázu?

Anonymní
14.2.12 12:42

Jedná se o štítnou žlázu?

Ahoj, chtěla bych se poradit. Už asi týden mám pocit jakoby knedlíku v krku, občas mě bolí ucho, hlava, špatně se mi dýchá..
Před dvěma lety jsem brala Euthyrox, pak jsem vysadila
Může to být štítná žláza? K dr. jsem objednaná až na 1.3.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.2.12 12:43

Určitě to štítná žláza být může pokud už ses s ní léčila.Z jakeho důvodu si vysadila prášky?

• Citovat
  • Upravit
2895
14.2.12 12:58
Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se poradit. Už asi týden mám pocit jakoby knedlíku v krku, občas mě bolí ucho, hlava, špatně se mi dýchá..
Před dvěma lety jsem brala Euthyrox, pak jsem vysadila
Může to být štítná žláza? K dr. jsem objednaná až na 1.3.

A proč si vysazovala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
14.2.12 13:06

Ucho,hlava,dýchání se štítnou žlázou nemají nic společného.Knedlík v krku ano. Tak si zajdi k PL ať ti odebere krev na hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.12 13:20

Vysadila jsem nevím proč, asi blbost :(

• Citovat
  • Upravit
16837
14.2.12 13:21

Tak to se pak není čemu divit. Pokud je vysadíš sama do sebe tak se ti štítná žlaza zase zhorší, to byla fakt blbost vysazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.12 13:23

K Dr. jdu až 1.3. :,( Vůbec nevím, co bude do té doby, ten ,, knedlík " je hrozný :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2895
14.2.12 13:26
Anonymní píše:
Vysadila jsem nevím proč, asi blbost :(

Vysazovat se nemá. Štítná žláza se nedá léčit, nikdy jí nevyléčíš, musíš brát ty léky už do konce života!! Ty léky jsou totiž hormony a nebo léky na blokaci hormonů (záleží kterou z těch nemocí máš), neléčí tě. Možná se to trochu zlepší nebo zhorší, tak dostaneš silnější léky nebo tak.. Určitě sama od sebe nevysazuj!!!Za mě ty problémy, co píšeš taky nevypadají na štítnou žlázu. Ale může to být, že máš vysoký tlak (který ti zaviňuje štítná žláza). Určitě se poraď s doktorem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
14.2.12 13:28

a jaké dávkovani si mela predtim nez si vysadila to uz si nepamatujes??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.12 13:33

1/2 tabletky

• Citovat
  • Upravit
16837
14.2.12 13:35

a byla to 50tka 100vka nebo víc??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.12 13:39

myslím že 50tka, ale jistě to nevím, už je to cca dva roky

• Citovat
  • Upravit
2895
14.2.12 13:42
Anonymní píše:
myslím že 50tka, ale jistě to nevím, už je to cca dva roky

Takže půlku padesátky? Jestli ano, tak to není ještě tak strašný, ale ta štítná žláza se hrozně rychle horší pokud se neléčí. Můžeš mít i problémy s otěhotněním (kvůli tomu se mi na to přišlo) a nebo s těhotenstvím vůbec a mnoho jiných problémů… 1.3. se mi zdá dost pozdě. Zkus si nechat od svojí doktorky aspoň aby tě poslala na test, to myslím může. Ať máš aspoň testy hotový až tam půjdeš. Jednej co nejrychleji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
14.2.12 13:44

Tak pokud byla 2roky bez prásků tak tech 14dní uz tolik toho nezmeni. Hlavne byla blbost to vysazovat to fakt nechapu, no ale stalo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.12 13:45

Snažím se, zkoušela jsem obvolávat co šlo, dřív jak 1.3. nemají volno. Ke své dr. jdu zítra, tak uvidíme, snad mi testy udělá. akorát nevím, musím být u těchto testů na lačno? Mám pocit že ne, ale nejsem si jistá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex