Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj,
snažím se zjistit, dají se koupit jednorázové plenky v nějaké lékárně? Prosím poraďte, zatím jsem nenašla.
E.
Abych pravdu řekla tak nevím.
A můžu se zeptat proč v lékárně? ![]()
V lékárně jsem kupovala malýmu nulky v brně od bella happy. A měli tam velikosti od 0-5. Jediný tyto tam měli.
@Omálka píše:
Abych pravdu řekla tak nevím.A můžu se zeptat proč v lékárně?
Jasně
Já mám totiž z práce 15 tisíc v takových poukázkách, které se mimo kulturní a sportovní vyžití dají použít právě v lékárnách, takže proto bych chtěla zjistit, jestli kromě UM, bych je využila i na plenky. Já jsem je v žádné neviděla, ale asi před 10 lety je tam známý kupoval, tak zkouším pátrat ![]()
@EvaG píše:
V lékárně jsem kupovala malýmu nulky v brně od bella happy. A měli tam velikosti od 0-5. Jediný tyto tam měli.
A byly dobré? Pokud bych na ně narazila…?
ano vetsinou je maji vsude v lekarnach teda aspon tady u nas ![]()
Musím říct, že jsem byla mile překvapena. A holky myslím psaly, že je kupovali i nadále, ale my ne nás zásobovaly babičky. A podle mě se dají srovnat s pemprskama.
A cenově jsou super.
Taky mě napadlo, že jsem je v roce 2003 kupovala kamarádce v lékárně ![]()
Určitě dají. U nás v maloměstské lékárně mi nabízeli různé druhy - měla jsem od MÚ poukázku do jakéhokoliv místního obchodu v rámci vítání občánků. Ale nakonec jsem koupila nějaké skleničky a kosmetiku pro miminko.
Ahoj,
v lékárnách se plenky prodávají běžně,tady u nás/Zlín/ je mají.Zeptej se přímo v lékárně.
A ptala ses v těch lékárnách? U nás vedou třeba i kukuřičný křupky, kojenecký vody, ale za pultem na doptání až. Myslím, že určitě aspoň jednu značku mít budou všude.
Z porodnice jsem vyslala bráchu do nejbližší lékárny a přinesl cosi dánského s nápisem Bambo, pravda, jedna vyšla přes 5 Kč, ale byly super.
Výborně, moc jste mě potěšily. Musím víc pátrat (Ostrava). Děkuji ![]()
Ahoj, da se s nima platit v nekterych internetovych lekarnach, kde plenky maji (ja nakupovala v www.docsimon.cz), ale samozrejme jen pri osobnim vyzvednuti. Urcite bude spousta takovych i jinde nez v Praze.
@hartiepa píše:
A byly dobré? Pokud bych na ně narazila…?
Bella Happy muzu pouze doporucit. Zalezi na tom, jak mas stare dite, ale my je od porodu pouzivali porad…
Kdyz byl prcek vetsi, tak jsme presli na jine, ale asi do pul roku jenom tyto… ![]()