Jednorázovky v lékárně?

4986
19.4.12 17:49

Jednorázovky v lékárně?

Ahoj,

snažím se zjistit, dají se koupit jednorázové plenky v nějaké lékárně? Prosím poraďte, zatím jsem nenašla.

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Omálka
19.4.12 17:56

Abych pravdu řekla tak nevím. :nevim: A můžu se zeptat proč v lékárně? ;)

• Citovat
  • Upravit
10937
19.4.12 18:01

V lékárně jsem kupovala malýmu nulky v brně od bella happy. A měli tam velikosti od 0-5. Jediný tyto tam měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
19.4.12 18:03
@Omálka píše:
Abych pravdu řekla tak nevím. :nevim: A můžu se zeptat proč v lékárně? ;)

Jasně :D Já mám totiž z práce 15 tisíc v takových poukázkách, které se mimo kulturní a sportovní vyžití dají použít právě v lékárnách, takže proto bych chtěla zjistit, jestli kromě UM, bych je využila i na plenky. Já jsem je v žádné neviděla, ale asi před 10 lety je tam známý kupoval, tak zkouším pátrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
19.4.12 18:04
@EvaG píše:
V lékárně jsem kupovala malýmu nulky v brně od bella happy. A měli tam velikosti od 0-5. Jediný tyto tam měli.

A byly dobré? Pokud bych na ně narazila…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.12 18:06

ano vetsinou je maji vsude v lekarnach teda aspon tady u nas :)

• Citovat
  • Upravit
10937
19.4.12 18:07

Musím říct, že jsem byla mile překvapena. A holky myslím psaly, že je kupovali i nadále, ale my ne nás zásobovaly babičky. A podle mě se dají srovnat s pemprskama. ;-) A cenově jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
19.4.12 18:08

Taky mě napadlo, že jsem je v roce 2003 kupovala kamarádce v lékárně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
19.4.12 18:09

Určitě dají. U nás v maloměstské lékárně mi nabízeli různé druhy - měla jsem od MÚ poukázku do jakéhokoliv místního obchodu v rámci vítání občánků. Ale nakonec jsem koupila nějaké skleničky a kosmetiku pro miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
19.4.12 18:09

Ahoj,
v lékárnách se plenky prodávají běžně,tady u nás/Zlín/ je mají.Zeptej se přímo v lékárně.

• Citovat
  • Upravit
15074
19.4.12 18:10

A ptala ses v těch lékárnách? U nás vedou třeba i kukuřičný křupky, kojenecký vody, ale za pultem na doptání až. Myslím, že určitě aspoň jednu značku mít budou všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68971

Z porodnice jsem vyslala bráchu do nejbližší lékárny a přinesl cosi dánského s nápisem Bambo, pravda, jedna vyšla přes 5 Kč, ale byly super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986

Výborně, moc jste mě potěšily. Musím víc pátrat (Ostrava). Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
19.4.12 18:35

Ahoj, da se s nima platit v nekterych internetovych lekarnach, kde plenky maji (ja nakupovala v www.docsimon.cz), ale samozrejme jen pri osobnim vyzvednuti. Urcite bude spousta takovych i jinde nez v Praze.

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
19.4.12 18:45
@hartiepa píše:
A byly dobré? Pokud bych na ně narazila…?

Bella Happy muzu pouze doporucit. Zalezi na tom, jak mas stare dite, ale my je od porodu pouzivali porad… ;) Kdyz byl prcek vetsi, tak jsme presli na jine, ale asi do pul roku jenom tyto… :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure