Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj latkarky, chtela jsem se zeptat, jake mate zkusenosti s plenkama z druhe ruky? Vyplati se to, nebo je lepsi investovat do novych? Ja jsem dnes padla na inzerat na pouzite bambusove vkladacky Tots Bots, jedna vysla na 15 kc, tak jsem je objednala a jsem zvedava…Kupujete taky pouzite plinky?
občaas jsem koupila ale potom jak mi i ty moje docela zhrubly tak se do toho moc nevrhám ale tomu asi nezabráníš.-)
Me prave zajima, jestli to ma cenu vzhledem k zivotnosti te plinky?
Těžko říct, já jsem se svými nákupy použitých spokojená, vypadá, že moje 2 dítka zvládnou a víc jich neplánuju.
@j.a.n.i1 píše:
Těžko říct, já jsem se svými nákupy použitých spokojená, vypadá, že moje 2 dítka zvládnou a víc jich neplánuju.
tak to je super
a jake jsi kupovala pouzivane?
Koupila jsem nějaké popolini kalhotkové po 1 dítku a jeví se mi zatím v pohodě (momentálně je občas má nejmladší na noc, uvidím jak zvládnou větší zátěž s novorozencem) a pak Anavy(taky po 1 dítku) a tam rozhodně investice nelituju, ty ještě určitě nějaké přibudou
Zhrubne asi všechno, ale zase jsou krásně savé jak jsou stokrát oprané.
to urco má,my máme tvrdou vodu takže když sundavám ze sušáku tak žmoulám a zjistila jsem že to jediný co pomůže:-)
@syslikovka Jednak vkládačky, pak anavy a pak svrchňáky, ty snad všechny, jak vlňáky (anavy), fleece(fleece) i PUL(bum genius).
@doriang píše:
Koupila jsem nějaké popolini kalhotkové po 1 dítku a jeví se mi zatím v pohodě (momentálně je občas má nejmladší na noc, uvidím jak zvládnou větší zátěž s novorozencem) a pak Anavy(taky po 1 dítku) a tam rozhodně investice nelituju, ty ještě určitě nějaké přibudouZhrubne asi všechno, ale zase jsou krásně savé jak jsou stokrát oprané.
Anavy taky zvazuju, nebo Grovia AIO, ale casem, mimco se ma narodit za 2 mesice a me chytla latkova manie, tak doufam, ze nam budou latkovky vyhovovat
Zatim jsem nakoupila vic druhu plenek, abychom ozkouseli, co bude pro nas to prave orechove a to pak budem dokupovat ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@syslikovka Jednak vkládačky, pak anavy a pak svrchňáky, ty snad všechny, jak vlňáky (anavy), fleece(fleece) i PUL(bum genius).
Tak to jsem netusila, ze Anavy muzou byt vlnaky, ja kdyz slysim Anavy, vybavim si jen takovou tu plinecku s peknym designem vse v jednom.
Jj koupila jsem bambusové vkládačky, kalhotovky, nějaké pul svrchňáky vše perfekt a za hubičku. Mám spíš pocit, že se nevyplatí kupovat nové ![]()
@antche píše:
to urco má,my máme tvrdou vodu takže když sundavám ze sušáku tak žmoulám a zjistila jsem že to jediný co pomůže:-)
taky mame tvrdou vodu
a cim peres? Ja zatim pouzivam Batole od Qualt a chci zkusit mydlovy sliz.
@Gina108 píše:
Jj koupila jsem bambusové vkládačky, kalhotovky, nějaké pul svrchňáky vše perfekt a za hubičku. Mám spíš pocit, že se nevyplatí kupovat nové
tak to je super ![]()