Látkové pleny na noc

36
15.4.12 15:55

látkové pleny na noc

Ahojte, chtěla bych poradit nějaké velmi savé pleny na noc pro mou desetiměsíční dceru. Zatím jsem používala na noc jednorázovky,ale ty mi poslední dobou protěkají. Přes den používám látkovky, nejvíce klasické čtvercovky a mám pár
AIO. Chtěla bych v noci spát s klidným pocitem, že je malá v suchu a neprobudí se mi ráno s pláčem pročuraná až na postýlku… Prosím poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81480
15.4.12 16:16

jakákoli kalhotková plenka vycpaná naví babusovým prefolde od babyIdea. Na to vlňáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.4.12 16:19

Já u prvního syna používala bumhugger vycpaný bambusovýma vkládačkama od baby idea. Přes to disana natahovací vlňáky. Případně bamboo extra. Ty bumhuggery jsem teď viděla ve slevě na mamaja.cz
Ale postupem času dávám oběma dětem na noc jednorázovky. Jestli ti protékají jednorázovky, může to chtít koupit větší velikost, případně jinou značku (já kupovala jeden čas alany, ale od určitého věku nestačili ani ve větší velikosti a protekli, tak jedem v obyčejných babylove)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.4.12 16:32

Mam Anavy XL a ty jsou skvele. :)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
15.4.12 16:41
  1. Bum Hugger vycpaný prefoldem od BabyIdea

b) Baby Idea Bamboo extra s prefoldem

• Citovat
  • Upravit
10713
15.4.12 17:02

Já na noc dávám klasickou anavu. Případně ji navíc vycpu babyidea twofoldem. Nebo zavazovačka vycpaná vícevrstvou anavy. Nahoru vlňáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.4.12 17:36

Naši mají - HHS, do toho čč na 12-tiny, bambus vkládačka (babyidea, baby lucy, tots bots) a ještě ikea ručník na 6-tiny. Dávam PUl gatě - HD a Thirsties. 10m mimču bych ubrala tu čč.
Mimino má jednorázovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.4.12 17:37

Anavy nocni XXL :) jsou hebky jak samet a hooodne nasajou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
15.4.12 17:43

za mě kapsovka s prefoldem (třeba Bum Hugger, Micro Dizzy), nebo jakákoliv větší plenka s vícevrstvou bambusovou Anavy, navrch vlňáky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.4.12 18:02

moc děkuju za tipy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24165
15.4.12 20:50

Já jsem na noc taky po čase začala používat jednorázovky a to na střídačku Babylove nebo Hugies, dle toho co bylo levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.4.12 21:52
@elen-ka píše:
Já jsem na noc taky po čase začala používat jednorázovky a to na střídačku Babylove nebo Hugies, dle toho co bylo levnější

Právěže s Hugieskama jsem začala mít teď problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.5.12 10:57

Za mě taky Anavy noční :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.6.12 13:56

Mně se na noc osvědčily TotsBots flexi tot a dovnitř cpu cc anavy ve velikosti S. Na noční anavku mám zálusk, ale ta cena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.6.12 17:59
@mmiirrkkaa píše:
Mně se na noc osvědčily TotsBots flexi tot a dovnitř cpu cc anavy ve velikosti S. Na noční anavku mám zálusk, ale ta cena…

Jasné,hlavně tohle už máš doma…Ale kdybys to kupovala na noc tak Flexi tot a vv nové,tak se cenně hodně přiblížíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí