Plenky Pampers vs. Babylove

1312
10.4.12 10:50

Plenky Pampers vs. Babylove

Ahoj holky,

můžu se vás zeptat, posím, na zkušenost s plenkami Babylove z DM? Používám už dlouho jen pampersky, vyzkoušela jsem řeba i Huggies nebo tescové, ale vždycky jsem se vrátila k Pampers, protože mi příjdou nejlepší, takové měkké a dobře sedí. Ale v rámci šetření jsem si říkala, že bych zkusila ty z DM. Poradíte, prosím:-)?Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6224
10.4.12 10:52

ahojky ty z dm mi přišli dobré :) ale měla jsem je krátce.. ted máme u nás akci v rossmanu na pampers 96 ks za 299 takže to vychází levnějc než babylove :mrgreen:
ale nejsou špatné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
10.4.12 10:52

ja pouzivam jen babylove a naprosta spokojenost, zadne opruzeniny, nikde neprotekaji......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
10.4.12 10:55

Já je koupila malému a docela spokojenost,akorát jsou trochu objemnější a malinko tvrdší,ale zatím dobrý! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
10.4.12 10:55
@monicskaa píše:
ahojky ty z dm mi přišli dobré :) ale měla jsem je krátce.. ted máme u nás akci v rossmanu na pampers 96 ks za 299 takže to vychází levnějc než babylove :mrgreen:
ale nejsou špatné :palec:

Tak to tam musím taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.4.12 10:56

Ahoj. Myslím, že neexistuje univerzální porovnání. Mně (mé dceři) třeba Babylove vyhovují víc (nejen kvůli ceně, ale jsou to jedny z mála plínek, které neprotečou každou noc). Teď navíc je zlepšili a oproti novým Pamperskám to byla změna stopro k lepšímu. Jsou měkčí a mají pružnou zadní část. Jsem spokojená, i když teda při každém nákupu plenek doufám, že tenhle balík je ten poslední :mrgreen: . Pampersky jsem používala dřív, hlavně dokud byly obláčkové a ne tečkované. Ty tečkované totiž hrozně smrděly a tak jsem radši sáhla po těch DMkových.

Pokud chceš zkoušet změnu kvůli ceně, tak doporučuju i plenky z Alberta (ty levnější, Euroshopper). Ty jsem kdysi zkusila koupit starší dceři (tj před 4 lety) a byly hnusný igelitový. Teď jsem je jednou koupila ze zoufalství (zapomněla jsem doma náhradní plenky a tohle byla nejlevnější možnost) a byla jsem nadšená. Teď střídám Babylove a Albertí plenky podle toho, co vyjde levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
10.4.12 10:56

Ahoj, my jsme na Babylove přešli od velikosti 3, protože Pampers 3 byly synovi už malé a Babylove 3 mu sedly, a zůstali jsme u nich. Vyhovují nám více než Pampers. Ale samozřejmě je to indivuduální ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.4.12 10:59
@monicskaa píše:
ale nejsou špatné :palec:

Tak to já nekupuju plíny, pokud jsou nad 3Kč/ks (velikost 4). Babylove jsem nedávno koupila v naší velikosti 4 za cca 2,50Kč/ks. Bylo to v akci, která moc často nebývá. Když není akce, vychází se žolíky (25% na výrobek + 10% na celý nákup) trochu dráž, ale pořád je to super cena :nevim: . Pokud máte menší velikost, tak by to mělo vyjít ještě levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
10.4.12 10:59

Ahoj Babylove jsem ještě nezkoušela, ale určitě chci. Zatím jsem z DM byla spokojená prakticky se vším. Jiank já kupuju euroshoper z alberta a Pampers se můžou jít zahrabat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
10.4.12 11:00
@hkac píše:
Pokud chceš zkoušet změnu kvůli ceně, tak doporučuju i plenky z Alberta (ty levnější, Euroshopper). Ty jsem kdysi zkusila koupit starší dceři (tj před 4 lety) a byly hnusný igelitový. Teď jsem je jednou koupila ze zoufalství (zapomněla jsem doma náhradní plenky a tohle byla nejlevnější možnost) a byla jsem nadšená. Teď střídám Babylove a Albertí plenky podle toho, co vyjde levněji

Přesně tak, plenky z Alberta Euroshopper jsou super, ve vel. 9-18 vychází na necelé 3Kč/kus. Dřív to fakt byly hnusné igeliťáky a teď parádní papíráky :)

Prosti Babylove taky nic nemám ;) Nejsou špatné. Jen mi přijdou lepší plenky z jednotlivých balení než z krabice. Ty mi přijdou dost tvrdé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.4.12 11:02

@fragola já nedávno koupila krabici (ale tu se třemi balíky, byla to týdenní akce), a velmi mile mě překvapilo, jak jsou jiné. Tak že by to bylo jen tím, že je to jiné balení? A já se radovala, že je teď takhle vylepšili :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
10.4.12 11:02

Taky používám nejradši pampers, ale v rámci šetření kupujem ty z DM :) dávám je třeba na den. Na noc vždycky pampersku. Babylove mi přijdou tvrdší než pampersky, ale jinak jsem spokojená. I mají na zádech gumičku :palec:
Jinak kupuju hlavně podle akcí- taky kolem těch 3 kč na kus :palec: díky za tip na rosmana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.4.12 11:04

Plenky Babylove pouzivam od narozeni pro obe deti a jsem s nima nejspokojenejsi, vyzkousela jsem Pampers, Huggies, ale Babylove nam fakt vyhovuji nejvic, zadne opruzeniny a hlavne to uz musi byt, aby protekly, v pohode vydrzi celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
10.4.12 11:04

@hkac Tak to nevím, třeba je vylepšili :nevim: Já je kupovala naposled někdy na začátku roku (krabicové) a přišly mi oproti těm z jednotlivých balení tvrdé :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
10.4.12 11:05

Děkuju moc za reakce :D Tak ty DMkové vyzkouším, možná ještě využiju i tu akci v Rossmanu, děkuju :D
Někdy mám pocit, že čas trávím jenom tím, že hlídám, kde je jaká akce. :nevim: Taky to tak máte? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí