Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky,
můžu se vás zeptat, posím, na zkušenost s plenkami Babylove z DM? Používám už dlouho jen pampersky, vyzkoušela jsem řeba i Huggies nebo tescové, ale vždycky jsem se vrátila k Pampers, protože mi příjdou nejlepší, takové měkké a dobře sedí. Ale v rámci šetření jsem si říkala, že bych zkusila ty z DM. Poradíte, prosím:-)?Díky ![]()
ahojky ty z dm mi přišli dobré
ale měla jsem je krátce.. ted máme u nás akci v rossmanu na pampers 96 ks za 299 takže to vychází levnějc než babylove ![]()
ale nejsou špatné ![]()
ja pouzivam jen babylove a naprosta spokojenost, zadne opruzeniny, nikde neprotekaji......
Já je koupila malému a docela spokojenost,akorát jsou trochu objemnější a malinko tvrdší,ale zatím dobrý! ![]()
@monicskaa píše:
ahojky ty z dm mi přišli dobréale měla jsem je krátce.. ted máme u nás akci v rossmanu na pampers 96 ks za 299 takže to vychází levnějc než babylove
ale nejsou špatné
Tak to tam musím taky!
Ahoj. Myslím, že neexistuje univerzální porovnání. Mně (mé dceři) třeba Babylove vyhovují víc (nejen kvůli ceně, ale jsou to jedny z mála plínek, které neprotečou každou noc). Teď navíc je zlepšili a oproti novým Pamperskám to byla změna stopro k lepšímu. Jsou měkčí a mají pružnou zadní část. Jsem spokojená, i když teda při každém nákupu plenek doufám, že tenhle balík je ten poslední
. Pampersky jsem používala dřív, hlavně dokud byly obláčkové a ne tečkované. Ty tečkované totiž hrozně smrděly a tak jsem radši sáhla po těch DMkových.
Pokud chceš zkoušet změnu kvůli ceně, tak doporučuju i plenky z Alberta (ty levnější, Euroshopper). Ty jsem kdysi zkusila koupit starší dceři (tj před 4 lety) a byly hnusný igelitový. Teď jsem je jednou koupila ze zoufalství (zapomněla jsem doma náhradní plenky a tohle byla nejlevnější možnost) a byla jsem nadšená. Teď střídám Babylove a Albertí plenky podle toho, co vyjde levněji
Ahoj, my jsme na Babylove přešli od velikosti 3, protože Pampers 3 byly synovi už malé a Babylove 3 mu sedly, a zůstali jsme u nich. Vyhovují nám více než Pampers. Ale samozřejmě je to indivuduální
.
@monicskaa píše:
ahojky ty z dm mi přišli dobréale měla jsem je krátce.. ted máme u nás akci v rossmanu na pampers 96 ks za 299 takže to vychází levnějc než babylove
ale nejsou špatné
Tak to já nekupuju plíny, pokud jsou nad 3Kč/ks (velikost 4). Babylove jsem nedávno koupila v naší velikosti 4 za cca 2,50Kč/ks. Bylo to v akci, která moc často nebývá. Když není akce, vychází se žolíky (25% na výrobek + 10% na celý nákup) trochu dráž, ale pořád je to super cena
. Pokud máte menší velikost, tak by to mělo vyjít ještě levněji.
Ahoj Babylove jsem ještě nezkoušela, ale určitě chci. Zatím jsem z DM byla spokojená prakticky se vším. Jiank já kupuju euroshoper z alberta a Pampers se můžou jít zahrabat ![]()
@hkac píše:
Pokud chceš zkoušet změnu kvůli ceně, tak doporučuju i plenky z Alberta (ty levnější, Euroshopper). Ty jsem kdysi zkusila koupit starší dceři (tj před 4 lety) a byly hnusný igelitový. Teď jsem je jednou koupila ze zoufalství (zapomněla jsem doma náhradní plenky a tohle byla nejlevnější možnost) a byla jsem nadšená. Teď střídám Babylove a Albertí plenky podle toho, co vyjde levněji
Přesně tak, plenky z Alberta Euroshopper jsou super, ve vel. 9-18 vychází na necelé 3Kč/kus. Dřív to fakt byly hnusné igeliťáky a teď parádní papíráky ![]()
Prosti Babylove taky nic nemám
Nejsou špatné. Jen mi přijdou lepší plenky z jednotlivých balení než z krabice. Ty mi přijdou dost tvrdé ![]()
@fragola já nedávno koupila krabici (ale tu se třemi balíky, byla to týdenní akce), a velmi mile mě překvapilo, jak jsou jiné. Tak že by to bylo jen tím, že je to jiné balení? A já se radovala, že je teď takhle vylepšili
.
Taky používám nejradši pampers, ale v rámci šetření kupujem ty z DM
dávám je třeba na den. Na noc vždycky pampersku. Babylove mi přijdou tvrdší než pampersky, ale jinak jsem spokojená. I mají na zádech gumičku ![]()
Jinak kupuju hlavně podle akcí- taky kolem těch 3 kč na kus
díky za tip na rosmana ![]()
Plenky Babylove pouzivam od narozeni pro obe deti a jsem s nima nejspokojenejsi, vyzkousela jsem Pampers, Huggies, ale Babylove nam fakt vyhovuji nejvic, zadne opruzeniny a hlavne to uz musi byt, aby protekly, v pohode vydrzi celou noc.
@hkac Tak to nevím, třeba je vylepšili
Já je kupovala naposled někdy na začátku roku (krabicové) a přišly mi oproti těm z jednotlivých balení tvrdé ![]()
Děkuju moc za reakce
Tak ty DMkové vyzkouším, možná ještě využiju i tu akci v Rossmanu, děkuju ![]()
Někdy mám pocit, že čas trávím jenom tím, že hlídám, kde je jaká akce.
Taky to tak máte? ![]()