Plenky Pampers vs. Babylove

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
10.4.12 11:07
@Sweety píše:
Někdy mám pocit, že čas trávím jenom tím, že hlídám, kde je jaká akce. :nevim: Taky to tak máte? :D

Já ne. Z DMka mi akce chodí mailem a vím, že i když akce není, tak vyjdou levněji než jiné plenky. Do Alberta chodím téměř denně, takže když je potřeba, koupím (tam jsem akci na ty obyčejné neviděla, ale je fakt, že jsem kouzlo těchto plen objevila nedávno a do té doby tyhle plíny nesledovala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
10.4.12 11:14

DM plínky používáme a jsou dobré. Kupuju jen v krabici tak nemůžu srovnávat s jednotlivými balíky, ale tvrdé se mi nezdají, perfektní jsou hlavně gumičky na zádech. Pampersky jsme používali jen ty pro novorozence a pak oranžové Sleep a play a v porovnání s těmi jsou Babylove o moc lepší. U Pampersek těch oranžových mi vadí příšerná vůně a chybějící gumičky na zádech. Navíc při větším počůrání se z nich uvolňuje ten gel a malá ho má nalepený na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
10.4.12 11:21

Máme babylove už někol. měsíců. Pampersky jsme měli chvíli ty AB a neskutečně smrdí, jsou šíleně parfémované, tohle mít nonstop na zadku je fakt humus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
10.4.12 11:41

ahoj,tak ja ted koupila v par akcich pampers a fakt lituju.Sleep and play smrdej a šílene a premium care taky,jak chemikalie,hnus.BL nam stabilne vyhovuji,jen 4 jsem ted koupila Touyours z Lidlu na zkousku a sedi lip nez BL.Jsou trochu delsi.BL v igelitu a v krabici dela stejny vyrobce..Ptala jsem se na to v DM,jen hodej do krabice 2 baliky,rozdil tam byt nema..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.4.12 12:04

mě pampersky přijdou taky takové nejměkčí a taky kupuju v rossmanovy a vycházejí cenově super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
10.4.12 12:17

DMkové určitě vyzkoušej :palec: . Já jsem s nima spokojená, ale hlavně používám ty zelené - dříve Alana. Pampersky bych na děcko nedala, je v nich mraky chemie :( . Údajně snad nejvíc ze všech plín :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
10.4.12 15:01
@zelazuzu píše:
DMkové určitě vyzkoušej :palec: . Já jsem s nima spokojená, ale hlavně používám ty zelené - dříve Alana. Pampersky bych na děcko nedala, je v nich mraky chemie :( . Údajně snad nejvíc ze všech plín :evil:

Já jedu v látkových, ale když potřebuju jednorázovku, tak používám přesně ty zelené Babylove a naprosto mi vyhovují :palec:
Pravda, asi vyjdou dráž, cenu jsem nikdy neřešila, při tom počtu kolik jich spotřebujeme, je mi celkem fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
10.4.12 15:50

pampers sleep and play jsou tragické.. používáme active baby.. a ty z dm jsem měla dvojky, tak je budu zkoušet ted taky ty větší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
10.4.12 22:32

Holky tak jsem dneska byla v Rossmannu a akce na Pampers za 299 Kč už skončila :,( Ale stále jsou ještě v nějaké slevě teď za 333 Kč.To je ještě pořád super :palec: Ale prodavačka nevěděla do kdy to tak bude než půjdou zase na svou plůvodní cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
10.4.12 22:48

já myslim, že to mívaj docela často :palec: ale až mi tedka dojdou tak vezmu ty z Dmka asi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
11.4.12 00:02

A zkoušeli jste Tesco? Ptám se pro srovnání, protože my se od nich hodně rychle vrátili k Pamperskám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.4.12 09:07

Tyhle plínky jsem používala na tarší dcerku prakicky pořád, jen občas ještě tesco plenky a heppy bella a naprostá spokojenost. jsou hodně savý, pěkně drží a hlavně jsou cenově přijatelný. S pamperskama mám zkušenost mizernou, hlavně ty sleep and play - malá se po nich oprudila. Na druhou dcerku používám taky plenky typu DM - objednávám na nettu a chodí mi různý značky. Teď mám angelmark a babylove dm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
11.4.12 10:03

Holky,vy mě s těma Pampers sleep and play děsíte!Já mám doma koupený 2 balíky a ještě nevyzkoušený.Jinak zatím jsem měla Pampers premium care,Huggies newborne a Babylove taky ty nejmenší a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
11.4.12 10:34
@maraida píše:
Holky,vy mě s těma Pampers sleep and play děsíte!Já mám doma koupený 2 balíky a ještě nevyzkoušený.Jinak zatím jsem měla Pampers premium care,Huggies newborne a Babylove taky ty nejmenší a dobrý.

My je třeba používáme,teda jen na malýho a vyhovují nám,na noc teda dávám ty modré. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
11.4.12 10:51

No zkusím a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie