Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Sweety píše:
Někdy mám pocit, že čas trávím jenom tím, že hlídám, kde je jaká akce.Taky to tak máte?
Já ne. Z DMka mi akce chodí mailem a vím, že i když akce není, tak vyjdou levněji než jiné plenky. Do Alberta chodím téměř denně, takže když je potřeba, koupím (tam jsem akci na ty obyčejné neviděla, ale je fakt, že jsem kouzlo těchto plen objevila nedávno a do té doby tyhle plíny nesledovala).
DM plínky používáme a jsou dobré. Kupuju jen v krabici tak nemůžu srovnávat s jednotlivými balíky, ale tvrdé se mi nezdají, perfektní jsou hlavně gumičky na zádech. Pampersky jsme používali jen ty pro novorozence a pak oranžové Sleep a play a v porovnání s těmi jsou Babylove o moc lepší. U Pampersek těch oranžových mi vadí příšerná vůně a chybějící gumičky na zádech. Navíc při větším počůrání se z nich uvolňuje ten gel a malá ho má nalepený na sobě.
Máme babylove už někol. měsíců. Pampersky jsme měli chvíli ty AB a neskutečně smrdí, jsou šíleně parfémované, tohle mít nonstop na zadku je fakt humus.
ahoj,tak ja ted koupila v par akcich pampers a fakt lituju.Sleep and play smrdej a šílene a premium care taky,jak chemikalie,hnus.BL nam stabilne vyhovuji,jen 4 jsem ted koupila Touyours z Lidlu na zkousku a sedi lip nez BL.Jsou trochu delsi.BL v igelitu a v krabici dela stejny vyrobce..Ptala jsem se na to v DM,jen hodej do krabice 2 baliky,rozdil tam byt nema..
mě pampersky přijdou taky takové nejměkčí a taky kupuju v rossmanovy a vycházejí cenově super
DMkové určitě vyzkoušej
. Já jsem s nima spokojená, ale hlavně používám ty zelené - dříve Alana. Pampersky bych na děcko nedala, je v nich mraky chemie
. Údajně snad nejvíc ze všech plín ![]()
@zelazuzu píše:
DMkové určitě vyzkoušej. Já jsem s nima spokojená, ale hlavně používám ty zelené - dříve Alana. Pampersky bych na děcko nedala, je v nich mraky chemie
. Údajně snad nejvíc ze všech plín
Já jedu v látkových, ale když potřebuju jednorázovku, tak používám přesně ty zelené Babylove a naprosto mi vyhovují ![]()
Pravda, asi vyjdou dráž, cenu jsem nikdy neřešila, při tom počtu kolik jich spotřebujeme, je mi celkem fuk.
pampers sleep and play jsou tragické.. používáme active baby.. a ty z dm jsem měla dvojky, tak je budu zkoušet ted taky ty větší..
Holky tak jsem dneska byla v Rossmannu a akce na Pampers za 299 Kč už skončila
Ale stále jsou ještě v nějaké slevě teď za 333 Kč.To je ještě pořád super
Ale prodavačka nevěděla do kdy to tak bude než půjdou zase na svou plůvodní cenu.
já myslim, že to mívaj docela často
ale až mi tedka dojdou tak vezmu ty z Dmka asi ![]()
A zkoušeli jste Tesco? Ptám se pro srovnání, protože my se od nich hodně rychle vrátili k Pamperskám.
Tyhle plínky jsem používala na tarší dcerku prakicky pořád, jen občas ještě tesco plenky a heppy bella a naprostá spokojenost. jsou hodně savý, pěkně drží a hlavně jsou cenově přijatelný. S pamperskama mám zkušenost mizernou, hlavně ty sleep and play - malá se po nich oprudila. Na druhou dcerku používám taky plenky typu DM - objednávám na nettu a chodí mi různý značky. Teď mám angelmark a babylove dm.
Holky,vy mě s těma Pampers sleep and play děsíte!Já mám doma koupený 2 balíky a ještě nevyzkoušený.Jinak zatím jsem měla Pampers premium care,Huggies newborne a Babylove taky ty nejmenší a dobrý.
@maraida píše:
Holky,vy mě s těma Pampers sleep and play děsíte!Já mám doma koupený 2 balíky a ještě nevyzkoušený.Jinak zatím jsem měla Pampers premium care,Huggies newborne a Babylove taky ty nejmenší a dobrý.
My je třeba používáme,teda jen na malýho a vyhovují nám,na noc teda dávám ty modré. ![]()