Separační vložky do plenek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11420
19.4.12 10:38

Separační vložky do plenek

Po příchodu z porodnice najedeme na látkové plenky - klasické čtverce a chci do nich dávat ty separační vložky. Tak bych se chtěla zeptat vás, kteří máte s tímto zkušenosti, které jsou nejlepší nebo které se vám nevíc osvědčily? Na ceně mi až tak nesejde. Jo a je pravda, že se dají spláchnout do záchodu? Neucpe mi to pak záchod? :think:
Díky všem za rady. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3339
19.4.12 10:50

ahoj, používali jsme Imse Vimse, ale těch značek je spousta a nevidím mezi nimi nějaký větší rozdíl. Tyhle se určitě spláchnout dají. Myslím, že u těch separaček Anička z lékárny tu někdo psal, že ty se spláchnout nedají… Zkus projít starší diskuse tady.
A pak ještě nedám dopustit na prací separačky Stay Dry od Imse, zadeček zůstává krásně v suchu. A hodně si holky chválí i prací fleecové separačky, že udělají ještě lepší pocit sucha, ale ty jsem zatím nezkoušela. Jde je udělat i podomácku z deky Irma z IKEA - jen nastříhat a jedem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
19.4.12 10:57

ještě fajn srovnání http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
19.4.12 11:28

Já mám od Popolini a jsem spokojená. Měla jsem i od GroVía, ale ty byly děsně jemňoučký a ta novorozenecká srajda protekla skrz…Splachuju u nás v paneláku už rok a pohoda, u dědy mám zákaz, protože maj žumpu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
19.4.12 12:04

@janisska Mám taky Popolini a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11420
19.4.12 13:35

Děkuji moc za vaše zkušenosti. A ty Poplini máte ty z celulozy nebo ty viskozové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
19.4.12 13:43

celulózové jsou lepší, když jsou děti kojené, na vaječinu. Viskózové potom co se najede na příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11420
24.4.12 15:28

Tak jsem dneska koupila celulozové Popolini. snad budou vyhovovat. Díky moc za rady. :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí