Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Po příchodu z porodnice najedeme na látkové plenky - klasické čtverce a chci do nich dávat ty separační vložky. Tak bych se chtěla zeptat vás, kteří máte s tímto zkušenosti, které jsou nejlepší nebo které se vám nevíc osvědčily? Na ceně mi až tak nesejde. Jo a je pravda, že se dají spláchnout do záchodu? Neucpe mi to pak záchod? ![]()
Díky všem za rady. ![]()
ahoj, používali jsme Imse Vimse, ale těch značek je spousta a nevidím mezi nimi nějaký větší rozdíl. Tyhle se určitě spláchnout dají. Myslím, že u těch separaček Anička z lékárny tu někdo psal, že ty se spláchnout nedají… Zkus projít starší diskuse tady.
A pak ještě nedám dopustit na prací separačky Stay Dry od Imse, zadeček zůstává krásně v suchu. A hodně si holky chválí i prací fleecové separačky, že udělají ještě lepší pocit sucha, ale ty jsem zatím nezkoušela. Jde je udělat i podomácku z deky Irma z IKEA - jen nastříhat a jedem ![]()
Já mám od Popolini a jsem spokojená. Měla jsem i od GroVía, ale ty byly děsně jemňoučký a ta novorozenecká srajda protekla skrz…Splachuju u nás v paneláku už rok a pohoda, u dědy mám zákaz, protože maj žumpu… ![]()
Děkuji moc za vaše zkušenosti. A ty Poplini máte ty z celulozy nebo ty viskozové?
celulózové jsou lepší, když jsou děti kojené, na vaječinu. Viskózové potom co se najede na příkrmy.
Tak jsem dneska koupila celulozové Popolini. snad budou vyhovovat. Díky moc za rady.
![]()