JEEP golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9351
31.12.08 22:05

JEEP golfky

Nemáte někdo tyto golfky?

Právě jsem je objevila a moc se mi líbí, ale neznám nikoho, kdo by je měl :?

Moc díky za názory :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
31.12.08 22:23

Jo, vypadají dobře taky bych o nich uvažovala. Prosila bych ty, co odpoví Zebře, aby připsaly, jestli jdou polohovat do sedu úplně zpříma (naše slečna nesnese ani malé zaklonění…). Dík.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
1.1.09 13:24

Ahojky, tyhle sice neznám, ale od Haucku jsme měli trjkombinaci a ta byla po kvalitativní stránce naprosto dokonalá. Golfáče mám vyzkoušený, teda ne od sebe, ale od kamarádky a s referencema od známé, která je jejich prodejcem a sice hauck speed sun plus. Kupovat ted nový golfky, jdu nejspíš do nich. Jinak já mám Espiro Magic 3 a taky super… Malá dcera má cca 8kg a velká asi 13kg a v pohodě uvezu obě a polohování je fajn.
Tak dobře vyberte. Radka

• Citovat
  • Upravit
9351
1.1.09 21:02

Ještě se mi líbí tyto, podle mě jsou skoro stejný jako ty první Jeep

http://www.babydracek.com/…robnosti.php?…

Poslala jsem jim dotaz, jestli jdou dát do sedu a do lehu, tak jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.1.09 11:50

My je máme!! :-) Jen ty naše jsou bez madla… Jsou super na cestování, jsou veeeelice lehké, dají se jednoduše složit na placku. Používáme je na krátké přesuny, např. když jdeme k mudře nebo na nákup. Párkrát jsem s nimi vyjela do města, ale na dlažbě hodne poskakují (tvrdá umělohmotná kolečka) a dost špatně se dají ovládat. Brněly me z nich ruce. :-( Možná je to dané právě tím, že jsou tak lehké. Jo a jsou taky hodně úzké, sice s nimi všude projedeš, např. mezi zaparkovanými auty, ale dítě se v nich moc nerozvalí. Jinak co se týká sedu, řekla bych, že je TÉMĚŘ přímý, stoprocentní asi ne. Stejně tak leh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.1.09 13:58

janasxx - díky moc :) , ještě se raději dívám i po jiných, tyto mě přijdou úzký, ale zase se mi líbí :? Ale o to asi zas tak nejde :?
No, je to těžký, s normálním kočárem jsem tak vybírala a teď bych si asi stejně koupila jinej :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.1.09 15:16

Zebra - tak držím palce, ať dobře vybereš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí