Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemáte někdo tyto golfky?
Právě jsem je objevila a moc se mi líbí, ale neznám nikoho, kdo by je měl ![]()
Moc díky za názory ![]()
Jo, vypadají dobře taky bych o nich uvažovala. Prosila bych ty, co odpoví Zebře, aby připsaly, jestli jdou polohovat do sedu úplně zpříma (naše slečna nesnese ani malé zaklonění…). Dík.
Ahojky, tyhle sice neznám, ale od Haucku jsme měli trjkombinaci a ta byla po kvalitativní stránce naprosto dokonalá. Golfáče mám vyzkoušený, teda ne od sebe, ale od kamarádky a s referencema od známé, která je jejich prodejcem a sice hauck speed sun plus. Kupovat ted nový golfky, jdu nejspíš do nich. Jinak já mám Espiro Magic 3 a taky super… Malá dcera má cca 8kg a velká asi 13kg a v pohodě uvezu obě a polohování je fajn.
Tak dobře vyberte. Radka
Ještě se mi líbí tyto, podle mě jsou skoro stejný jako ty první Jeep
http://www.babydracek.com/…robnosti.php?…
Poslala jsem jim dotaz, jestli jdou dát do sedu a do lehu, tak jsem zvědavá ![]()
My je máme!!
Jen ty naše jsou bez madla… Jsou super na cestování, jsou veeeelice lehké, dají se jednoduše složit na placku. Používáme je na krátké přesuny, např. když jdeme k mudře nebo na nákup. Párkrát jsem s nimi vyjela do města, ale na dlažbě hodne poskakují (tvrdá umělohmotná kolečka) a dost špatně se dají ovládat. Brněly me z nich ruce.
Možná je to dané právě tím, že jsou tak lehké. Jo a jsou taky hodně úzké, sice s nimi všude projedeš, např. mezi zaparkovanými auty, ale dítě se v nich moc nerozvalí. Jinak co se týká sedu, řekla bych, že je TÉMĚŘ přímý, stoprocentní asi ne. Stejně tak leh.
janasxx - díky moc
, ještě se raději dívám i po jiných, tyto mě přijdou úzký, ale zase se mi líbí
Ale o to asi zas tak nejde ![]()
No, je to těžký, s normálním kočárem jsem tak vybírala a teď bych si asi stejně koupila jinej
![]()