Jeli byste do Egypta?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3409
23.6.18 14:32

Maroko mě nenapadlo, mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
23.6.18 14:34
@Janli píše:
Pokud vím, tak máš hodně malý dítě. S tím bych do Egypta nejela ani omylem. Na Kanárech to z hlediska hygieny bude podstatně bezpečnější. Riskovat, že mi tam batole chytne faraonovu pomstu a skončí na kapačkách…to fakt nee.

Jj to je fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
23.6.18 14:35
@Lamátko píše:
Maroko mě nenapadlo, mrknu

Záleží na vašich finančních možnostech a zda chcete někam, kam se třeba letí do 4-5 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
23.6.18 14:37

Myslela jsem cenu kolem 70000 delší let nevadí, na kanárech jsme byli. Nevim to Maroko? Byl tam někdo z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
23.6.18 14:41

V březnu je v maroku ještě chladno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
23.6.18 14:43

@Lamátko byly jsme tady: the three corners beach resort marsa alam, deti jsme nemeli, byla jsem tri mesice po ZT a chteli jsme vypadnout za teplem, ale deti tam bylo hodne nejmensi holcice bylo neco kolem roku bydleli hnedka vedle nas v pokoji, jinak tak zhruba 3letaci a vetsi deti a meli tam detskou diskoteku, divadlo, vyhrivanej bazen s atrakcema.Jela bych hned znova ale nejakou donu budeme muset s dovcou pockat za tri tydny mam termin. :srdce:
EDIT:je to kousek od letiste nechteli jsme se parit v buse moc dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29857
23.6.18 14:47
@Lamátko píše:
Myslela jsem cenu kolem 70000 delší let nevadí, na kanárech jsme byli. Nevim to Maroko? Byl tam někdo z vás?

Maroko bych s dítětem nevolila, to je podobné jako Egypt. Také velké riziko střevních problémů. Já to naštěstí odnesla jen průjmem s lehčím průběhem. Na poznávání je to zajímavá země, ale s dětmi bych tam na pobytový zájezd nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
23.6.18 14:48
@Lamátko píše:
V březnu je v maroku ještě chladno
Škoda, já tam byla v květnu. Zkus klidně mrknout i na nějakou Asii, nevím, kolik vás je (to hraje u cen velkou roli).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
23.6.18 14:51

Jsme dva dospelí a dvě děti malá ještě neplati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
23.6.18 14:51

@Wani

To bylo „hypotechnicky“ :lol: :kytka: Osobně bych chtěla zcestovat sever Polska, a samozřejmě juknout i do Ruska (ale to už by bylo složitější a o hodně delší cesta - například Bajkal). A o Islandu ani nemluvím :srdce:

Ale to jsou moje představy báječné dovolené, nu nicméně kdybych měla pistoli u hlavy a musela bych si vybrat mezi Egyptem a Kanáry, volila bych Kanáry :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
23.6.18 14:53

Tak to asi vidím zase na Kanáry, moc bych chtěla na fuerteventuru, ale tam asi bude dost fučet, ji ak sem byla na gran, tenerife i lanzarote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
23.6.18 15:05

ani zadarmo do žádné muslimské země :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
23.6.18 15:06

Do Egypta nikdy, stejne je tam v breznu more studeny, ale to bude i na Kanarech. Takze pokud nekdo chce v breznu za teplem, musi si priplat a poohlednout se po vzdalenensich destinacich. Se 70 000 by se snad dalo neco sehnat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
23.6.18 15:10
@Lamátko píše:
Ahoj ženy, přemýšlím, kam v březnu na jarňáky na dovču, buď Kanáry a nebo Egypt? V Egyptě bude tepleji a teplejší moře, ale asi bych se tam bála. Co vy, jely byste?

Ne.byla jsem a stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
23.6.18 15:11
@Lamátko píše:
Tak to asi vidím zase na Kanáry, moc bych chtěla na fuerteventuru, ale tam asi bude dost fučet, ji ak sem byla na gran, tenerife i lanzarote

A co Kapverdy?my tam teda nebyli,ale kdo tam byl,tak spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí