Jeli byste do Egypta?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Doe_Jane
23.6.18 15:15

jej kdybych si měla vybrat Kanáry nebo Egypt tak bych jela na Kanáry, ale i v Egyptě je krásně, nedej na řeči, to mluví jen ti, co tam nikdy nebyli… je to tam v pohodě i s dětmi ;)

• Citovat
  • Upravit
Janli
23.6.18 15:56

@Doe_Jane Ale holka, jestli jsi na svoje děti jen z poloviny taková, jako tady na diskutující, tak je na ně nějaká faraonova pomsta krátká, protože ty se jen tak z něčeho nepose… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2195
23.6.18 16:01

A co Dominikána ? My tam byli s německou cestovkou a cenově to byl dost rozdíl.A měli jsme 1 platící dítě a 1 infanta,jen let je delší,ale zase krásně teplo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
23.6.18 16:02

Kapverdy take nejsou spatny napad. Byla jsem naposledy pred vic nez peti lety, tak nevim, jak se to zmenilo. Plaze krasne, ale vlny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
23.6.18 16:03

Jo a doporucuji kamkoli pres nemecke CK!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.6.18 16:08

@Janli Tak to bylo dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
23.6.18 16:09
@Janli píše:
@Doe_Jane Ale holka, jestli jsi na svoje děti jen z poloviny taková, jako tady na diskutující, tak je na ně nějaká faraonova pomsta krátká, protože ty se jen tak z něčeho nepose… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: ne já jsem doma právě úplně zlatíčko, se vyblbnu tady :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
23.6.18 16:31

Ve středu jsem se vrátila a jela bych zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
23.6.18 16:39

Kanary jsou nuda a desne tam fouka, more studeny, v breznu tam zmrznes. Egypt ani nahodou s malyma detma, to uz je lepsi napr Thajsko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
23.6.18 16:41
@Doe_Jane píše:
jej kdybych si měla vybrat Kanáry nebo Egypt tak bych jela na Kanáry, ale i v Egyptě je krásně, nedej na řeči, to mluví jen ti, co tam nikdy nebyli… je to tam v pohodě i s dětmi ;)

No ja nevim ja v Egypte byla dvakrat a pokazdy jsem mela strevni problemy s ditetem by me tam nikdo nedostal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
23.6.18 16:53
@zudina píše:
No ja nevim ja v Egypte byla dvakrat a pokazdy jsem mela strevni problemy s ditetem by me tam nikdo nedostal

My nikdy nikdo.

• Citovat
  • Upravit
2574
23.6.18 17:01

ANO.My do Egypta jezdíme a je to moje :srdce: Podmořský svět a to přijemné teplo… :oops: hned bych letěla.Dost ale záleží na hotelu a co se týče střevních problémů-nikdy jsme žádné neměli,protože jsme dodržovali určitá pravidla (není to pouze voda balená)
Pokud by zakladatelka měla zájem,může mi napsat zprávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
23.6.18 17:15

V egypte Jen v resortu… Neni kam jít.. Todle slysim fakt jen od Čechu :zed: :lol: :lol: Vzdyt tak krasny pamatky, podmorsky svet, poust to nikde neni. Na kanarech v breznu bude chladno a more ledove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
23.6.18 17:21
@Safrunka píše:
V egypte Jen v resortu… Neni kam jít.. Todle slysim fakt jen od Čechu :zed: :lol: :lol: Vzdyt tak krasny pamatky, podmorsky svet, poust to nikde neni. Na kanarech v breznu bude chladno a more ledove.

to taky moc dobře nechápu, nikdo z lidí co znám nezůstává jen v resortu, jezdí se na výlety, nebo klidně individuálně taxíkem do města či po památkách… připosraní češi, fakt :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3236
23.6.18 17:25

Z těchto dvou možností bych volila Kanáry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí