Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj ženy, přemýšlím, kam v březnu na jarňáky na dovču, buď Kanáry a nebo Egypt? V Egyptě bude tepleji a teplejší moře, ale asi bych se tam bála. Co vy, jely byste?
Do Egypta bych nejela, ani kdyby tam bylo bezpečno. Z principu nebudu muslimům vozit prachy.
Kanáry. Je kam chodit mimo hotel. V Egyptě jen v resortu. Není kam jít.
Ne. Mam rada svobodu pohybu mimo hotel atd. Volila bych Kanary. Byla jsem nekolikrat a spokojenost (vzdy mimo sezonu).
Nejela bych do Egypta určitě, z více důvodů a už vůbec s dítětem. Naopak Kanáry jsou boží.
@Apaji píše:
Do Egypta bych nejela, ani kdyby tam bylo bezpečno. Z principu nebudu muslimům vozit prachy.
My jsme byli v breznu minuli rok v Marsa Alam,a vsechno v pohode,pocasi dobre,more teple,byly jsme na vylete lodi,potapeli se tada spis pritel ja mela strach tak jsem jen snorchlovala v lagune plavali kolem nas zelvy bylo to super,byly jsme na vylete na ctyrkolkach ty jsme si zaplatili dokonce dvakrat bylo to bozi,hotel byl za tu cenu uplne super a jidlo take,zadny strevni problem ani neco jineho nas nepotkalo,krome toho ze jsme se pekelne spalili na slunicku ale to byla nase chyba. ![]()
Ano jela bych. A jestli můžu doporučit destinaci tak Hurghada Minamark Beach resort. Sice žádný eňo ňuňo luxus, má to 3 hvězdičky, ale je to menší komplex, krásná pláž, výborné jídlo a hned pár kroků od hotelu mraky obchůdků a večer moc pěkné animační programy tam měli. A animátoři se nám věnovali i odpoledne. Sami pro nás chodili a učili tancovat, cvičení ve vodě… Prostě za mě spokojenost ![]()
@Kikulele píše:
My jsme byli v breznu minuli rok v Marsa Alam,a vsechno v pohode,pocasi dobre,more teple,byly jsme na vylete lodi,potapeli se tada spis pritel ja mela strach tak jsem jen snorchlovala v lagune plavali kolem nas zelvy bylo to super,byly jsme na vylete na ctyrkolkach ty jsme si zaplatili dokonce dvakrat bylo to bozi,hotel byl za tu cenu uplne super a jidlo take,zadny strevni problem ani neco jineho nas nepotkalo,krome toho ze jsme se pekelne spalili na slunicku ale toa nohla bys pr byla nase chyba.
A mohla bys prosím napsat, kde ste byli? Měli ste i děti?
Egypt uz jsem davno vyskrtla ze seznamu svych cilu a mrzi me to, jsou tam pamatky, ktere bych chtela videt. Ja bych pristi rok v breznu chtela jet zase do Thajska nebo Indonesie. Pokud bych mela jen tyden, tak stopro Kanary.
@Apaji píše:
Tak ty bys nejela ani na ty Kanary, když nesnášíš víc jak 20 stupnů a máš ráda déšť. ![]()
@Lamátko Pokud vám nevadí být jenom v resortu, tak bych volila asi Egypt. Na Kanárech bude v březnu max. 23 stupňů. Záleží ale i na vašich finančních možnostech. Co Maroko?
Pokud vím, tak máš hodně malý dítě. S tím bych do Egypta nejela ani omylem. Na Kanárech to z hlediska hygieny bude podstatně bezpečnější. Riskovat, že mi tam batole chytne faraonovu pomstu a skončí na kapačkách…to fakt nee.