Jeli byste do Rakouska?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
543
8.7.20 18:24

Jeli byste do Rakouska?

Hezký večer, jen se chci tak poptat. Jeli byste v této době na tři dny do Rakouska? Myslíte, že je to již docela bezpečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5209
8.7.20 18:28

Jasne. Je to nase nahradni varianta, kdyby nam za dva tydny neklapla dovolena v jinem state.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
8.7.20 18:29

Ano jela bych, o co myslis, ze je to tam horší než u nas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55917
8.7.20 18:33
@Jeanny21 píše:
Hezký večer, jen se chci tak poptat. Jeli byste v této době na tři dny do Rakouska? Myslíte, že je to již docela bezpečné?

V pondeli jsem prijela:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
8.7.20 18:34

Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7947
8.7.20 18:34

Já bych do ciziny nejela, ale ne proto, že bych se bála nákazy. Ale ze dne na den mohou nařídit povinné testy, či nějakou karantény, kontroly na hranicích a podobně. Takže mi to za to nestojí. Ale co se týče počtu nemocných, tak myslím, že Rakušané mají nemocných podstatně méně než my. I když předpokládám, že i u nás to začne skokově klesat, protože po 14 dnech bude člověk považován za uzdraveného a kontrolní testy se již nebudou dělat. Takže všichni co jsou „nemocní“ již 14 dní a minimálně 4dny bez příznaků, budou zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
8.7.20 18:37

@Lucka1111 ano, právě to mě také děsí, že pak budu muset například do karantény, nebo třeba zavřou hranice a zůstanu tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
8.7.20 18:39
@Jeanny21 píše:
@Lucka1111 ano, právě to mě také děsí, že pak budu muset například do karantény, nebo třeba zavřou hranice a zůstanu tam..

Nezůstaneš, ani v té první vlně nikdo nikde nezůstal, i kdyby se hranice znova zavřely (coz neni moc pravděpodobné), tak domu tě pustit musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
8.7.20 18:41

@Kriss Tina aha, ano, děkuju za uklidnění. Asi to risknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7947
8.7.20 18:45
@Jeanny21 píše:
@Lucka1111 ano, právě to mě také děsí, že pak budu muset například do karantény, nebo třeba zavřou hranice a zůstanu tam..
že bys tam zůstala asi nehrozí, ale nějaké komplikace nastat mohou. Mě by třeba vadilo i nějaké delší čekání na hranicích, takže proto jsme letos cizinu zrušili.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
8.7.20 18:46

Horní rakousko zavádí zpět povinnost roušky :roll:.
Taky sleduji, chceme do Alp 8)
Ale až za 14 dní, rozhodnem se ze dne na den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
8.7.20 18:54

A proč ne? :roll: my už byli na 4 dny v Maďarsku a za dva týdny se chystáme do Itálie k moři.. Jen roušky s sebou, ty asi vyžadují všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BSE
35
8.7.20 19:03

Ale asi jo, v Německu, na Slovensku a v Polsku jsem nedávno byla a v pohodě. Tak proč se bát Rakouska? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30617
8.7.20 19:05

My jsme ted v Hornim Rakousku, rousky mame s sebou a jinak lozime po horach, nepotkame moc lidi. Jsme v dost turisticke oblasti. Ale pristi tyden zacinaji uz celemu Rakousku prazdniny, tezko rict, zda se situace zmeni. Jedine, co by me rozladilo, by byl povinny korona-test, ale uz jsme tu a nejak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
8.7.20 19:31

Taky jsme chtěli jet, tak za 14 dní, ale ty roušky nás odrazují, jestli budou ještě povinné, tak nepojedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí