Jemné umělé řasy

Štofik
23.12.21 10:58

Jemné umělé řasy

Holky, kdo používáte umělé řasy, prosím poraďte nějaké jemné, žádné smetáky, vhodné pro začátečníka :think: Teď jsem jedny zkoušela a děs běs. Vypadala jsem jak štětka :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
23.12.21 11:46

Já žádné takové nenašla a všechny mi připadají „děvkovské“ :D nemůžu si pomoct, asi na to prostě nejsem. Nikdy mi to nepřišlo úplně přirozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
23.12.21 12:18
@Malineka píše:
Já žádné takové nenašla a všechny mi připadají „děvkovské“ :D nemůžu si pomoct, asi na to prostě nejsem. Nikdy mi to nepřišlo úplně přirozené.

Tak to je prů. ser no :oops: :mrgreen: přitom na jiných to vypadá hezky…ne na všech teda. :think:

• Citovat
  • Upravit
1785
23.12.21 12:38

@holka_z_hor Právě sleduju i ty youtuberky a asi na to člověk musí mít životní styl/příležitost :D já se k tomu neumím ani moc namalovat a na svatbu jsem si raději nechala udělat jen trvalou na řasy. To bylo mé maximum :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
23.12.21 12:56
@Malineka píše:
@holka_z_hor Právě sleduju i ty youtuberky a asi na to člověk musí mít životní styl/příležitost :D já se k tomu neumím ani moc namalovat a na svatbu jsem si raději nechala udělat jen trvalou na řasy. To bylo mé maximum :D

Víš co, ale někdo to nosí i na běžný den :think: v tom bude nějaká finta. Prý jsou hodně jemné od Ardel, možná zkusit tyhle. :think:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
23.12.21 12:57

A jdou ti dobře nalepit? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
23.12.21 12:59

Koukni sem, dole v nabídce jsou i hodně jemné. Ty by mohly jít :palec:
 https://www.notino.cz/…/p-16001918/

• Citovat